Reklama

Reklama

Penzionovaný agent Interpolu se vrací do služby, aby bojoval proti drogovému kartelu. V hlavní roli se představuje mistr světa a olympijský vítěz v boxu Franco Columbu, v další roli Arnold Schwarzenegger. V akčním filmu vynikajícího režiséra Michaela Preece nechybí nic z toho, co divák hledá za jménem A. Schwarzeneggera. (Flash Home Video)

(více)

Recenze (11)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Za jménem Franco Columbu, na které jste mohli narazit v titulcích Jacka Slatera IV v POSLEDNÍM AKČNÍM HRDINOVI, se skrývá pidikulturista, Stallonův trenér na RAMBO II a Arnoldův kámoš z fitka a svatební svědek, který jednoho krásného dne zatoužil také si vyzkoušet roli akčního hrdiny. Že neumí hrát bych mu odpustil, ale že je nejmenší na place, vypadá krajně přiteplale a neumí ani přesvědčivě držet pistoli nebo běhat, to už je horší. Stejně tak bych byl ochoten přejít Columbův naivní a dementní scénář s ještě naivnějšími a dementnějšími dialogy, které silně působí improvizovaným dojmem (neustálé opakování vět), a vložkami z posilovny (v jedné se asi na 3 minuty objeví Arnold a pokusí se o vtip) a sardinského festivalu, na kterém si Franco zazpívá, ale to, že tady veškerá akce spočívá v běhání za padouchy uličkami (celkem 3x v dlouhých nedynamických záběrech) a amatérských přestřelkách, bohužel eliminuje jakoukoliv zábavu, vyjma té plynoucí z nechtěné komičnosti téhle nesmírně trapné ultralevné sračky. Milý Franco, pro mě jsi nejhorší představitel akčního hrdiny všech dob. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger si ve filmu zahrál pouze v cameo roli ve scéně v posilovně s kamarádem a bývalým úspěšným kulturistou Francem Columbu, kde společně za vzájemného povzbuzování odcvičili bench-press, přítahy velké činky činky v předklonu, stahování kladky na hrudník, stahování horní kladky ve stoje a bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem. V jedné scéně Franco Columbu dokonce i zpívá a natáčení si asi užil, ale to samé se nedá říci o diváckém zážitku. ()

sator

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger (self) se zúčastnil natáčení pouhé dva dny, a to kvůli svému nejbližšímu příteli Francu Columbuvi. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nejspíš vážně míněný akčňák, který je ale mizerně zrežírovaný, ještě hůř napsaný a tak tragicky zahraný, až se z něho stal camp. Hlavním hrdinou Arnieho kámoš z posilovny Franco Columbu který hraje postavu jménem Franco, snad proto že si nebyl schopný zapamatovat jiné filmové jméno. Až ho uvidíte běhat, střílet nebo nedejbože předstírat roli policajta, tak si uvědomíte, že Arnie opravdu není špatný herec. Ten se tam opravdu mihne. Oba mluví něčím, co by se zpětně dalo nazvat kulturistická angličtina, protože tak strašný přízvuk už je prakticky jiný jazyk. Protože jsem k filmu nenašel titulky, občas jsem mu skoro nerozumněl. Ale i kdyby mluvil paupánskou makasajštinou, tak bych o nic nepřišel. Zápletka je poznat už z plakátu a děj nestojí za pozornost. ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Cčkový shit. Hlavní hrdina, má tak 160 cm, za což nemůže, ale pasovat se do akčního hrdiny v trenkách s trikem zastrčeným dovnitř, nebo rovnou jen do půl těla a zbytky vlasů rozježenými po hlavě, jak seladon 80. let, to opravdu nemyslel nikdo snad vážně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Z úcty ku kulturistickým legendám nedám odpad, ale Franco bol na toto jednoducho drevo a Arnie tam "hral" len kvôli dlhoročnému priateľstvu. Toť vsjo. ()

wakeup 

všechny recenze uživatele

V tomhle si fakt Arnold zahral po Pravdivych lzi? Vim, ze tam jenom stekal, ale byl na obalce... tohle je fakt hnusny becko. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si,že tenhle film jsem viděl kdysi na videu jako školák a ani tehdy mě to vůbec nezaujalo. Navíc mě i zklamalo jako školáka,že Schwarzenegger v tom filmu má tak malou roli,že je téměř těžko postřehnutelný,a místo něj tam běhá neznámý akční hrdina,který mě absolutně nezaujmul. ()

Reklama

Reklama