Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot vede monotónní život, ve kterém se skutečnost proplétá s představami. Fsociety se dá zase dohromady a bankovní systém E-Corpu se zhroutí. (Netflix)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako sa dalo predpokladať, druhá séria ukazuje svet po "zrútení" a toto zrútenie neznamená, že je celý svet zrazu v plameňoch, život proste ide ďalej. A ďalej ide aj život Elliotov, len akosi má človek z neho dojem, že nemá zrazu do čoho pichnúť a tak sa zhoršuje aj jeho vzťah s... "otcom". Videl som ako celok s druhou epizódou, takže sa mi ťažšie komentuje a hodnotí jej prvá polovica samostatne. No a máme tu nové dejové línie, kam to bude smerovať, sa rád nechám prekvapiť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě určitě klobouček dolů. Hodně našlapaný start série. Díl se točí především kolem boje se schizofrenií. Nositelé a obdivovatelé této nádherné duševní poruchy si přijdou zaručeně na své. A nejen oni. Malinko vystrkovaly růžky blížící se soudní tahanice, tak snad to nakonec nebude tak strašné a neupozadí ten luxusní zbytek. Určitě byla v minulé sérii celá řada lepší a nadupanějších dílů, ale 5 hvězd sem prostě patří. Edit: Dokonce s mým hodnocením série i epizoda nabraly své správně červené barvy, které k nim tak neodmyslitelně patří. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší záhada druhý série: Kde je sakra Tyrell Wellick?? Upřímně doufám, že Tyrell a Elliot budou jednou pracovat na zavedení světový anarchie spolu - ty dva jsou prostě tak divný, každej svým způsobem, ale zároveň jsou hrozně atraktivní a no.. jak je jednou vidíte spolu, už to nemůžete nevidět. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jen tak mimochodem, už jsem zmiňovala, jaká je Elliotova máma píča? Přímo kolosální! Víc se stará o to, co si budou myslet sousedi, než o svýho syna. Máma roku toto. Což mě přivádí k myšlence, proč by se k ní do prdele Elliot vracel zpátky. Neřekla bych, že je to pro jeho mentální stav zrovna ozdravná kúra. Darlene revoluční záležitostí zatím přebírá v Elliotovo nepřítomnosti a.. řekněme, že není zrovna na plánování do předu. Sakra udělat si párty někomu cizímu v baráku ještě, když pracuje v E-Corpu, je čirá odvaha a zároveň úplná neopatrná pičovina. Hodnocení: Ah yes here we go again/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Podľa mňa sa štart 2. série veľmi nevydaril a je to celé také divné - postavy sa chovajú inak ako sme boli doteraz zvyknutí, tiež sme sa dostali do úplne iného prostredia a do dejovej linky a nevieme čo sa dialo za celú tú neurčitú dobu. Ja len dúfam, že sa to časom dozvieme a príde nejaké veľké prekvapenie, pretože zatiaľ to je také akosi bezduché - dobrá hudba, pár zaujímavých a napínavých chvíľ a to je asi tak všetko. Za mňa je zatiaľ druhá séria dosť slabá, no som zvedavý čo nám ešte prinesie. Moje hodnotenie: 30% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa to mnohým divákom ktorý túžili pozerať iba na nekonečné programovanie a s tým spojený virtuálny terrorizmus (či ako sa to presne volá) No druhá séria začala nazretím do rozloženej mysle hlavnej postavy. A jeho pokus vyrovnať sa zo svojou ťažkou schizofréniou. Je to mindfuck pre ktoré mám slabosť, takže mne rozhodne neprekáža, keď sa seriál uberie skr takýmto smerom. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama