Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Fritz (Alba Ribas), slavná a krásná herečka, nedávno zemřela. Tři mladí muži se vplíží do márnice, aby ji viděli nahou. Fascinováni její krásou se rozhodnou, že se stanou posledními lidmi, se kterými měla sex. (hajdano)

Recenze (39)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Někdo má rád vdolky a jinej zase mrtvý holky. A to je právě případ téhle " trojice ". V místní márnici se objeví tělo " šukézní " herečky a je nenapadne nic jinýho než že si v ní smočí svý šašky. Co se týče děje tak je to naprostá 3,14čovina. Herečka obsazená do role Anny Fritz je šeredná jak půlnoc. Dialogy i chování postav jsou tak otřesný. Dokonce mě film v jednu chvíli i docela rozesmál. Což je asi špatně. Kdyby Anna vstala zmrtvých a v šíleným amoku utrhala těm vošoustům péra a koule, určitě by mě to bavilo víc. Tohle bylo o ničem. Jedna hvězda z milosti. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal, jestli si tohle španělské nekro nenechat stylově na Štědrý večer, ale zvědavost byla silnější. A silnější bylo bohužel i moje očekávání, protože Anna Fritz není žádná dekadentní úchylárna, jak jsem se těšil, ale vcelku středoproudová thrillerová inscenace v mezích zákona. Že se postavy chovají jako totální dementi mě u podobných filmů nepřekvapí, ale rozčarovaný jsem byl navíc i z obsazení role nemrtvé herečky, prý jedné z nejkrásnějších ve Španělsku. No, pokud by to byla pravda, tak tedy chudáci Španělé... nebo spíš Španělky. Aspoň že ten konec byl nakonec takový, jaký jsem si celou dobu přál, ovšem na čtvrtou hvězdu mi to stejně nestačí. A mojí nejoblíbenější filmovou nekrofilní scénou i nadále (a už asi navždy) zůstane nezapomenutelná závěrečná pasáž z Lune froide. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to umí, tak stačí jen pár eur, čtyři herci a márnice. A samozřejmě dobrý nápad, který byl sice hodně morbidní až nechutný, ale to vem čert. Prakticky po celou dobu jsem byl napnutý jak kšandy a netušil jsem, kam to celé povede. Spokojený jsem byl i na konci, ačkoliv je fakt, že tady by mě nejspíš nezklamal žádný z možných závěrů. Před takovýmhle debutem klobouk dolů. 85% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

To bude tím, že já nečtu obsahy a komentáře před projekcí, ale až po ní. Čtyři herci a snad teprve druhý film Héctora a jedna místnost zvaná márnice, ho nestála moc peněz, ale mě to stačilo na to, abych byla zase zpočátku znechucená a pak po celou dobu vynervovaná, jak to všechno dopadne. Z mého hlediska to byl zase spíš horor a já absolutně nevím, co s tím, kam s tím a jak to mám ohodnotit. Prostě šílený, ale takový jsou buď Španělé a nebo horory, tam se může cokoliv. Za mě je to jinak něco mezi trojkou a čtyřkou. Jak píše uživatelka Tejkina, mají sice lepší kousky, ale pro jednou to zvednu a už to nechci vidět ani omylem. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

To že šukání mrtvol, nepřináší nic dobrého, jsme už dozvěděli už v Contracted, tady však bez červů a i bez napětí. Je to škoda, Španěly mám rád a holčina a modrá košile, byli celkem sympatický, ale je to takové vlažně. Dva blbouni pobíhají po nemocni a neví co dělat, asi tak by se to dalo shrnout, konec je sice hezký, ale zbytek je prostě nuda. V tomhle ohledu, rozhodně doporučuji Contracted, je to sice nechutné, ale aspoň sem se nenudil. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama