Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot se snaží rozluštit tajemnou zprávu a pan Robot potkává starého spojence. Darlene zkouší jiný postup, ale zajde až moc daleko. (Netflix)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Mám pocit, že tento díl tak nějak pouze připravoval půdu pro (jistě) dokonalé finále. No, člověk se alespoň dozvěděl pár fíglů, když by se mu zachtělo se večer najíst ze zrzavého talíře. Tyto lesbické radovánky jsem shledal těžce nepravděpodobnými. Zrzku jsem přeci jen považoval za emočně inteligentní a Darlene za krajně odpudivou. V rámci děje se toho (trošku překvapivě) příliš mnoho neudálo. Zcela chápu, že tvůrci museli lehce ubrat tempo, aby diváci samou dokonalostí při sledování neumřeli. Těším se na finále! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Price si teda vyhlídnul Angelu pěkně brzo, ale na co ji vlastně chtěl použít do týhle doby vůbec netuším. Měla zrušit tu žalobu, ale to se nepovedlo, takže co dál, hmm? Vypadá to, že s ní mají ještě nějaký plány, ale chudák žena už je pěkně v řiti. Povídá si se svým Wilsonem o tom, jak ji někdo sleduje... Nechci nějak rozšiřovat pesimismus, ale nevidím to na dobrej konec (co ji sakra Whiterose řekla??). Vůbec celá třetí série má takovej melancholickej podtext, a jelikož jsem asi masochista, úplně to miluju a atmosféru nasávám plnými doušky. Tyrell je ztělesnění Shakespearovský tragédie vám říkám, vážně chudák chlap, ten se už taky pěkně noří ve sračkách. Darlene si mezitím vyrazila na menší románek s kámoškou z FBI, přičemž měla trošku postranní úmysly, který se taky podělaly. V týhle epizodě se fakt všechno sere. Ale Dom už snad musela přijít na to, že s jejím šéfem je něco solidně špatně ne? Však ji podráží nohy už od začátku, co jí tak trvá proboha. Hodnocení: menší otázečka: proč spolu Číňani nemluví čínsky když jsou jenom spolu?/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No… Darlene měla dost okatou nabalovací techniku. Divím se, že Dom nevjela do kalhotek rovnou u barového pultíku. Hrozně se mi líbí ty řeči FBI, že vás ochrání. Nikdy se tak nestane a jste hned na mušce. Jinak vlastně se toho moc nedělo. Trošku slabší díl před finále 3. série. Vše nás teprve čeká. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda viac pre hardcore ajtíčkárov, pretože som sa v tom trochu strácal a osobne som nepobral Elliotove stláčanie kláves s tým, že sa dostal.... nechcem ale spoilerovať. Lezbická epizóda nemala taktiež grády, pretože vidíme iba to pred a iba to po... pričom sme sa všetci tešili na to počas... teda asi nie všetci, ale nechajme to tak. Tie správne grády prišli až v závere pri vykrúcaní sa agenta - kolegu v spoločnosti Dom. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama