Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 4

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 10 h 43 min (Minutáž: 44–61 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Režie:

Sam Esmail

Kamera:

Tod Campbell

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Ashlie Atkinson, Jake Busey, Liz Larsen, Dasha Nekrasova, Robert Myers, Sam Esmail (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mr. Robot přichází se svou dlouho očekávanou čtvrtou řadou, v níž tento kritikou uznávaný seriál, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, spěje ke strhujícímu závěru. Rami Malek se vrací ve své hvězdné roli Elliota Aldersona, inženýra kybernetické bezpečnosti, který společně s hackerskou organizací fsociety a tajemným Mr. Robotem (Christian Slater) zažehne celosvětovou revoluci. Závěrečná řada bezprostředně navazuje na události po zvrácení Devátého května, nechvalně proslulého hackerského útoku, který byl zaměřen na nadnárodní společnost Evil Corp s cílem vymazat světový dluh. Nyní, když ekonomika opět vzkvétá, Elliot a Mr. Robot spojí své síly, aby odstranili ty nejbohatší z bohatých a zachránili svět před vlivnou skupinou lidí ovládajících naše životy. (HBO Europe)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
miroajax Blu-ray
13.07.2021
wyzqismry Jiné
01.02.2021
sharp87 DVD
09.04.2020

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama