Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po útocích čeká pana Robota okamžik pravdy. Whiterose jde za svým cílem a dva členové fsociety padnou za oběť děsivému plánu. (Netflix)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předchozích dvou dílech nasadili tvůrci strop svého seriálu neskutečně vysoko. Bude teď tedy nanejvýš obtížné ho nějakým způsobem dorovnat. Ani v tomto dílu nebyla nouze o vynikající děj a nečekané zvraty. Závěr byl opět parádní. Něco mi však na plnou palbu scházelo. Rozhodně však skvělý díl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby vedel(i) Elliot a Mr. Robot čo sa odohráva niekde úplne inde a za ich chbtami, asi by trochu vypustili nahromadenú paru a možno by si išli, pekne spoločne na jednom lehátku, dať dovolenku niekde na Bahamy a nad ničím pár týždňov nepremýšľali. My sme sa toho v tejto epizóde o zákulisí dozvedeli až až a celkové puzzle sa pekne skladá do svojho celku. V závere ma zabolelo pri srdci, toto som skutočne nečakal, teda že až tak ďaleko tvorcovia zájdu a budem to musieť jednoducho iba vydýchať. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Fsociety se nám poněkud ztenčuje. Mobly a ta druhá dnes natáhli brka. Musím se přiznat, že jejich smrt mě vůbec nezasáhla. Jen mě rozesmál jejich pokus o útěk a výhružka Moblyho, že si přestane kopat vlastní hrob, jestli mu neodpoví na otázky. Nebyl zrovna ve výhodné vyjednavačské pozici. Tyrell se po zprávě, že mu umřela jeho žena naprosto sesypal. Moc nerozumím jeho osobnosti, ale zajímá mě čím dál tím víc.  Mr. Robot se přiznává psycholožce a Angela se pomátla. Velmi oceňuji začátek - pohled kamery z výšky na projíždějící auto na poušti a k tomu hudba z Knight Ridera. To se mi moc líbilo. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strhující (Whiterose a Price výměna!), emočně vyčerpávající a v závěru zdrcující. Temná, monumentální "antická tragédie" moderní civilizace, to je Mr. Robot. V této sezoně je to už zcela zřetelné. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uuuf tak tohle bylo fakt něco. Jedna z nejsmutnějších epizod v Mr. Robotovi vůbec. Trenton a Mobley jsou zpět (jenom udělali takovej menší feature a pak zase odešli). Upřímně, myslela jsem, že je Dark Army na něco využije, což jakoby udělali, ale kulku do hlavy jsem zrovna nemyslela. Ale bylo to tak dobře udělaný, propojený s vpádem FBI, kdy si pomalu ale jistě začínáte uvědomovat, že je to vlastně ten dům, kde jsou Mobley s Trenton a zíráte na to s očekáváním, jestli je třeba Dark Army přece jenom na něco nechtěla využít. Tyrell - ten je snad samotný ztělesnění existenční krize. Až teď si nějak uvědomuju, že měl jeden z nejvíc tragických životů ze všech. Jeho žena byla psychopat jak svině a on ji stejně miloval, pak mu zlomil srdce Elliot a teď ještě všechno tohle do toho. (Hmm fakt mám slabost pro Tyrella, kdybyste si náhodou ještě nevšimli.) A Angela - ježiš to ne. Já ani nevím, co na to říct... Angela mi v tomhle díle naprosto zlomila srdce. Když se dívala na televizi a zoufale se snažila uvěřit svý víře v posmrtnej život. Do prdele, to bylo drsný. No a na závěr trochu nasrání na odlehčenou - ten FBI chlápek, co pořád volá svojí mámě, je takovej bezcitnej parchant. Chápu, v FBI si člověk musí udržet poker face a Tyrella zrovna rád neměl, ale však mu umřela žena! Hodnocení: 48 minut a deprese k tomu/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama