Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot je zlomený žalem a zkouší se nějak vymanit ze samoty. Angela se snaží dohodnout s Colbym. Narychlo domluvené dostaveníčko se Tyrellovi vymkne z rukou. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Elliot ide v siedmej epizóde trochu do úzadia a nejak mi to ani neprekážalo. Možno aj preto, že mu patrí úvodná a najmä záverečná, veľmi vydarená sekvencia u psychoterapeutky a tak nejak zhrnuje, o čom tento seriál, okrem iného, je. Angelina zainteresovanosť v riešení hriechov minulosti, ktoré sa dostávajú do značného rozporu s prítmonosťou, ma celkom chytila, uvidíme, ako to s ňou pôjde ďalej a ako je to v skutočnosti s Tylerom, to zatiaľ vedia len scenáristi. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jste někdy viděli 45 minut čistý deprese? No já právě ano, a bylo to kurva dobrý (vážně si začínám říkat, co je se mnou špatně). Tenhle seriál je prostě šílenej, v dobrým slova smyslu ale. Abych to nějak vysvětlila - Tyrell zabil manželku toho nově zvolenýho CTO E-Corpu. No do prdele, to bylo teda pěkně intenzivní, mám pocit jako když na ten seriál koukám od znova (po tom roce toho člověk tolik zapomene, hmm nebo to bude moje zlatá-rybka-paměť, to spíš). Flashback na Elliotovo setkání s Shaylou patřičně zabolelo, ale ještě není všemu konec, očekávám, že teď spadnou sračky do větráku pěkně z vysoka. Colby je řádnej zkurvysyn, někdy až moc typickej záporák, co nejdřív vyhrožuje, ale tak udělat originálního záporáka je v týhle době těžký jak svině, když už jsme viděli snad všechny druhy. (ಥ_ಥ) Hodnocení: Někdy to jde trochu do extrémů, ale pořád si seriál udržuje tu hranici reálnosti, kterou stanovil na začátku, takže za mě říkám - běžte se na to sakra podívat!/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Tento diel bol pre mňa nezaujímavý, miestami nudný a pripadal mi aj taký tichý, bez výraznejších miest a trochu aj zbytočný. Jediné, čo na tomto dieli môžem doceniť je päť minutový záver, kedy Elliot konečne povedal aj to, čo vo vnútri cíti a tiež ma zaujala aj scéna na streche, kedy môže divák znovu vidieť aké zlo sa skrýva v Tylerovi Wellickovi. Tiež sa aj pomaly prvá séria schyluje ku koncu a ja som zvedavý, či sa dočkáme nejakého twistu alebo konečne niečoho, čo seriál poťahá veľmi vysoko a tiež aj môj celkový dojem. Tejto epizóde dávam 3 hviezdy - neurazila ani nenadchla, len bolo otázkou času kedy sa tam niečo začne diať. Moje hodnotenie: 60% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Angeli Moss, doteraz pre mňa dosť nevýrazná, sa v tejto epizóde vytiahla. Za každú cenu, hlava-nehlava, nastupuje do boja proti E-Corp a žaluje ich za smrť svojej matky. Najviac sa mi z tejto epizódy páčila scénka ako Elliiot porovnával interaktívny život ľudí a reálny. Keby to mali mať rovnako nastavené, museli by nosiť ceduľky z aktuálnymi pocitmi. Zaujímavé porovnanie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na základě dlouhého přemlouvání dávám na další přesvědčivé doporučení a ve stylu Ozarku, který jsem loni rozjel rovněž jen formou pár dílů a pak jej skoro na rok a půl zavrhl, se vrhám zpátky i do vod Mr. Robota. Tak snad u něj vydržím déle než loni. ()

Reklama

Reklama