Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 2

(série)
USA, 2016, 9 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Režie:

Sam Esmail

Kamera:

Tod Campbell

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Grace Gummer, Martin Wallström, Gloria Reuben (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Fsociety spouští revoluci. Skupina dál bojuje proti E Corpu a zvrácené myšlenky nutí Elliota, aby se neustále pral sám se sebou. (Netflix)

Recenze (36)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série jsem váhal. Měla skvělý rozjezd, řadu výborných scén, ale jako celek vše bylo matoucí a zbytečně roztahane. Věděl jsem, že pokud budu mít stejné pocity i u té druhé, tak se seriálem skončím. Druhá série je pro mě ještě o něco slabší, protože nemá tak skvělý rozjezd a vlastně už od začátku jede tempem, které mi vadilo od půlky první série. Malek je fajn, na oko vypadá seriál výborně ale je to pouze matoucí nuda. Je to škoda, protože jsem věřil, že by se mohlo jednat o další ze silných a originálních seriálů. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdařilá první řada, u níž jsem nakonci ani nepochyboval o páté hvězdě, dostala velmi komplikovaného nástupce, který prý mnoho fandů naprosto odradil s rozhodnutím, že dávají od seriálu ruce nadobro pryč. Já jsem byl naopak několikrát upozorněn, že druhou řadu musím přelouskat kvůli geniální třetí a velmi zdařilé čtvrté, tudíž jedu dál, i když tady nic jiného než průměr fakticky udělit nelze. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač mne první řada celkem překvapila a navnadila na další řady, tak tady z té mám chuť si dát od seriálu pauzu. Nejspíš to udělám. Nejlepší je Malekův herecký výkon, kamera, kdy jednotlivá kompozice je slast a hudba, kdy poslech navodí výborný euforický pocit. Co se týče příběhu, tak ten je slabý a roztažení do 12ti epizod tomu moc nepomohlo. I toho hackování je míň. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak celkově se už psalo a mluvilo o nastavované kaši a je to tak. Sice se začátek psychedelicky odvíjí a twistuje a i graduje, ale nikam. Celou dobu čekáte, co se z toho vyvine a nakonec se vlastně nestane skoro nic a konec je zase tak otevřený, že za rok, nebo kdy má být pokračování, už si z téhle série nebudu nic pořádně pamatovat. Nic moc tam nemělo příliš co utkvět v paměti. Nejde ale nepochválit herce, protože ti jsou stále dobří. Jenže 12 dílů celkově o moc málu. Bojím se bojím, jestli autoři vůbec ví, kam to směřovat. Ne, bohužel tahle série mě ve výsledku celkově moc nenadchla. Škoda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru kvalita seriálu rozhodne neklesá, ale je jasné, že vyšľapané cestičky série prvej sú už tentokrát kľukatejšie, rozmanitejšie, ešte viac klamú telom, čiže formou, je to ešte väčší mindfuck a zvraty sú menej predvídateľné. Mám dojem, že objektívnejšie hodnotenie druhej série príde s koncom celého seriálu, prípadne s odpoveďami na viaceré otázky položené počas uplynulých dvanástich epizód. Posledná epizóda dosť mlží a je to trochu škoda, pretože mohla vykopnúť celú túto sadu do nie jednoducho prekonateľných výšin. Konkrétne teda ak by sa jedna Elliotova vízia zo začiatku stala skutočnosťou napríklad v poslednej scéne, bola by to dostatočná satisfakcia za tých cca 11 hodín. A ono si to celé treba nechať trochu dlhšie uležať v hlave. Inak je zaujímavé, že samostatné komentáre k tejto sérii píšu väčšinou nespokojní diváci. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (8)

  • V traileru na tuto sérii, můžeme spatřit telefonní číslo, na které když zavoláme, zazní z něj binární kód, po jehož rozluštění nám vyjde „fsoc.sh“, což je webová stránka, kde jsme mohli před uveřejněním této série získat tričko Mr. Robot. (ČSFD)
  • IP adresa Mobleyha telefonu, kterou můžeme vidět na jejím notebooku s terminálem, je 192.251.68.243. Když si ji otevřete v prohlížeči, otevře se vám terminál a můžete se podívat „pod pokličku“ jeho telefonu. Zkuste si například tyto příkazy: „ls“ a stiskněte enter, „cd card“ a stiskněte enter, „cd Android“ a stiskněte enter, „cat eat.txt“ a stiskněte enter. Jsou to Mobleyho (Azhar Khan) poznámky, kam chodil jíst. (Leopard105)

Reklama

Reklama