Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliota a Darlene sblíží ztráta jejich matky. Dom dál spolupracuje s FBI. Elliot se spojí s bývalým nepřítelem, který přijde s nečekaným požadavkem na Whiterose. (Netflix)

Recenze (10)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak počáteční scéna byla BOMBA. Tenhle seriál má úžasnou myšlenku a přesah. Takže mocenský souboj, který je vysvětlený na začátku byl všeříkající. Hlavní gró tohoto dílu ale spočívá v parádním konci. Těším se na seznámení s novými kamarády. P.S. nevím, jestli se mi to jen nezdá, ale čím víc se seriál blíží ke svému konci, tím jsou názvy epizod jednodušeji nazvané. Obyčejně, bez čísel, znaků,... Lépe čitelné. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z týhle epizody mám přesně takovej pocit, jako když se v superhrdinských filmech sejde zbytek dobráků, aby to jednou provždy natřeli temný straně (což přijde až v dalším filmu). Ano, přesně tak, Elliot a Darlene jdou zase na to jako tým, a je to dost dobrej pocit vidět je zase spolu. Oba dva si prošli takovýma sračkama, ale společně je nějak přežili, vyříkali si to (co si budem, Elliot se choval poslední dobou jako pěknej debil) a jdou nakopat prdel Whiterose. Mám pocit, že tahle série bude velkolepá - a to si nedělám řiť, tohle je payoff, kterej budovali už od první série a doufám, že bude sakra velkej. Dokonce i Philip Price se přidal k Elliotovi. Musím říct, že naštvaná Whiterose mě velice uspokojuje. Ale zase doufám, že než ji zničí, ukáže ještě nějaký pořádný katastrofy, který se chystá uvrhnout na lidstvo. Potřebuju ji ještě vidět na vrcholu, než ji sundaj, nemůže to bejt procházka růžovým sadem přece. Komu ale vůbec nezávidím je Dom, chudák žena, Dark army ji vůbec nešetří. Hodnocení: hádejte co, máme tady třetí Elliotovu osobnost, tak to jsem zvědavá, kam tohle povede/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď budú každú epizódu umierať cca dve postavy, som zvedavý, kto bude nažive na úplnom konci. No možno nikto, že... Ale nepreháňajme, tí hlavní hráči sú stále IN! Ide sa po dráhe, ktorú nastavila prvá epizóda, takže ani niet čo poriadne hodnotiť, musíme sa najskôr dostať bližšie k cielu. Samozrejme silné scény sú aj tu, zdobenie stromčeka a jeho následnú likvidáciu môžeme chápať aj ako metaforu toho, že to, čo vás v živote stojí obrovské úsilie, môže zmiznúť behom momentu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ve srovnání s prvním dílem nastal malinký krůček zpátky, co se týče kvality. Nicméně pořád je na co koukat. Nejvíce se mi z celého dílu líbil ten epický úvod vysvětlující postupy a úspěchy dvoupohlavního žluťáska. Střední část dílu byla na můj vkus slabá. Taškařice kolem vyrovnávání se s úmrtím bloncky mě nikterak neuspokojovaly a nesoucítil jsem s hrdiny, protože jsem ji neměl nijak rád. Jinak čiročirá dávka deprese, kde se Eliot dostal do bodu, že se kolem něj kurví úplně všechno řetězovou reakcí. Řádná dávka deprese rovnou do žíly. Závěr potom dojem vylepšil. Má nějaký seriál lepší cliffhangery? Slabé 4 kousky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama