Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot se probudí ve světě, který je úplně jiný než ten, co si pamatuje. Je to skutečnost, nebo sen? (Netflix)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ sme si mysleli, že predchádzajúcou časťou je už všetko jasne dané, tak "predfinále" nám ukázalo, že to bude zrejme ešte o niečo komplikovanejšie. Čo je jedine dobre, pretože sa neocitáme na akejsi sentimentálnej rekapitulúcej vlne, ale problémy prichádzajú aj s nástupom nového žánru do seriálu, a to hard-core sci-fi. Možno ten sentiment príde v závere, ale po posledných scénach whoami nás čaká možno ešte hustejšia atmosféra. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První moje část (a sakra, je to tady, stávám se Elliotem) věří, že je Whiterosin svět opravdovej, zatímco druhá moje část, říká, že to vůbec není ve stylu Mr. Robota a šplouchá mi už taky na maják. A moje třetí část se přiklání k názoru druhý části. Tohle nemůže bejt pravda, celej seriál je tak založenej na realitě (aspoň z větší části), a najednou by tam dali tohle? Každopádně koukat na Elliota, jak se trmácí novým světem a rozbíjí vztahy (a nakonec i samotnýho Elliota), bylo fakt velice bolestivý. Stačí se podívat, jak se na něj všichni dívali jako na cvoka. No a na konci se z toho stal takovej menší horor. Ne, vážně, ta hudba? Cože? Ta je úplně skvělá (jestli se vám taky líbila tak jako mně, doporučuju seriál Dark, protože jsem si skoro na 100% jistá, že tam byla úplně ta samá). Z Elliota se začíná stávat pěknej psychopat, takže jsem dost zvědavá, co z toho všeho vyplyne. Hodnocení: vyústění takovýho složitýho příběhu už příští epizodu? Nevím, jestli se mám bát.../10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kam až chce Sam Esmail zvedat laťku? Nechci se pouštět do zbytečného rozepisování, protože tohle bylo 50 minut ryzí dokonalosti a já jsem bez dechu, beze slov a po pěkných pár letech i se slzami v očích. Nepřeháním, když se přiznám, že jsem byl v diváckém transu, měl jsem dobrých 45 minut nepřetržitou husí kůži a srdce nestačilo pumpovat krev. A pak, že krásní a úžasní borci nepláčou. Tohle posunulo moje hranice představ o dokonalosti. Luxus nejvyššího kalibru, jaký jsem na poli seriálů kdy viděl. Tleskám a smekám klobouk i s hlavou. Sam Esmail a jeho tým jsou geniální lidé, co se týče sociální inteligence, psychologie a mají luxusně zmáknutou řemeslnou stránku jejich zaměstnání. Z celého srdce jsem vděčný za tento projekt. Tohle je přesně ten důvod, proč je mým vášnivým koníčkem sledování filmů a seriálů. Tento seriál je důvodem, proč má vůbec smysl v tomto koníčku setrvávat. Tohle je prostě obrovská odměna všem divákům. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, jestli tohle bylo strašně dobrý nebo strašně strašný... ale tenhle seriál opravdu posouvá hranice... jen si kladu otázku, jak by se každý jiný, s osudem Elliota, zachoval v poslední scéně tohoto dílu... když někdo, kdo má tak pokroucený životní příběh, najednou vidí něco tak odlišeného od jeho života, musí to být... zničující. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama