Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Wellicková se rozhodne promluvit. Darlene se ocitne v nezáviděníhodné situaci, Elliot proniká do E-Corpu a párkrát se objeví i pan Robot. (Netflix)

Recenze (9)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začátku série padá z Pana Robota tajemná aura, ale myšlenkově si pořád zachovává vysokou úroveň. Hra se změnila, ale Esmail očividně ví co dělá. Stále umí překvapit. Humor je pořád černý jako Malekova mikina. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi nabúchaná epizóda, v ktorej sa toho stane skutočne dosť a to nám to celé vyšlo na trištvrtehodinku. Škoda, že týmto hutným spôsobom rozprávania nepracujú tvorcovia po celý čas. Uzatvára sa nám jedna z tých menej zaujímavých dejových línií, pričom ale jej gradácia bola celkom slušná a "finále" v tejto časti priam šokujúce. Ale asi také, ako sme si možno viacerí škodoradostne priali. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Seriál je v nejlepší formě zpět. Naprosto fantastické. Zatímco v prvním dílu se nestalo vůbec nic, tak v tomto dílu se toho stalo požehnaně. Elliot nám upadá zpět do depresí, ze scény zmizela nějaká ta významná postavička a především žlutý transvestita chytil "rage", což je příslibem pořádného dramatu pro díly nadcházející. Už se nemohu dočkat! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že i když je Mr. Robot někdy celkem neuvěřitelnej, kdy si v nějakých scénách už pomalu začínáte říkat: "Hmm dává tohle vůbec smysl, co se sakra děje?",  vždycky, nebo aspoň většinou, se to pak rozmotá, a najednou vidíte všechno jasně jako ranní oblohu při kafču před prací. Jasně, jasně, pořád je to prakticky klasickej seriál o kritice kapitalismu a megakorporací, ale v něčem je zároveň jinej. Hmm, možná v tom, že často ani nevíte, co se děje, protože to vlastně neví ani sám Elliot. No každopádně Joanne je mrtvá?! Cože?? I s jejím věrným bodyguardem? Tak to bylo teda překvápko, který jsem rozhodně nečekala. Milenec už vypadal, že se chystá k odchodu a najednou tam stál s bouchačkou a normálně odprásknul dvě mouchy jednou ranou. Teď to vypadá, jako když si z toho dělám prdel, ale ne, Joanne s bodyguardem mi fakt budou chybět. Už jsem si říkala, co má asi Joanne v plánu, a smrt mě teda nenapadla. Darlene na druhou stranu je plná života a dokonce spolupracuje s FBI. Co si budu namlouvat, v jejím případě bych asi udělala to samý, tady fakt není jiná možnost. Ale na chvíli jsem se lekla, že ošálila i Elliota a FBI ho má na dlani, ale naštěstí Elliot je genius s úžasnou intuici, takže všechno v cajku. Poslední věc, co musím zmínit, je ten rozhovor psycholožky s Mr. Robotem - ten byl prostě naprosto strhující, klidně bych koukala na celou epizodu jenom o tom. Hodnocení: Is it just me, or is it getting crazier out there?/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria začína veľmi slušne, to sa musí nechať. V druhej epizóde sa odohráva to, čo tomu už dlho chýbalo - Elliotova samota, depresie, zapletené zvraty či prekvapivé a pre niekoho aj nečakané scény (prestrelka v aute). Ja len dúfam, že sa toho Tyrella aj dočkáme, pretože prípady, vyšetrenia a FBI sú vystavené na ňom. No na druhú stranu som rád, že to ide takým krimi štýlom. Zatiaľ som spokojný, no som zvedavý čo prinesú ďalšie epizódy. Epizóda za 5* ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolný náběh na dění, které sakra děsivě reflektuje dnešní prohnilou společnost. Tenhle seriál je brutální haluz a na druhou stranu až moc přesný vůči době, ve které vzniká a odehrává se. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Je to možný? Tenhle seriál má kvalitově vzestupnout tendenci. Jsem přikovaná k televizi a je těžší a těžší se odtrhnout. Strašně mě mrzí, že většině věcí o hackování vůbec nerozumím. To by byla ještě větší parádička. V tomhle díle jsem si naprosto užila přeměnu Elliota u psycholožky. To byl úplný balzám na duši. Tyhle poutě do duší „nenormálních“ jedinců mě extrémně baví. Byla to pro mě úplná symfonie, když otěže převzal zase Mr. Robot. Jeho temná duše je vykreslená excelentně. Taky jsme mohli vidět Elliota, jak se poprvé usmíval. Musím přiznat, že nic smutnějšího jsem snad neviděla. Je mi ho čím dál víc líto. Jeho samota ho začíná užírat. Úplně jsem měla chuť se objevit vedle něj, obejmout ho a pohladit. Všichni si z něj udělali loutku a on o tom chudák ani neví. Další zvrat nastal u vraždy té sexy/psycho/robo ženy. To bylo tak epický. Hrála do toho opět skvěle zvolená hudba a šel mi při tom mráz po zádech. Hudbu budu asi chválit v každým díle nebo co. Je to lepší a lepšííí. Jo a Darlene spolupracuje s FBI. To jsem fakt nečekala. Myslela jsem si, že se z toho klasicky nějak dostane. Ale tady prostě nemůžu očekávat vůbec nic. Jen kvalitu. ()

Reklama

Reklama