Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 3

(série)
Trailer 1

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jeden hack vyvolá druhý, který má E Corp dorazit. Elliot zkouší napravit, co napáchal, a Dark Army způsobí obrovské škody. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Kapituluju a je to pro mě konečná. Pramálo hackingu by problém nebyl, kdyby ostatní postavy nebyli nesympatický. Seriál po mě vyžaduje, abych soucítil s lidmi, kteří tam dělaj špatný věci a brečí nad osobní ztrátou. K čertu s tim. Není nouze o náhody, utahaný děj, a dialogy, co trhaj uši a opět působí tak nekonkrétně. Já měl navíc celou dobu pocit úplné odtažitosti těch postav, jako kdyby ani nezáleželo na tom, co se děje a co prožívaj, jen vykreslit špičkovej audiovizuál. Nepamatuju si jedinou scénu s rámováním - s prvkem, u kterýho jsem se bahnil v první sérii. Epizoda pět, točena na jeden záběr bez střihu je sice unikátní, ale furt se nemůžu zbavit pocitu, že se to tak hrozně táhne. Opět mi plno věcí není objasněných a nemám nějak náladu čekat, až se opět převrátí celej koncept. Happy end tomu nasadil korunu, alespoň ta nová postava toho profi uklizeče od Dark Army je fantastická. Nejlepší díl byl s Tyllerem, což je paradoxní, protože je to jedna z těch postav, která mě nezajímá, ale působilo to dobrodužně, mělo to výborný střihy a hezkej vývoj. Ale už mi Esmail nevysvětlí, proč na tohle objasnění jsem musel čekat 15 dílů :-) seriál má spoustu kvalit, ale rozcházim se s nim, očekával jsem absolutně něco jinýho a to jsem nedostal ani z poloviny. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem nadšená, že třetí série po ne moc dobré druhé sérii se zase vyšplhala o level výše. Elliottova spolupráce s Mr.Robotem se mi začíná zamlouvat čím dál tím více a čtvrtá série se krásně vyvíjí epizodu po epizodě. Navíc přidání nové postavy, jenž hraje Grace Gummer je skvělým osvěžením. A to vážně nepíši jen proto, že jsem velká fanynka její mámy, ale proto, že tahle role opravdu padla Grace jako ulitá. ()

Reklama

3497299 

všechny recenze uživatele

Měl jsem obavu, aby se seriál nezačal recyklovat a upadat skrze nezáživné lpění na vnějších prvcích pro triviální indukci divácké zvědavosti. Sam Esmail je ovšem velmi talentovaný autor (jak scénáristicky tak režijně). Do svého díla manýristicky vkládá množství pop-kulturních odkazů a citací, a to jak obsahově tak formálně. Zároveň je ale schopen vést příběh do zajímavých mezí a účinně pracovat s nabízejícími se důsledky jeho vývoje. Recyklaci se do jisté míry nevyhne, přesto u ní rozhodně nezůstává. Jinak tedy třetí řada MR. ROBOTA splňuje (moje osobní) jednoduché kritérium - v příběhu o něco jde, jestliže umírají i jiné postavy než kompars. Týká se samozřejmě takových příběhů, kde je umírání postav na místě (naopak se netýká "tarantinovských" filmů, kde postavy umírají více méně jen pro zábavu) - je zde ovšem případné srovnání s druhou řadou STRANGER THINGS, kde vlastně jaksi nejde o nic. Ještě nepodstatná drobnost: po druhé řadě jsem na pokračování nijak zvlášť zvědavý nebyl, zato teď docela jsem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je zatiaľ vrchol celého pána Robota. Seriál sa rozbehol na plné obrátky, mierne rozpačité tempo predchádzajúcej série je fuč a ide sa proste naplno. A to sa týka aj násilia, občas vami riadne zamáva, najmä teda vo finále, v ktorom bolo treba na hard disku uvoľniť trocha miesto pre skutočne veľkých hráčov. Problém môže byť povedzme v tom, že sa v tom IT laik môže stratiť, ale až Esmail nie je až taký sadista, aby nepripravil aj emotívne momenty a ne-nerdov nemal nebodaj čím zaujať. Vrchlom sú epizódy 5,6,7, ale zase sa mi páči, že smerom k finále to nabralo opäť trochu iný smer a aj v takýchto náhlych zmenách atmosféry tkvie čaro seriálu, ktorý tak paradoxne pôsobí ešte súdržnejším dojmom. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii, která logicky nebyla zas tak dobrá jako ta první jsem si říkal, jestli je 3. série fakt tak dobrá a ona fakt je. 3. série Mr. Robot je excelentní a užíval jsem si ji od začátku až do konce, teď už zbývá 4. série od, které čekám velkolepé zakončení tak prosím ať mě nezklame. 9,5/10 ()

Galerie (143)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama