Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darlene pod vlivem emocí přesvědčuje Dom, aby utekly z New Yorku. Dostanou se ale na rozcestí. Elliot se potýká s nedořešenými účty. (Netflix)

Recenze (10)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tolkych napinavych dieloch, konecne prisiel jeden pomalsi a uvolneny. Prakticky dramaticky roadtrip a v jednom pripade az s privlastkom mysteriozny. Myslim tym samozrejme to "nahodne" stretnutie a autogramiada plus obe konverzacky s parom vrahov. Moze byt. Potesilo tiez to, ako sa ten zaver nepodobal tomu, co sme ocakavali. ;) Trochu nadnesene pathviezdie z mojej strany. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatímco by běžný divák u jiných seriálu při průměrném hodnocení 82 % takřka nadskočil blahem, tak tady se asi každý vyděsil, co ho asi čeká za sračku. Celý díl se točí kolem vztahu ohledně našeho z poloviny sympatického lesbického dua (na svoji zrzečku nedám dopustit). Musím se přiznat, že v jednom momentu mě polila taková hrůza a strach, jako tomu nebylo za celé trvání seriálu, kdy události směřovaly k typickému, šíleně ohranému a zkurveně debilnímu happyendu, jako z nějaké píčoviny pro debilní doposud sexuálně dezorientované teenagery. Nebyl by to ovšem Sam Esmail, kdyby tuhle krizově vyhlížející debilitu nepřetavil v něco velmi vtipného. I tahle nepříliš divácky atraktivní epizoda byla parádně vypointovaná a režisér rozhodně nedal divákům vydechnout, jen si je odlehčenou formou povodil kam potřeboval (sladké rozdávání penízků a hra na Robina Úda), poté naznačil happyend, ze kterého záhy sešlo a poté znovu naznačil happyend, o kterém už snad nikdo nemohl mít pochyb (tehdy mě polil pot a hrůza, jestli jako tohle myslí po tolika báječných epizodách vážně) a potom zasadil divákům výborný knock out, když vytáhl snad tu nejluxusnější narážku na zmatek v ženské duši, totální nerozhodnost a neschopnost určit, co vlastně, která žena chce. To byl režisérský blafák na čtvrtou. Poté mě potěšila účast dvou postav, které mám z dřívějška rád. Bohužel většina epizody byla opravdu určena k přípravě půdy pro vynikající závěr, což s sebou přineslo dlouhé minuty nudy, a tak zejména z úcty ke kvalitě minulých dílů mi svědomí zakazuje dát více než 3 kousky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po hackerskej akcii, na ktorú sme celú sériu čakali, sa dalo čakať, že si dajú tvorcovia trochu oddych a doprajú ho aj nám. Čo nemení nič na tom, že dve herečky na svojich miestach predviedli super výkony a potešilo aj cameo Bobbyho Cannavaleho. Keď sa to tak vezme, tak motívom dielu je fakt, že všetko je zrazu naopak, čo sa mi potvrdilo najmä v celkom prekvapivom závere, ale v dejovej línii mimo hlavnej zápletky. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli mě tahle epizoda uvedla víc do deprese nebo radosti. Protože to bylo jako na kolotoči, v jednu chvíli si říkáte: "Tak to je pěkně v prdeli." a vzápětí: "Tohle se vyvíjí docela dobře.". Každopádně Elliot hledá, jak na další odplatu, Dom si zatím udělá opečenej sendvič a Darlene si zahraje na Robina Hooda. Hmm, "přerozdělení peněz" to zní jako něco, co by řekli soudruzi z NDR, ale i tak to byl docela pěknej moment i přes lehčí komunistický hesla. Taky bych brala, aby mi najednou na účtu přistála hromada peněz, ale kdo taky ne, že jo. Předpokládám, že tohle je konec příběhu Dom a upřímně ona si ten dobrej konec zaslouží. Dokonce se objevil i Irvin!! Cože, moje přání bylo splněno! A je to úspěšnej autor, co píše o vraždách? No co může bejt lepší. (ಥ﹏ಥ) Ale jestli tomu správně rozumím, tak Dark Army je pořád aktivní a vesele si žije dál? Takže hádám, že je Elliot bude chtít dostat na dobro? Hodnocení: tahle epizoda mě docela dostala/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký úkol skončil a teď se hlavní postavy rozhodují, co se svými životy. A není to vždy lehké rozhodnutí. Konečný happyend/nehappyend/happyend/nehappyend byl velmi originální. Jak už bývá v tomto seriálu zvykem. Dokonce jsme se i mohli rozloučit s oblíbenou postavou, Irvinem, který nepřekvapil a prozradil svůj odlehčený pohled na věc. Elliot se vrací, aby přinesl světu další dobro. To nejlepší mě teprve čeká. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama