Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záblesk minulosti vrhne světlo na původ Whiterose, které dojde trpělivost, když s ní Elliot na Štědrý den „naváže spojení“. (Netflix)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po brutálně svižném rozjezdu, jaký seriál v úvodu roztočil, přichází bohužel mírné přibrzdění. Eliot každým dnem vyhlíží smrt a hraje o nanosekundy a přitom stíhá ztrácet celé sekundy kundama. Taktéž se mi úplně nezamlouvala úvodní homosexuální pseudo romantická linka. Bohužel také zasvítilo výstražné světýlko, kdy tvůrci postupně zahajují Eliotovo polidštění. A vlastně si na základě tohoto dílu taky trošku troufám odhadnout závěr. Tím, že se věci začínají motat hodně kolem té transky a tvůrci nás seznamují s její minulostí, lehce naznačují, že ji čeká nejpozději na konci série smrt (ať už fyzická, nebo zkrátka jen totální odpis). Vůbec se mi nelíbí, že Eliot začíná vystrkovat růžky normálnosti. Právě jeho asociálnost je sexy. Vzpomeňme si, co provedli ti čuráci například se Sheldonem z Teorie velkého třesku. Alespoň takhle to běžně v seriálech chodí. Mr. Robot už však mnohokrát ukázal, že tohle není běžný seriál, takže se velice rád nechám znovu překvapit. Technická stránka ovšem stále drží svůj vysoký standard. Závěr naštěstí tuhle menší odbočku a přibrzdění vrátil do původních kolejí. Lepší 3 kousky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čaká nás retrospektívny výlet do pomerne ďalekej minulosti, čo je myslím v tomto seriáli ojedinelý prípad a potešilo. Tretia epizóda má o niečo vyššie tempo než tá predchádzajúca, navyše Elliota čaká stretnutie s istou osamelou peknou ženou a hádjte, ako to dopadne. Samozrejme náhody tu neexistujú, takže aj stretnutie s ňou bolo vopred premyslené. Fernando a jeho trochu spomalený kamoš pripravia zase čiernohumornú vsuvku. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsme dostali menší back story ministra Zhanga se špetkou gayské lásky, až na to, že skončila nožem v krku. ಠ_ಠ Elliot potká svoji psychiatričku, no co si budem, asi si zrovna nepředstavovala, že na rande narazí zrovna na TOHOHLE chlápka. A co pořád mají záporáci (v tomhle případě Vera) se zabíjením vlastních lidí?? Prostě ho přeřaď někam jinam a dosaď místo něj někoho dalšího, vždyť takhle si za chvíli postřílí všechny svoje lidi. Ale musím říct, že Elliotovo rande s ženou z banky bylo fakt pěkný a na chvíli jsem i zadoufala, že existuje určitá naděje, že skončí spolu. Jsem až moc naivní? No jo, já vím. A vím, že to říkám furt, ale sakra práce, proč se všichni vloupávají vzájemně sobě do bytů?? Prostě zazvoňte, kdo si má pořád kupovat ty zámky?! Hodnocení: Tyrell je zpět, a to ráda vidím/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni... tak to jsem nečekala, že Mr. Robotovi někdy udělím 3*. Fakt jsem i přemýšlela nad 2. Ty jsem nedala díky krásné scéně, kdy se jeden přihřátej ťamánek podřezal. Jak pracovala kamera a hudba, tak to bylo fakt úžasný. Jinak to bylo nekonečný. Absolutně mě nebavil a odpudil románek s tou ženskou. Ty její kecy?! Elliot a sex?! Elliot a "normálnost??!" Vůbec mě nezaujal děj a vyskytovalo se tu příliš mnoho postav, který mi jsou u zadele a nebaví mě. Vera, psychiatrička, ta holka z baru, Darlene. Dám si teď chvíli pauzu, ať toto zklamání rozdýchám. Doufám, že se z Elliota na konci nestane nějakej tuctovej inťouš. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr čínské homosexuál/trans romantické linie patří k nejsilnějším scénám letošního seriálového koukání a to je co říct. Pan Robot ukazuje svou přátelskou stránku a jeho vyprávění začíná malinko naznačovat jak by to mohlo skončit, pokud je ještě ve hře něco jako happyend. Ukončení s Tylerem šponuje očekávání na maximum. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama