Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot s panem Robotem pracují na dalším plánu. Whiterose posílá připomínku toho, co je v sázce, Darlene se vyrovnává s drsným zážitkem a Dom začíná být paranoidní. (Netflix)

Recenze (13)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po technické stránce totálně vyladěná záležitost do posledního detailu. Ať už se bavíme o luxusním soundtracku, při kterém mám husí kůži v celé délce jeho trvání, nebo o prvotřídní práci s kamerou. K tomu si přidejte neskutečně napínavý a promyšlený příběh, který si s vámi hraje jako kočka s myší a snažit se předvídat jeho další kroky je zcela zbytečné. Takový malý zázrak na seriálovém poli, za který jsem velmi vděčný. Rozjezd vskutku ve velkém stylu. Seriál se nebojí popravit jakkoli významnou postavu, čehož si vždy velmi cením, protože to rozvětvuje děj a vytváří prostor pro hromadu nových variant a zcela se vyhýbá stereotypu a předvídatelnosti. Lepší 4 kousky. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Elliot hledá možnosti, jak se pomstít a zneškodnit ťamánka. Nebude to ale lehký úkol. Darlene se snaží vypořádat se smrtí Angely. Z čehož jsem teda ještě teď vyjevená. Ne, že by mi chyběla, ale překvapilo mě, že ji nechali tvůrci popravit. Elliotovi a Darlene zemře máma. S nikým, vč. mě to ale nic neudělalo. Zařizuje se tedy pohřeb. Doufala jsem, že se dozvíme, co bylo v bankovní schránce... Dom je paranoidní a není vlastně ani divu, když ji navštíví nevítaný host (a tím nemyslím instalatéra). Konečná scéna, kdy Elliota zdrogují byla úžasná. Fakt jsem se sama cítila jako na fetu. Neuvěřitelné, jak vám tvůrci dokáží zprostředkovat úplně každý pocit a stav. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angela je mrtvá? Cože?! Sakra teď se nějak rozjeli s tím zabíjením postav. No do prdele, teď už snad zbejvá jenom Darlene a Tyrell (což mě docela děsí, jak se ten list rychle zmenšuje). Elliot musí žít až do konce, to je jasný, přece jebom je hlavní postava, toho by nezabili, tomu nevěřím (i když ke konci to tak i vypadalo). Ale musím říct, že Price mě celkem překvapil, tolik emocí bych od něj nečekala. Každopádně (aspoň částečná) spolupráce Mr. Robota a Elliota zatím vypadá velice slibně, a jelikož na spolupráci tohohle dua se těším už od prvního dílu, musím si to užívat, dokud se zase něco nepodělá, a to jako že se brzo něco podělá (to by to nebyl Mr. Robot). Dom vůbec nezávidím - na jejím místě bych si taky dala panáčka na zklidnění nervů. Ale furt nechápu, proč Elliot a Darlene pořád lezou k někomu cizímu do bytu. Prostě nechápu, nerozumím. Darlene si udělala party v bytě Angely - nevím no, na místě "zmizelé" osoby... A Elliot zase na místě bývalýho Allsafe. Nějak nevidím ten smysl. Co když přijde oficiální majitel a uvidí tam ty jeho sherlockovský vyšetřovací mapy? Nebo mi něco uniká? Hodnocení: reverze 5/9 hacku zafungovala nějak sakra dobře a sakra rychle/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty krávo... Rozjezd v šíleném stylu, který hned v prvních minutách dokazuje, že Sam Esmail je co se nevyčerpatelné kreativity technického provedení a řemesla a brutální odvahy v narativních postupech a při práci s postavami (o meta rovině vyprávění ani nemluvě) absolutní král televize. Tohle bude velký... a hnusný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím sa priznať, že som nemal čas po dlhšom čase zopakovať všetky série, aby som bol v obraze, tak sa spolieham, že si postupne na všetko, čo sa v seriáli doteraz odohralo, pospomínam. Prvý diel záverečnej série bol v tomto smere hodnotný. Dej sa poriadne rozbieha hneď od začiatku, najviac asi poteší sekvencia na vlakovej stanici. Hneď sa taktiež ide po všetkých dejových líniách, takže by nikto nemal byť sklamaný, ani fanúšikovia Dom, tej niet fakt čo závidieť. No a čo sa tu udialo našemu hlavnému hrdinovi, prezrádzať určite nebudem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Mac Quayle, skladatel celého seriálu, si zahrál menší epizodní roli – pouličního hudebníka na klávesách na nádraží. (Leopard105)

Reklama

Reklama