Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darlene přijde na znepokojivou věc a Angela využije informace od Phillipa. Elliot se spřátelí s Rayem a naučí se zvládat hlas ve svojí hlavě. (Netflix)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlhé a skákajúce od postavy k postave, až som sa v tom stratil a nemám dojem, že sa to posunulo nejako špeciálne ďalej. Ide skôr o eizódu, ktorá sa snaží dostať viac do psychiky postáv, osobne mám ale dojem, že mohlo ísť o jednu hutnejšiu epizódu s menej dejovými linkami a v ďalšej by sa zase mohlo riešiť zase niečo iné. Alebo som sa iba dostatočne nesústredil. Ale body navyše za Elliotovu snovú scénu končiacu obedíkom medzi mrakodrapmi. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další úžasný díl úžasného seriálu. Velice bych pochválil už samotný začátek, kdy divák dostává možnost nakouknout, kdepak se zrodila myšlenka na zničení E Corpu. Elliota se opět pokouší lámat Mr. Robot a dost se mu to daří, neboť je to bombarďák. A když se k němu přidá ještě obtloustlý negřík s afrem a naláká Elliota na šachy, tak je vymalováno. Trvalo to sice 4 díly, ale Elliot nám konečně zasedl k PC stolečku. Seriál nám začínal sklouzávat ke krimi, ale odhaduji, že teď se konečně začnou dít pořádné věci. Tedy, ne že by se nebylo nač koukat - to teda ani náhodou. Zase musím do nebes vychválit soundtrack. Nejvíce se mi líbila ta krátká vsuvečka, kterak vypadá Elliotova vysněná budoucnost, za kterou vlastně válčí a kvůli které hodlá změnit svět. Trošičku mě začíná srát bloncka a přestává mě bavit její dějová linie. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak počkat počkat, v jednu chvíli Joanne dává tomu cápkovi prachy, aby je neudal a potom mu říká, jak ho miluje. Hmm cejtím spiknutí. Každopádně Angela mě začíná pořádně srát, dostala práci v E-Corpu a teď si myslí, že se může chovat jako píča úplně ke všem. Na prodavače v obchodu to možná stačilo, ale na ředitele? Come on man. Už i její právničku začíná srát. Ježiš jak otravný musíte bejt, abyste začli pudit i svýho právníka. Nejsem žádnej fanoušek E-Corpu, ale jsem ráda, že ji to ředitel nandal (jsem svině, já vím) a doufám, že si to Angela uvědomila, protože jsem ji měla fakt ráda. FAKT chci zpátky starou Angelu saakryš. A ten Elliotův sen o šťastným životě byl nejsmutnější věc, co jsem tady viděla, ještě když víte, že není šance, aby se vyplnil. Hodnocení: ředitel E-Corpu začíná bejt velice zajímavej, to jsem zvědavá, co z něj vypadne/10 ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Nějak se to zaseklo. Elliotova dějová linka je pořád zajímavá, kdyby ne, už bych u toho asi nevydržel. Ale moc nechápu co tam pořád dělá Angela nebo Tylerova stará, protože mi jejich scény přijdou strašně nezajímavý a o ničem. Nebaví mě ani policajtka, ani Darlene. Umím si představit, že se to v nějakém desátém díle všechno vysvětlí a zapadne do sebe, ale budu mít co dělat, abych to tam přes ty hodiny nudy vůbec dokoukal. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Normálne by som tejto epizóde dal 3*, za posledných 15 minút sa však nezmôžem na nič iné, než tomu dať plný počet. Kto vyhrá súboj je viac než zrejme, najviac sa mi však páčila scéna, kedy Elliot rozmýšľal o svojej budúcnosti, o tom ako chce zmeniť svet. Či sa mu to podarí sa (snáď) dozvieme neskôr, ale som rád, že sa dej vrátil do toho starého štýlu, ktorý som v 1. sérii mal rád a ja len dúfam, že sa to už nezmení. Moje hodnotenie: 100% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej tak trocha zamrzol na mieste, čo ma trocha mrzí, ale má to stále grády. Filozofia šachov a fakt, že sám seba človek nedokáže poraziť ma celkom zaujala. (Hoci sa Mr. Robot nachádza v jeho hlave, je to stále on a s týmto faktom sa začína zmierovať). Avšak zdá sa, že koniec naznačil predsa len jasné pokračovanie keďže FBI už začína objavovať prvé fragmenty F Society. ()

Reklama

Reklama