Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Série loupeží mezi vigatskou smetánkou má daleko vážnější pozadí, než se na první pohled zdá. V elitním vigatském kroužku složeném z advokátů, bankéřů a lékařů proběhne série loupeží. Vyšetřování ukáže, že i v té nejlepší rodině se najde nějaké to špinavé prádlo, a komisař začíná mít podezření, že loupeže jsou jen zástěrkou pro skutečné pachatelovy záměry. Jednou z obětí řečeného zloděje je i Angelica, krásná a tajemná dívka, která Montalbanovi připomíná hrdinku slavného eposu „Zuřivý Roland". Odolat krásce tohoto kalibru bude pro Montalbana možná větší výzvou než celý zamotaný případ. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, všechny holky a ženský na Sicílii jsou krásný, vysoký (vyšší než Montalbano) a mají snoubence někde daleko, nejlépe někde na moři. Lépe si ten příběh vedl, než jsem zhlédla všechny další, takhle ho řadím jen jako jeden z mnoha se stejným scénářem, i když jsem si moc oblíbila postavy, miluji sicilské památky a krimi zápletka není hloupá, to stálé opakování s okouzlením Montalbana nějakou dívkou (ještě, že tahle aspoň nebyla blondýna), mě už trochu nudí. ()

1frida2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Montalbano je krásný, Montalbano je chytrý, Montalbano má vše co má správný sicilský kommissario mít. Ale fakt. Už jsem to psala, i když stárne, platí to pořád. Nafurt ho budu mít ráda. ()

Reklama

Reklama