Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve stodole čeká špeha krutý osud a Elliot přijde s nabídkou pro Dark Army. Devátý květen už by nemusel mít další dopady, nepůjde to ale hned. (Netflix)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Od skvěle rozjeté série jsem přeci jen očekával intenzivnější zakončení, nicméně jsem byl i tak velmi spokojen. Celý díl se nesl v rytmu obrovského úklidu. Uklízelo se velmi vydatně. Uklizen byl každý, kdo už neměl co nabídnout. Tvůrcům se rozhodně podařilo mě patřičně navnadit na další sérii, takže se budu moc těšit. Opravdu mimořádná série. Po druhé sérii jsem ani nedoufal, že by to mohlo být až takhle dobré. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You asked me before why I did this. The reason is I thought... What if we were wrong? What if there's something we weren't seeing? What if we failed? But the real reason is it's... It's because it's what you would've done. You were right. There was a part of you in me. I never wanted to tell you that because it's not in my nature. It's not why I exist. Only you know why I'm here.  ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Skvěle našlapaná epizoda. Nedokážu si představit, jak celý seriál skončí. Už teď se jednalo o perfektní našlapanou epizodu. Úklid všeho druhu mám ráda. Přiznám se, že tento díl mi dělal fakt dobře. Zmizela spousta postav, a to mě pohladilo po duši. Brýlatý pán mě několikrát fakt rozesmál („slečno… nemluvte už“, „chci verbální potvrzení“ – přičemž zasekává sekeru do FBI krysy). Vraždičku si užíval. Rozkrylo se i tajemství Angely a biologického táty a konečně došlo ke spojení Elliota a Mr. Robota. Ve stodole mě moc mile překvapila muška negříka. Jak říkám. Moc příjemný díl. Jen úplně nechápu, proč je transka z Elliota tak podělaná, když furt dělá problémy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostal som úplne, ale úplne niečo iné, čo som očakával... Finále v podobe fázy č. 2 sme nedostali na konci série druhej ani tretej, ale tesne po polovici tejto tretej a asi to bol aj vrchol sezóny. Ale nejaké tie prekvapenia na nás Esmail stále mal prichystané a to ako na úrovni vzťahov, minulosti, tak aj iba čistého IT. Toto finále treba nechať trochu viac uležať v hlave a postupne zistíte, že to presne takto malo byť a že ono to aj tak všetko v tom veľkom finále v podobe 4. série do seba zacvakne. Prekvapil by ma opak. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elliot sice měl bejt dávno mrtvej, ale nebojte, je to hlavní postava, takže další série samozřejmě bude i s Elliotem. Ale saakra, tohle bylo fakt něco, i když se všichni pořád velice potichu a záhadně objevujou u ostatních lidí doma. Tímhle seriálem teď fakt žiju. No dobře, vezmu to popořadě (nebo se aspoň pokusím). Všichni mají menší přátelský setkání ve stodole. S diagnózou smrti to odnese ten FBI agent. No, jak řekl Irvin, stejně to byl kokot. A že si ho Irvin pěkně užil, to jsem od něj nečekala, jindy je takovej budhista, ale jak dostane do ruky sekeru... to musíte vidět sami, je to prostě sympaťák. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pak tu máme: "Angela, I am your father". COŽE. Prostě cože. Ne vážně, tohle někdo čekal?? Protože do svaté řitě, to bylo překvapení. Já prostě miluju rodičovský zvraty, ty nikdy nezklamou, hlavně když jsou tak pěkně udělaný (někdy stojí za vyliž zadel, co si budem). Milenec Whiterose to taky odnesl. Chudák, tak věrnej byl a odešel na věčnost. A zajímalo by mě, co jim všem Whiterose řekla, že za ní jdou, jak kdyby jim prozradila tajemství vesmíru, ale v tomhle seriálu by ani to nebylo nemožný. A poslední věc - ten idiot drogovej dealer je zase zpět. Upřímně mi opravdu vůbec nechyběl. Hodnocení: Aliance Mr. Robota a Elliota je tu. Na to čekám už od první série, konečně!/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama