Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Fritz (Alba Ribas), slavná a krásná herečka, nedávno zemřela. Tři mladí muži se vplíží do márnice, aby ji viděli nahou. Fascinováni její krásou se rozhodnou, že se stanou posledními lidmi, se kterými měla sex. (hajdano)

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to umí, tak stačí jen pár eur, čtyři herci a márnice. A samozřejmě dobrý nápad, který byl sice hodně morbidní až nechutný, ale to vem čert. Prakticky po celou dobu jsem byl napnutý jak kšandy a netušil jsem, kam to celé povede. Spokojený jsem byl i na konci, ačkoliv je fakt, že tady by mě nejspíš nezklamal žádný z možných závěrů. Před takovýmhle debutem klobouk dolů. 85% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nekrofilní Španěláci, (ne)užijí si legraci." Naštěstí jsem jen ošklivej chlap, byť s mužným charisma, jak říká moje drahá, zaplaťpánbůh živá polovička. Takže mi nehrozí, že by pode mnou někdy rytmicky vrzal stůl na patologii... Aspoň doufám. Snad se ve studených tuzemských márnicích nevyskytuje žádný teplý patolog nekrofil. Brrr. Sice nechutnost par excellence a navíc na dlouhých záběrech posmrtného prznění rejža filmovým materiálem fakt nešetřil, ale jako krimi drama obstojné a dost napínavé až po strhující finále. S klidným svědomím mohu doporučit milovníkům thrillerů i milovníkům patologického sexu s pasivními holkami, ležícími jako prkno. Dobrou noc, chlapci i chlapi a pamatujte na mravní poselství filmu. Neslintejte chtíčem nad mrtvolami holek, byť sebezachovalejšími, užívejte si jen s živými a budete dlouho žít. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla parodie nebo horůrek a jmenoval se třeba Noc oživlých vánočních stromků, nepochybuju, že bychom se zasmáli, ale takhle mě zaráží smělost tvůrců s jakou servírují drama, kde si tři chlapi v márnici před mejdanem jen tak na rozjezd zapenetrují s toho času mrtvou ještě vlažnou hérečkou, jako starou housku na krámě. Proti gustu nic, ale i z vývoje událostí a předpokladu, že to divák ochotně spolyká, jsem nějaká otrávená. Konec to narovnal aspoň na ty 2*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tohle komorní drama nesedne především těm, co pospíchají, aby už měli film za sebou. Alba Ribasová rozhodně není žádná ošklivka, ale co si budeme povídat, když hrajete mrtvolu, nemůžete být jako ze žurnálu. Paul pracuje v márnici, kam je zrovna umístěna slavná herečka Anna Fritzová. Když ho přijdou navštívit Iván s Javim, aby ho přemluvili na mejdan, rozhodne se jim mrtvolu herečky ukázat. Trocha nekrofilie a ejhle! Stane se zázrak, který ovšem chlapcům radost neudělá. Nu a pak už se jen bojuje o život, o životy, a divák si může tipovat, jak to všechno skončí. Tedy to úmorné plazení po podlaze jsem cítil v rukou i nohou. Za mne spokojenost a k lepším třem hvězdám jsem musel dát čtvrtou za konec. Nůžky se míhají, míhají, míhají.... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

To bude tím, že já nečtu obsahy a komentáře před projekcí, ale až po ní. Čtyři herci a snad teprve druhý film Héctora a jedna místnost zvaná márnice, ho nestála moc peněz, ale mě to stačilo na to, abych byla zase zpočátku znechucená a pak po celou dobu vynervovaná, jak to všechno dopadne. Z mého hlediska to byl zase spíš horor a já absolutně nevím, co s tím, kam s tím a jak to mám ohodnotit. Prostě šílený, ale takový jsou buď Španělé a nebo horory, tam se může cokoliv. Za mě je to jinak něco mezi trojkou a čtyřkou. Jak píše uživatelka Tejkina, mají sice lepší kousky, ale pro jednou to zvednu a už to nechci vidět ani omylem. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama