Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot přijde s ambiciózním návrhem na hacknutí Steel Mountain a rozhádá tím celou partu. Silný absťák u něj pak vyvolá halucinace. (Netflix)

Recenze (11)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Zatiaľ asi najlepší diel. Pozerať sa na príznaky hlavného hrdinu po extázi, vo mne vybudovalo niekoľko myšlienok a otázok, no jednoducho som bol prekvapený. Výborný vizuál, sústredený Rami Malek, myslím že tu bolo všetko perfektne spracované, najmä to dealerské prostredie. Moje hodnotenie: 100% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mindfuck ako remeň.. V prvej polovici ma pohltila pomaly rozkladajúca sa myseľ Elliota pod ťarchou abstinenčných príznakov. Mal som závrate aj zaňho, tak dobre to bolo nakrútené. Krôčik po krôčiku ho to ničilo a mi sme sledovali jeho zrútenie. V druhej časti sme boli svedkami halucinácií v nevedomom stave. Rovnako ako mozgom náhodne vygenerované situácie a postavy sa to miesilo s ostatnými dejovými linkami a ja som nemal potuchy ktoré s nich sa reálne dejú a ktoré nie.. Zatiaľ najlepšia časť prvej série. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sme nahliadli aj do Elliotovej mysli a zrovna v stave nie zrovna prirodzenom. A vy si môžete v kľude pozrieť, čo sa mu tak honí hlavou... no nič príjemné to nebude. Kľudne by som tak dvakrát za sériu podobný odskok od reality na spestrenie uvítal. Každopádne tu máme aj jeden deadline, kotrý treba stihnúť, takže nasledujúce epizódy by mali byť dostatočne napínavé. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saakra tak tahle epizoda je pěknej trip do chřtánu čehokoliv, co si Elliot dal a nedal. A naprosto miluju, jak si tenhle seriál dělá prdel ze špatnejch filmů o hackování. Jednou za čas se tam objeví nečekanej vtípeček uprostřed naprosto vážný situace, což by mě za normálních okolností sralo (co si budem, většinou jsou to pěkně debilní vtipy), ale sem se tak skvěle hodí, a navíc jsou k tématu. Ale mimo to je to zatraceně depresivní, vidět Elliota, jak má mentální zhroucení z toho, že ho nechali na chvíli osamotě. Ježiš tu jeho bolest cejtím až sem. Už se mi začíná vybavovat i pár věcí z předchozího zhlédnutí, a až teď si začínám všímat věcí, který mi předtím vůbec nedošly. Nikdy bych neřekla, kolik toho člověk zjistí na druhý zhlédnutí. Asi začnu praktikovat častějc. Hodnocení: Lsd a houbičky dohromady/10 ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

to tady opravdu všichni chrochtají blahem nad epizodou kde z poloviny řešíme Eliotův absťák (což mě vůbec nezajímá)??? ze seriálu co má potenciál se rázem stala totální sračka ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama