Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 3 (2017) (série)


d3.4_provozni_chyba.r00 (S03E05)

(epizoda)
  • USA eps3.4_runtime-err0r, r00

Obsahy(1)

Dark Army spustí fázi dvě a v ústředí E-Corpu vypukne chaos. Paranoidní Elliot a Angela se zoufale snaží jednat. (Netflix)

Recenze (24)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalých epizod tenhle seriál už pár měl, ale tady navíc došlo k neuvěřitelnému souznění obsahu a formy, jaké člověk ani v dnešní "době televizní" nevidí příliš často. Sam Esmail je zatracený génius. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda? Mrazivě napínavá jízda od začátku do konce. Důležitá odhalení rámovaná vytříbeným jednozáběrovým pojetím odehrávajím se v jámě lvové. This is how democracy look like! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tell me how democracy looks like?!" "This is how democracy looks like!" ___________ Jednozáběrový audiovizuální inferno, který nemá v dějinách televize jakoukoliv konkurenci a sebemenší obdoby. Nemám slov. Smekám. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál divákům ukázal, jak dobrá mohla být ta píčovina Birdman, kdyby se tam dělo něco alespoň malilinko zajímavého. Taktéž se jednalo o doposud nejsíťařštější díl ze všech.Vynikající záležitost, která vás sežere a za 40 minut vypustí opět na svobodu. Hrozně se mi líbí, jak si tvůrci dovedou s každým dalším dílem vyhrát. Díly nejsou absolutně šablonovité. Vždy přijdou s nějakým úplně novým nápadem a prozatím to vždy zafunguje. Prozatím skvělá série. Moc se těším na další díl. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších seriálových epizód v dejinách televízie, ktorá nemá v seriálovej histórii akúkoľvek konkurenciu. Po zhliadnutí tohto jednozáberového pekla som skutočne stratil slová... Piata epizóda tretej série predstavuje majstrovské dielo, ktorému sa v modernej televíznej tvorbe v rámci spracovania nedokáže vyrovnať absolútne nič... Súlad atmosféry, zvuku a obrazu je tu dokonalý a doladený do posledného detailu... Daredevil so svojou 11-minútovou väzenskou vzburou tomuto nesiaha ani po členky... Táto epizóda je definíciou audiovizuálneho m4st3rp1ecu! Naozaj nemám slov! _____________ "This is how democracy looks like!" ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a do prdele to bylo naprosto skvělý. Ježiš tahle epizoda mě odpálila jako atomová bomba (ta věta nedává ani smysl, jak jsem z toho vedle). Přiměla mě mít ráda Angelu, která byla upřímně pěkná kráva, ale tuhle sezonu, no to je úplně něco jinýho. Sakra ta žena je fakt skvělá, konečně objevila svůj pravej potenciál a nezůstala kancelářskou krysou. Moc nechápu, jak se Elliot do tý budovy dostal, když mu zablokovali přístup doslova ke všemu, a údajně je E Corp dobře zabezpečenej, a snad mají i terminály(?) Takže nějak nerozumím, jaktože ho nevyhodili hnedka u vchodu, ale víte co? Tahle epizoda mě tak oslnila, že jim to tentokrát s lehkým srdcem odpustím. A začíná to bejt i docela děsivý - hlavně mi to hrozně připomíná rok 2020. Třeba vzpoury v Americe... Už jenom čekám, kdy přijde virus z Číny. Možná proto mě to tak dostalo, působilo to tak reálně, až jsem myslela, že zemřu z napětí. Hlavně scény v budově E Corpu, kdy se Angela snaží nainstalovat, bůh ví, co to vlastně je. A na konci, kdy už je všechno hotovo, potká ještě ke všemu Elliota. Holy mother of god. Hodnocení: jde se zamilovat do epizody seriálu?/10 ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Úžasne, napínavé, zahrané, a k tomu na jeden záber celý diel!!! Chcel by som vidieť making of. A neviem sa dočkať, s čím nás ešte tvorcovia prekvapia.. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nevím, kdy naposled jsem mohl Robotovi udělit pět hvězd. Nejde o epizodu, za které budu sedět na prdeli ještě za rok (viz Ozymandias před rokem), ale jestli bude Mr. Robot vypadat už do konce obdobně, budu ho žrát ve velkém. ()

Quipido 

všechny recenze uživatele

Masterclass. Kdybych nebyl tak zvědavý co se bude dít dál, tak si po skončení tohoto dílu dám repete a pustím si ho hned znovu! ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt jsem chvílema nedýchala. Úplně mě to vtáhlo. Angela už asi není kámoška. Jen pomstychtivá ženská, která si jde za svým cílem. Přiznám se, že obdivuji trpělivost transky. Parta, kterou pověřil tak těžkým úkolem pořád dělá problémy a hasí se jeden požár za druhým. Elliota čeká nepěkné prozření. Slzy v jeho očích mě zarmoutily (to je bez ironie). Začíná to být fakt extrémní chaos. Levá ruka neví, co dělá druhá. V tomhle seriálu jsou samí psychopati. Líbí se mi ta malá vedlejší role ťamánka v obleku, co se neustále cpe. Skvělý díl. Nevím, kam až to může zajít… ()

Reklama

Reklama