Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 4 (2019) (série)


407 Vyžaduje se ověřování proxy (S04E07)

(epizoda)
  • USA 407 Proxy Authentication Required

Obsahy(1)

Během pěti dějství předloží Vera svoji nabídku, pan Robot se připojí k ostatním a při terapii vypluje na povrch Elliotovo potlačované trauma. (Netflix)

Recenze (27)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi komorny a citovo vypaty, ci dokonca vydieracsky suboj 4och stran s paradnou detailnou kamerou. Slusny soundtrack podfarbeny aj burkou za oknami len zhutnoval atmosferu. Je zaujimave ako Esmail niekedy uplne odsunie do uzadia dejovu liniu serie a zastavi sa, aby vyskusal iny zaner, ci formu. Nie kazda ma oslovi, ale tato bola dost dobra. Zaverecne odhalenie som uz dlhsie tusil a teraz sa len potvrdilo. Zrejme aj vacsina vnimavych divakov. Moze byt. Po tomto pride linia s Rose az podruzna. Kazdopadne som zvedavy, ci, a ako na nu opat nadviaze. ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriálová epizoda všech dob. Odhalení, které diváka šokuje a traumatizuje. Famozní herecké výkony hlavních postav. Tahle epizoda kompletně mění kontext jejich činů a význam všech předchozích epizod. Díky tomu svoji silou daleko předčí GoT epizody jako Rains of Castamere (Rudá svatba) nebo Bitvu bastardů a v případě BrBa pak epizodu Ozymandias, která až doteď dominovala TOP 5 nejlepších epizod celosvětově. V Mr. Robot tahle epizoda mění úplně vše. A nejlepší na tom je, že si nikdo nevšiml indícií, které zde byly od doslova první scény seriálu. ()

Reklama

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto byla naprosto geniální epizoda, kterou se vůbec nebojím srovnat s hřebem nejlepších epizod seriálu všech dob jako je třeba Ozymandias z Breaking Bad. Děj se naprosto zastavil, vadí to někomu? NE! Protože zde máme tak vynikající herecké výkony, kameru, hudbu, atmosféru a i tvůrce kteří si počkali na to správné počasí, pokud to tedy nebylo upraveno v postprodukci. Všechno zde tak geniálně zcvakává do sebe, že je na to radost pohledět. A to ani ne tak příběhově kde se příběh něčemu blíží a pak to nějaká závěrečná epizoda zcvakne do sebe, zde zcvakává experimentální cesta/zkouška kterou tvůrci zkusili, bylo to absolutně nepotřebné (alespoň do této doby, nevím co příjde potom) ale úplně skvěle udělané a vychutnal jsem si každou sekundu. Hřeb divácké zábavy a smekám všem zúčastněným za tu snahu. Emoce a herecké výkony úžasné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Esmail nestačí prekvapovať. Po "bezdialógovej heist akcii" alebo road movie v nočnom lese tu máme divadelnú hru antických alebo shakespearovských rozmerov. Karty sa konečne vykladajú na stôl, a aj keď od istého momentu chápeme, kam to celé smeruje, tak je možno práve preto radosť pozerať na Malekov výraz postupného príchodu finálneho zdesenia. Možno sa to celé trochu vlečie, ale to je skrátka daň za zvolenú formu, lenže sledovať všetkých hercov na pľaci je jedno veľké potešenie. Keď niekedy budem na prášky, zarezervujem si termín u Glorie Reuben. ()

EricNor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muze obsahovat SPOILERY. Provedeni je naprostá spicka. Dokonala osudova hudba, ktera sama naznacuje, ze se dockame neceho velkeho a pomalu k tomu v teto dlouhe epizode smerujeme. Dlouhe zabery, dialogy jak od Tarantina. Jen mi od pulky bylo jasne, co se dozvime a jak to skonci. Doufal jsem, ze me Esmail prekvapi, protoze tohle bylo prvni, co mi proletlo hlavou, kdyz Eliotta Mr. Robot nemohl dal chranit. Bohuzel neprekvapil. A konec jsem cekal, jen jsem si puvodne myslel, ze prijde od nekoho jineho. Presto jsem byl celou dobu napjaty. A Rami je fakt skvely herec a Dominikanec za nim nijak nezaostava. Spolu s reziji a celkovemu pojeti epizody z toho dela vybornou zalezitost. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama