Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku se kardinál Gutierrez, nyní přesvědčen o Kurtwellově vině, zoufale snaží přesvědčit své dřívější oběti, aby šly svědčit. Gutierrez si uvědomí, že se musí uchýlit ke špinavější taktice, a podnikne krok, na který Kurtwell nemůže odpovědět. Ze zoufalství Kurtwell konečně vydá svůj materiál na Lennyho, ale jeho přehnaná sebedůvěra věští jeho konec – Lennyho dopisy jsou pro vyvolání skandálu nepoužitelné, a navíc tak krásné, že vzbudí okamžitou senzaci. Zatím ve Vatikánu umírá Spencer. (Filmbox)

(více)

Recenze (10)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"God isn't for you Lenny. God is for men who have no use for freedom. You're wrong about abortion. You're spreading a sorrow you don't even understand. And that's the worst thing a human being can do. You've made the kind of mistake that should be avoided at all costs introducing concepts that taken by themselves are true, but which, when lumped together, constitute a system that's overly rigid." ()

Birter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinující epizoda, kterou jsem dokázal plně ocenit až při druhém zhlédnutí. V porovnání se zbytkem seriálu (a hlavně speciální dějová linka v New Yorku se dvěma kněžími, kteří oba vypadají jako medvídci, ale oba mají své temné stránky) působí divně až surreálně a Sorrentino si pro mnohá nejmenovaná odhalení o Lennym nemohl vybrat lepší místo. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa išlo o troška slabší diel keďže sa seriál vybral pri konci takou "Krstnootcovskou" cestou. Pápež a Americký pedofilno-homsexuálny kardinál sa doťahujú kto na koho vytiahne väčšiu špinu. Nakoniec keď kardinál vytiahne svoj tromf (nikdy neposlané ľúbostné listy Pápeža) Pápež z toho vyjde ako víťaz keďže ide o veľmi pekne písané myšlienky. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach panebože. Na pár minút som začal veriť na zázraky. Jedna z najsilnejších seriálových epizód roka. Vôbec. Začína sa to pomalšie, ale ku koncu už som to všetko nestíhal vstrebávať. Pomaranče, Cromwell, Billyho mama, pápežove milostné listy, pláž. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Už úvodné nájazdy Lucovej kamery cez Sixtínsku kaplnku sú prísľubom najlepšieho dielu ale všetko to prevalcuje záverečná scéna pápežových listov, to je s prehľadom najromantickejšia scéna akú som kedy videl. Deviaty diel je vrchol seriálu a ďalší z existencialistických Sorrentinových masterpiecov. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama