Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot si promluví s Angelou o jejím vztahu k Dark Army a pokusí se zarazit fázi dvě, než bude pozdě. FBI se blíží vyhlédnutému cíli. (Netflix)

Recenze (11)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál pořád stoupá, nervy drásající finále s několika fantastickými zvraty a koncovkou, která vezme dech. Hra se pravděpodobně znovu změní. Nástřel do dalšího dílu boží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nie síce taký experiment, ako v prípade "prvej časti" tejto kvázi dvojdielnej epizódy, ale napínavé je to až na strechu E Corpu a ešte omnoho vyššie. Občas to zabredáva až do zámernej komédie, asi to už Esmail s Malekom nemohli vydržať a z Elliota si chcú robiť ironickú srandu. Záver veľmi prekvapivý, opäť sa ukazuje, že scenár dokáže pracovať s našimi očakavániami riadne vychcaným spôsobom a my sa z toho poriadne tešíme. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty číčo. Pokud má dokonalost na poli filmů a seriálů nějakou podobu, pak ji zastupuje tento díl. Parádní schizofrenní jízda s impozantním závěrem, který mi bude pekelně dlouho rezonovat v mysli. Od slabší druhé série tvůrci vytáhli seriál do nebeských výšin. Na další díl jsem více natěšený než puberťák na první sex s člověkem hmatatelného pulsu. Fantastické! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže co je vlastně plán Whiterose? To je správná otázka, na kterou po tomhle dílu rozhodně neznám odpověď. Ne, že by mi to předtím bylo nějak extra jasný, ale teď? Teď nemám nejmenší tušení. Každopádně zklamaná nejsem. Ani trochu, právě naopak. Už jsem se lekla, že Elliot za pomoci Mr. Robota zmařil plán fsociety (je to vůbec ještě fsociety??) vyhodit do povětří budovu E Corpu (ne že bych ráda koukala na umírající lidi, ale touha vidět Stage 2 v akci byla zkrátka velká) a bude všemu konec. Díky bohu (nebo spíš do prdele?) Číňani měli trochu větší plány, a to sice vyhodit 71 budov místo jedný. No tomu říkám operace. Dark Army fakt počítá se vším, všechno mají naplánovaný přesně na čas. Dost jim závidím ten time management a produktivitu, nebudu lhát. Konečně nějaký chytrý záporáci. Říkat každýmu, co jim stačí vědět, případně to, co chtějí vědět a pak jim jenom dát pokyny, je skvělá strategie a fakt cením toho geniálního Číňana, co to celý vymyslel. To je panečku mozek toto! Hodnocení: místy mi to skoro přišlo jako horror, prostě úžasná věc/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Jakmile padne víkend a já budu moct odejít z té podělané práce, tak se nehnu od televize, dokud tenhle seriál nedokoukám. Mám čas sotva na půl dílu denně. Ale tenhle byl opět božský. Dom je dost inteligentní ženská. Nedivila bych se, kdyby jí už dávno došlo, kdo je u FBI ta krysa. Ale v tomto díle šlo hlavně o Elliota. Jeho snahu o zabránění  výbuchu mu kazil Mr. Robot. Tyhle přeskoky a rvaní se sám se sebou mě extrémně bavily. Zajímalo by mě jen, jestli byl tenhle schizofrenní gulášek založen na skutečných příznacích a jestli je vůbec něco takového možné. Z konce vám téměř vybuchne hlava. Úžasný díl!! ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl seriálu, naprosto odzbrojující! Vypadá to, že třetí série značně předčí první a to jsem se bála, že ta kvalita půjde dolů. Neskutečný seriál. ()

Reklama

Reklama