Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další mrtvola dostane fsociety do svízelné situace. Elliot se snaží ze všech sil umlčet pana Robota a najde si něco, co ho spojuje s Rayem. FBI udělá zásadní objev. (Netflix)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Drogy jsou zlé....ano"....ale hovno, skúste to povedať nejakému schizáčovi typu Elliota pri jeho bludoch. Navyše si užijete viac života, pretože si pár nocí nepospíte. Len ten pocit, keď to prestane šlapať je trochu blbý, no. Rozbieha sa nám aj krimi linka s vyšetrovaném, pretože fsociety tiež robí, ako každý človek a nerd, chyby, ale osobne dúfam, že ich aj tak všetkých prechcijú. Elliotovi by sa teraz celkom hodil niekto ako Heisenberg. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice příjemná více než hodinová nálož. Zatím rozhodně nejlepší díl druhé série. Velmi hluboké ponoření se do Elliotovy mysli, kde se mi kurevsky líbí. Rami Malek a Christian Slater jsou vážně bombarďáci. Tento seriál je lepší než nejlepší sex na světě - tedy ten se mnou. Postavičky nám polehoučku umírají a nadržené zrzavé detektivky začínají kvůli nezodpovědným černouškům poodkrývat tajemství. Tvůrci dostály svého slibu. Tato série je opravdu dost odlišná od té první. Musím se přiznat, že první série mi byla bližší, ale i tak je tohle naprosto top seriál současnosti. Ze soundtracku mám pravidelně zimomriavky. Skvělá práce. Už aby tu byl další díl. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak bych popsala dnešní díl v jednom slově, ptáte se? NAPROSTÁ ŠÍLENOST. Já vím, to byly dvě slova. ( ° ͜ ʖ °) A největší záhada druhý sezóny: Kde je ksakru Tyrell Welick? Ten cápek mi fakt začíná chybět. Každopádně hodně postav se najednou rozhodlo odejít na druhej břeh, nejdřív Gideon, teď ten černoch (moc tam nebyl, nemám žádnou šanci na zapamatování jména.. žádnou!). A naprosto miluju, jak se to stává čím dál víc jednou velkou psychózou, už nemůžu věřit ničemu, co vidím. Ale udělala jsem jednu velkou chybu, a to sice - vzala jsem si popkorn zrovna k tomuhle dílu a pak najednou přišla scéna, kde Elliot bleje na podlahu.. no myslela jsem, že se snad k němu přidám. A šťastnej Elliot je ta nejvíc znepokojující věc, co jsem kdy viděla. To bylo tak nepřirozený, neříkejte že ne. Nová žena z FBI je každopádně fakt skvělá, nemůžu říct, že si přeju, aby odhalila fsociety, ale je to prostě sympatická a trochu asociální ženská, takže není šance, abych ji neměla ráda. Hodnocení: 9/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Tak konečne som sa v druhej sérii dočkal epizódy, ktorá naozaj za niečo stojí. Elliot zisťuje, že drogy mú pomôžu na to, aby sa každodennou dávkou zbavoval Mr. Robota. Miesto morfinu, ku ktorému sa nemôže dostať začal briať Aderrall, ktorá mu však ako sa zdá veľmi nenapomahá a Elliot začne blázniť. Tento diel je viac menej zaujímavý, avšak radšej som mal dej, ktorý sa točil okolo fsociety, peňazí a hackerov, takto stále nemôžem dať druhej sérii viac ako 3*. Moje hodnotenie: 90% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal by som klasické 3* ale za scénku z chybným kernelom na aderrallu pridávam ešte jednu. Elliiot sa rozhodol, že asi jediná forma ako utíšiť v hlave Mr. Robota sú drogy. Keďže k Morfinu sa nemá ako dostať. skúša amfetamínovitá Aderrall. Trocha to s ním preženie a nebude vedieť zaspať 6 dní. Krásne boli zachytené vizuálne kolapsy jeho mysle. Zaujímavá mi čoraz viac príde antisociálna agentka FBI a tlstý černoch ktorý to v hlave tiež nemá v poriadku. ()

dj-chrosto odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvoch absolutne nudnych a dementnych castiach som podla tunajsieho hodnotenia dufal, ze sa to zlepsi... zial marne, serial sa nikam neposuva, dufal som, ze sa v druhej serii serial posunie dalej v tom, ako vyzera svet po revolucii, ale jedine co dostavame, je totalny psychologicky bullshit... nie dakujem, dalsie casti ma uz nezaujimaju... toto bola zabita hodina mojho zivota, vacsi zmysel by malo pozerat na stenu... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No asi mi u té druhé řady fakticky bude trvat, než se ponořím do děje. Zatím mě paradoxně nejvíce tahá linka kolem Tylerovy ženy. A to nejen kvůlu tomu, jak půvabná je její představitelka. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech dílech druhé série nemohu a nechci dát víc než 3*. Ti, co dávají čtyři a pět hvězd musejí být stejně šílení jako hlavní "hrdina". Jestli dokoukám druhou sérii si netroufám odhadnout. Mám chuť se na to vykašlat a věnovat se něčemu smysluplnějšímu ()

Reklama

Reklama