Reklama

Reklama

Pod

Trailer

Obsahy(1)

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom pre stretnutie je správa od ich známeho. Hoci je v nej vyslovene napísané, že nemajú chodiť k odosielateľovi, súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hned několikrát jsem si ze začátku vzpomněl na Brouka, až mi to podivné přišlo (paranoia, alobal, škrábance, zuby). Předváděné madness Larryho Fessendena je sice hodně nepříjemné, překvápko v suterénu taky ujde, bohužel zakončení a výsledný efekt mi nepřišel moc uspokojivý, takže hodnotím za skoro čistý dvě a pevnej v kramflecích říkám, že dřívější letošní příšerka mě bavila i přes svou nataženost mnohem víc. 49% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom je správa od ich známeho. V správe bolo spomenuté, že nemajú chodiť k odosielatelovi, ale súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí im, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. - Znova som velmi rád že nepozerám trailery. Vďaka tomu som bol celý čas v napätí a nevedel som, čo mám od tohto hororu očakávať. Nakoniec ma milo prekvapil. Monštrum nevyzerá velmi presvedčivo, ale keďže tam bolo len niekolko minút tak sa ani nedivím že ho tvorcovia neprepracovali viac. Postupne sa tu budovala celkom dobrá atmosféra. Trochu mi vadilo, že sa to celé natiahlo až na hodinu, ale to bol len taký detail, keďže ma to bavilo. Taktiež mi trochu vadil ten doktor, ale vojak to celkom vykompenzoval, keďže bol dosť psycho. Koniec tradičný ako u Extraterrestrial alebo REC 3, ale to proste k týmto hororom patrí. + herec z Cabin Fever 2, You're Next, Late Phases a We Are Still Here ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

PODpriemerný film. Amatérska epizóda Aktov-X natiahnutá na celovečernú stopáž, ktorú očividne nemá čím vyplniť. Film má iba 76 minút, ale dobrú hodinu sa tu nič nedeje, iba tri postavy na seba hystericky kričia v jednom dome, chvíľami je ich (ne)herecký prejav až neznesiteľný (hlavne Lauren Ahsley Carter apeluje na tú najotravnejšiu osobu vo filme) a keď už divák dostane pocit, že by sa aspoň v záverečných minútach mohlo niečo diať, tak po otvorení pivnice v ktorej sa ukrýva mimozemšťan to je celé tak neprehľadne a zmätene natočené, že tu ani zďaleka nemôže byť reč o nejakom strachu, napätí, tobôž atmosfére. Ako nejaký „fan-movie“ na YouTube by som to bol ochotný akceptovať, ale inak je Pod len zúfalým pokusom o mimozemský horor. Sci-Fi? Ani za mák! Horor? Asi ťažko. Hororom je akurát tak konanie postáv, ktoré rozčuľuje do takej miery, že keby tam ten mimozemšťan nabehol už v tretej minúte (bohužiaľ nestalo sa), všetkých ich zakilloval a skončilo to, tak aj to by bolo neskoro. Ale pokiaľ nemáte dosť kriku doma pod oknami, tak je Pod ideálna voľba, uvrešťanejšie dialógy inde nenájdete. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Yoshitsune

všechny recenze uživatele

Tak těžce komorní snímek a ty já rád, mám rád amaterský režiséry, mám rád když se jim dá příležitost, se předvést. A Mickey mně dostal svým předchozím filmem Ritual, (díky za doporučení Blodody ) a o tomhle film sem nic nevěděl a ani nechtěl, jednak kvůli případnému prvotnímu šoku a taky protože film má krátkou délku, takže by trailer či nějaké info by vyzradilo moc. No co napsat k tomuhle filmu ? No jak napsali někteří, mistři hororu, je v mnohém připomíná Brouka a šílenství, paranoidní chování Martina se každou vteřinou stupňuje, a je jen kousek od zhroucení a naprostého výbuchu . K tomhle filmu se to docela horko těžko píše, ta délka je fakt malá (zase další film, který mohl být delší) a ono nevyzradit nic důležitého a zároveň, vypsat ze se ty pocity, to je fakt záhul. Nooo hodně se mi líbila první polovina filmu, kde sem prostě okusoval hranu stolu samou nervozitou a druhá polovina, ta se prostě zvrhla v docela šílený masakr, což je překvapivé, protože film má tři protagonisty (opravdu, jen tři ??) takže film přitlačí na pilu, tak brutálním způsobem, že sem zase začal okusovat tu hranu stolu. Sice sem moc k postavám nepřilnul možná až na Eda (hezký knírek), hudba taky stojí za zmínku a onen bubák, je hezky udělaný a docela fuj. Hlavně o dost lepší, než Dark Was the Night, který zklamal sice né fatálně, ale přeci jenom Pod boduje. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jak já zbožňuju tyhle šílený nízkorozpočťáky za pár doláčů... No i když kravská porce koksu pro hlavního týpka musela stát majlant. Ale investice se vyplatila, ten chlápek to sehrál božsky, tak skvělýho a uvěřitelnýho magora jsem už fakt dlouho neviděl! I druhý brácha fajn, jen sestra Lyla tu svou "husičkovitost" na můj vkus dost okatě přehrávala. Co dál - k zápletce toho mnoho prozradit nemůžu, snad jen tolik, že to probíhalo a dopadlo přibližně tak, jak jsem doufal že by mohlo. A filmu za pár babek (a hrst koksu) můžu snad odpustit i všelijaké to blikání a nervní kameru. Silné čtyři. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama