Reklama

Reklama

Elliot řeší zásadní bezpečnostní problém v Allsafu. Pak mu od tajemného odesílatele přijde podivná pozvánka do hackerské skupiny fsociety. (Netflix)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorý seriál ma pohltil hneď od úvodnej epizódy, skôr to šlo postupne, ale väčšinou to vyšlo. Mr. Robot ma chytil už po piatich minútach prvej epizódy a ja tak dúfam, že nebude mať u mňa zostupnú tendenciu a po pár epizódach pôjde o ťažkú závislosť. Keďže som sa už "omylom" dočítal, že seriál je plný zvratov, tak jeden zásadný je jasný zrejme už hneď od začiatku, ale nevidí sa mi, že by v tom mal byť problém. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak u mě bejvá zvykem, vždycky něco rozkoukám, po chvíli najdu něco dalšího, a na to první buď úplně zapomenu nebo to odložim na neurčito. V případě Mr. Robota se stalo obojí, ale nějakým zázrakem jsem si jednou řekla "Hmm sakra to jsem kdysi koukala na takovej dobrej seriál o hackování, co to asi mohlo být?", a tak jsem tady. Zase koukám na Mr. Robota - samozřejmě od začátku, protože už si z toho pamatuju velký hovno. A sakra, jak jsem ráda, že jsem to udělala. Na první pohled se Mr. Robot může zdát celkem cheesy s typickým "jdem zničit zlý korporace, velký korporace špatný", ale tady je to udělaný tak nějak víc originálně. Hlavně ten styl vyprávění, Elliot vás do příběhu zatáhne, ať chcete nebo ne, protože jste doslova jeho kámoš. Navíc hackování nikdy nebylo takhle napínavý. Sice polovině slov absolutně nerozumím, ale působí to dost realisticky, takže to nechám plavat (prozatím aspoň ( ͡° ͜ʖ ͡°). Hodnocení: Tak a teď mám chuť jít hacknout tajnou službu. Vsadím se, že tam mají schovaný mimozemšťany. Mark my words./10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Ja som podľa názvu čakal nejakú sci-fi hlúposť a tak sa mi do toho veľmi nechcelo, keďže sci-fi je žáner, ktorému sa ja vždy vyhýbam.. Avšak Mr. Robot ma milo prekvapil. Nie len, že to sci-fi vôbec nie je, ale hneď ma zaujal príbeh, ktorý ma hneď ľahko úplne prekradol do deja. Hlavná postava mi je sympatická, keďže mám rád introvertných ľudí a herec ju zahral viac než dobre. Hackeri a počítačové prostredie filmu je naozaj zaujímavé a ja za to pre začiatok dám plný počet, aj keď sa môj dojem časom môže meniť. Moje hodnotenie: 90% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na odporúčanie môjho kamaráta a jeho neuveriteľné vychvaľovanie tohoto seriálu (hoci som vysvetľoval neraz, že seriál nie je mojim obľúbeným druhom zábavy v kinematografií) som sa nechal ukecať. No a na moje prekvapenie, ono je to celkom pozerateľné, ba čo viac, ono ma to ešte dokonca aj baví. Hlavná postava, kybertechnik-hacker, má problémy s ľuďmi a našou prepálenou komerčnou spoločnosťou. Cez net si vo voľných chvíľkach zisťuje o ľuďoch kto skutočne sú... Veď na nete v rúšku anonymity si dávajú ľudia všetko. Trpí schizofréniou a niekedy nedokáže odhadnúť, či sa niektoré veci stali alebo nie... A to je pre mňa to gro seriálu. Ešte k tomu je to nad mieru realistické. Či už sa jedná o elektroniku, pc a tak... Nejde o žiadne vymyslené "star-trek" výrazy. Akurát sa bojím, že kulisy bytu hlavnej postavy, práce a "herňe" sa budú dookola opakovať ako je to v seriáloch bežné a bude ma to iritovať.. Dúfam, že nie.. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jako pecka mezi oči- ta otevřená nenávist ve vztahu k nadnárodním korporacím- wau! To éčko z Dellu- na tohle musela mít spousta lidí hodně velký koule. Že se to pokazí, o tom v podstatě nepochybuju- už tenhle první díl to nevydrželo tak šlapat a po pár odvážných hláškách zjevně ubrali. Nemuselo by se to ale pokazit moc. Tohle bych si přál. ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Po všetkých odporúčaniach od známych bola pre mňa úvodná epizóda vychvaľovaného seriálu sklamaním. Prvoplánové a predvídateľné. Kde tu sa blysne pekná kamera, najsilnejším prvkom je Malek v hlavnej úlohe, ako aj charakter tejto postavy. Dám zrejme šancu ešte jednej epizóde, zatiaľ priemer súčasnej seriálovej tvorby. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Wow wow wow. Prvá časť seriálu a hneď neskutočný odpal! Divák totálne vtiahnutý do deja, famózna kamera, skvelé prestrihy a herecké výkony. Bravúrny výber hudobnej kulisy. ()

vitapavlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem neviděl tak skvělý pilotní díl. Toto jsem si říkal, už když jsem byl v půlce. Snad nejvíc se mi líbí, že tě to donutí přemýšlet. Eliott popsal několik, řekl bych, až nezvratných skutečností p, ale jejich východisko je ve hvězdách. Po delší době skvěle strávená hodina. Nenudil jsem se ani minutu. ()

futislav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý scénář, dobře technicky zvládnuté, nepostrádá to napětí. Co je myslím trochu šlápnutí vedle je obsazení hlavního hrdiny Rami Malkem, který má několik výrazových poloh a) kocour sere do plev, b) rozpačitý a frustrovaný kocour, který sere do plev, c) kocourovi se do plev připletl bodlák. Je to škoda. Být tam někdo charizmatičtější, dal bych i pět hvězd. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní začátek, žádná extra sláva, naštěstí jsou další díly nepatrně kratší, tak uvidíme, co se z toho vyklube. Na Ramiho se ale dobře kouká, má to trochu vibes Milénia. ()

gauchingman

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina má jediný výraz, totiž výraz zdrogovaného idiota. Tvůrci vám však chtějí vsugerovat, že je to nejchytřejší borec v Mlíčné drážce. No, pokud jim to sežerete, je to jenom vaše volba, ale myslím, že ve svém oboru nepředvedl snad nic výjimečného... Pak je tu Mr. Robot, který je ještě větší třída než náš hlavní mazel, a to je co říct!! Děj vlastně není o ničem, jen se všichni tváří jako mistři světa, a to je zřejmě to, co děcka tak milujou, a proto je tu hvězdiček jak na zasraným nebíčku. Čau! ()

Reklama

Reklama