Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot udržuje příměří s panem Robotem a konečně najde odpověď, kterou hledal. Po rozhovoru s Dom se Angela nechá přeřadit do jiné divize. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedel som, že ma čaká zásadný zvrat a že príde v tejto epizóde a tak som si myslel, že je od začiatku série jasný a že je to to, čo počujeme a vidíme v úvodnej sekvencii siedmej časti. Ale poriadne som sa mýlil a musím uznať, že ma tvorcovia poriadne dostali. Ak bol zvrat v prvej sérii viac menej okato predznamenávaný a zrejme ani nemal spôsobiť nejaký divácky šok, tak záver v h4ndshake tak rohodne pôsobiť mal. Samozrejme iné dejové línie ako tá Elliotova si taktiež pokračujú vlastným životom, len nejak netuším, kam má smerovať tá pani manželky. Teda tušiť sa to dá, ale nemám dojem, že jej pretnutie s ostatnými nutne potrebujem nutne k životu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další našlapaný díl, kde se nám děj opět kamsi pohl a dokonce na diváky čekalo překvápko srovnatelné s první sérií, kdy nám byla vyzrazena Elliotova lehká forma schizofrenie. Konečně nabralo viditelných rysů motto série "Control is an illusion". Konec dílu mě opravdu dost zaskočil a vysvětlit spousty věcí. Strašně se mi líbilo provedení těch přechodů mezi imaginárním světem a tím skutečným. K vidění toho bylo samozřejmě mnohem víc. Plnoštíhlému negříkovi se hnulo svědomí a rozhodl se skoncovat se svým byznysem. Samozřejmě to nešlo tak snadno zamést pod koberec. Dokonce to málem stálo panenství Elliotovu sedinku. Naštěstí byl poblíž negřík s afrocopánky, který to s nožíkem celkem uměl. Bohužel byla k vidění i šeredná a otravná Angela, která mi opět část dílu lehce otrávila. Lehce se přesunula v zaměstnání, tak snad přestane být taková kráva. Jinak mě docela začíná nebavit dějová linka kolem paní Wellickové. Už by to chtělo mít na scéně manžela. Sama je dost nudná. Série nám pomalým tempem kvapí k cíli. Jsem dost zvědav, co nám přinesou nadcházející díly. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrada kurva! Tak to jsem ještě neviděla! Pořád se z týhle epizody nějak nemůžu vzpamatovat a vlastně ani nevím, co si o tom všem mám myslet. Tohle byl jeden velkej mindfuck, což je zároveň úplně skvělý a naprosto to miluju, ale na druhou stranu se cejtím velice zrazená a to mě velice sere. Jasný jasný, Elliot je nespolehlivej vypravěč už od začátku, ale neříkejte, že vás ani trochu nesere zjištění, že celá druhá série byla lež a Elliot je ve vězení celou dobu?? A odmítám věřit, že je Tyrell mrtvej. To přece není možný, dokud není smrt v seriálu vidět, nic se nestalo. Docela rozumím Joanne, asi toho cápka fakt miluje, ale však Tyrell pro ni dělal první poslední, byl občas trochu psycho, ale to Joanne taky. Sakra oni dva byli tak dobrá dvojka.. Ještě bych měla takovou otázku pro režiséry - proč jste všichni tak posedlí lízátkama? :D Každopádně musím vzít zpět, co jsem řekla minule - Angela nemá naději. Fakt mě začíná srát, jakoby práce ok, tam musí bejt člověk vždycky trochu svině, ale na svýho tátu? Chudák, takovej milej cápek, tohle mu udělat je čirý zlo. Hodnocení: Jedna z těch epizod, který mě zároveň serou a úplně mi berou dech (v dobrým smyslu, ne z toho nasrání)/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Paráda a rozhodne najlepší diel druhej sezóny (teda aspoň doteraz). Každodenné sedenie v katolickom klube, basketbal, černosi, Elliotova denná rutina - to všetko perfektne zapadá do nečakaného zvratu, prostredia v ktorom sa odohráva celá dejová linka druhej sezóny a tiež aj to, ako nám to Elliot celý čas zakrýval. Ja toto rozhodne nemôžem hodnotiť menej, než plným počtom a táto séria sa tiež obrátila do iného smeru, keďže štart bol viac-menej pomalý a bez toho správneho dychu. Moje hodnotenie: 100% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádny diel.. Najlepší z druhej série. Divadlo okolo stránky deep webu vďaka ktorej sa hlavná postava dostala do problémov v tejto epizóde definitívne padne. A vďaka tomu padne aj celá opona okolo fantastických schizofrenických predstáv.. Koniec ma posadil na zadok.. Taký zvrat som nečakal. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Mr. Robota je tak těžce stravitelná, že mi tolik nemrzelo se jí nějakou dobu nevěnovat na úkor jiných seriálů, byť jsem stále myslel na to, kdy tak dojde k momentu, kdy se sem vrátím. Času teď moc nebude, ale budu se snažit Elliotovu zmagořilou hackerskou odyseu dojet co nejdřív. ()

Reklama

Reklama