Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot je zdrcený nedávnými událostmi a chce se zbavit starých souborů a uniknout za každou cenu. Nečekané setkání mu ale udělá čáru přes rozpočet. (Netflix)

Recenze (9)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda ve stylu magického realismu, kde dostáváme po šílenství předchozích epizod (a pádu na úplné dno) úžasně emotivní vyrovnávání se s nastřádaným traumatem skrze interakci s (ne)obyčejností a krásou obyčejného života, rozlučku s našimi blízkými (bolest ale jen tak neodejde) a jednu či dvě krásné a významově jako obvykle perfektně padnoucí pocty popkultuře. Závěrečnou část epizody od nádherně procítěného (a nasnímaného) momentu s Angelou mohu lehce zařadit mezi ty nejsilnější a nejkrásnější momenty celé série. Třetí série nepřestává udivovat svým příběhovým a režijním mistrovstvím a kreativitou a nápaditostí, která je cítit z každého záběru. No matter what happens, we'll be okay. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takéto "uvoľnenie" bolo iba logickým ťahom po nesmierne napínavých a dejovo nabúchaných epizódach. Čo vôbec neznamená, že by sa šlo kvalitou dole, len sme sa trochu zastavili, popremýšľali nad tým, ako možno ten náš svet fuguje, ako je jednoduché zmanipulovať spoločnosť, keďže tá je vo svojej podstate xenofóbna, homofóbna a všelijako inak fóbna. Stačí stisnúť iba "push". Elliot si snaží vybaviť veci z pozostalými rodinami jeho bývalých parťákov a pri tej príležitosti navštívi premietanie Návratu do budúcnosti. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci tohoto seriálu jsou borci na svých místech. Neskutečně emotivní smutná odbočka. Zajímalo by mě, kam až chtějí posouvat hranice svého geniálního díla. Každý díl je jedinečný a každý díl je maximálně odlišný od toho předešlého. To svědčí o obrovské komplexnosti zejména Sama Esmaila, který všem v budoucnu ještě vytře zrak. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přesto, jak strašně se mi líbí závěrečnej Elliotův rozhovor s Angelou, nehledě na ten úžasnej vizuál, nemůžu si pomoct, ale tahle epizoda byla z mýho pohledu neskutečně zbytečná. Elliot chodí po příbuzných svých kámošů a říká jim, jak to byli skvělý lidi. Je to milý a všechno, ale bohatě by na to stačilo 10 minut, nemuseli z toho dělat Nekonečný příběh Elliota a malýho kluka. A to ani nezmiňuju, jak je samo o sobě divný vzít nějakýho neznámýho kluka do kina, ať už ho sledoval nebo ne... ¯\_(ツ)_/¯ Respektuju, že mu právě umřela ségra a má to těžký, ale ten kluk byl pěkně otravnej tak 99% času, nemůžu si pomoct. To bylo fakt utrpení. Navíc neviděl Back to the future a přes to nejede vlak (nadsázka samozřejmě). Opravdu doufám, že se tvůrci nerozhodnou do dalších dílů obsadit víc otravných dětí, už teď jsem byla na pokraji zemření. Hodnocení: tuhle epizodu jsem zrovna noc nepocítila/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou epizodu jsem si nebyl jistý, co chtějí tvůrci poutem mezi Elliotem a Muhammadem docílit, ve finále jsem ale dospěl názoru, že mi jejich poflakování se a poznávání jeden druhého vlastně bavilo. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle na mě Elliot dost působil jako sobeček, což se mi hodně nelíbilo. Naštěstí svou nálepku postupně strhával a byl to zase ten sympatický Elliot. Nejvíc se mi líbil rozhovor s Angelou. Dost mi vadil ten malý kluk. Byl hrozně rušivým elementem. V jeho případě sáhli tvůrci trošku vedle. Jinak se jednalo o jiný díl než ostatní. Vůbec mi to ale nevadilo. Ani se tu nijak extra nehrálo na city. Prostě takové příjemné odlehčení a rozloučení s Moblym a (už znám jméno) – Trenton. ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Pro me jeden z nejhezcich dilu celeho serialu. Fascinujici, jak tvurci meni zanr, atmosferu, rychlost vypraveni, akci... a v moment, kdy vsechno graduje, nam naserviruji vyplnovy dil, ktery hraje na sentiment. A to je mimochodem kompliment, protoze tenhle lidsky dil me neskutecne bavil... Smekam. 120% ()

Reklama

Reklama