Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot si po předčasném propuštění z vězení zvyká na svoje okolí. Nikdo neví, na čí straně je Dark Army. Dom má zprávu pro Angelu. (Netflix)

Recenze (7)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Ďalší z tých dielov, ktoré naozaj stoja za to. Síce ani mňa nebaví dej, ktorý sa točí okolo Angely (ktorá mi je stále menej sympatická), za to sme však mali znovu možnosť vidieť Elliota a jeho schyzofreniu či paranoju, čo naozaj stojí za to a zaujímavá je tiež aj Čínska federácia a Dark Army a ja som osobne zvedavý na to, čo majú za ľubom. Najviac ma však zaujíma Wellick, ktorého by sme už mohli vidieť v ďalšiom diele - či už zviazaného, bez horných zubov alebo ako obyčajný prach. Tomuto dielu však musím dať plný počet za to, že sa aspoň trochu vrátil do toho pôvodného štýlu Mr. Robota (hackovanie, schyzofrenia, paranoja), čo rozhodne nie je špatné - skôr naopak, takto sa mi to páči ešte viac a malo by to tak pokračovať aj do záverečnej epizódy série. Moje hodnotenie: 100% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej ktorý sa točí okolo Angely ma vôbec nebaví, nebavil a už ani nezaujíma. Zato sme sa v tejto časti dozvedeli, ako prebiehalo zatknutie Elliota a nasledované odňatie slobody. Otvára komnatu tých schizofrenických častí ktoré ma tak najviac bavili. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase díl jako křen. Po předchozí Elliotově absenci si ho tentokrát divák náležitě užil. Dokonce se Elliot podělil se svým virtuálním kamarádem (mnou), kterak se dostal do tepláků a jak to vlastně celé bylo. Tvůrci opět ukázali, že to měli vše náležitě promyšlené a velmi si užívali, kterak nás vodili 7 dílů za nos. Mnohokrát během dílů se mi po těle prohnaly nefalšované zimomriavky. Dokonce tentokrát nebylo ani přehnaně moc Angely. Celá její současná náplň práce obnáší strkání flešek do usb portů, což k mému údivu hravě zvládá. Konečně něco, co odpovídá jejímu maximálnímu potenciálu. Jinak se mi převelice líbilo zpracování Elliotovy schizofrenie v tomto dílu. Začíná se stupňovat a já chrochtám blahem. Moc se těším na další díl a netrpělivě očekávám tolik omílanou "stage 2". Hádám, že bude mít spojitost s občasným zakolísáním elektrické energie. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, musím vás do něčeho zasvětit. A to sice do mýho stylu psaní komentářů (bude to krátký a je to důležitý pro další postup, věřte mi). Většinou hnedka, jak dokoukám, napíšu komentář a pak někdy v budoucnu je zveřejňuju. Ovšem někdy se stane, že jsem líný dobytek a komentář nenapíšu, pouze finální verdikt. No a co potom? Potom se stane něco jako teď. (Připravte se, že dokonce druhý série možná budu trochu mimo, ale pak už je to dobrý a budou zase oficiální komentáře.) Tak jsem si projela celej díl a teď se pokusím k tomu něco kloudnýho napsat. Uf. Fakt se mi líbí, jak se prolínaj ty dvě osobnosti Elliota. Každopádně, Angela dostane návštěvu z FBI, která si u ní dá menší sváču (už si začínám vzpomínat, jak jsem na to koukala, to byla dobrá scéna), Elliot se setká s Joanne a já mám chuť na tenhle seriál mrknout zase znova. Hodnocení: dámy a pánové, ze srdce se omlouvám, že vám nemůžu poskytnou autentickej komentář, slibuju, že je to jenom do konce druhý série, ostatní jsou jak se patří napsaný hned po dokoukání/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravidelné prestrihávanie medzi všetkými dejovými líniami, ktorým je venovaný cca rovnaký čas. Inak je to ale skôr iba také navnadzovanie na udalosti nadchádzajúce a trochu bez tempa. Ale za Walking in my shoes to dáme za štyri. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama