Reklama

Reklama

Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Jedinou záchranou je zrcadlo... Jenže toho využívá i zlý a chamtivý Rumpelstiltskin. V současném světě bude muset vynaložit Avengers tým složený z princezny Sněhurky, Popelky, Červené karkulky, Lociky a Šípkové Růženky velké úsilí, aby zabránil tomu nejhoršímu! Zachrání superhrdinští strážci náš i svůj svět před hrozbou Rumpelstiltskina? (Rodriguez)

(více)

Recenze (44)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsme žádné hrdinky. Jsme mstitelky." Tak se nám Sněhurka, Locika, Popelka, Růženka a Karkulka přenesly do současnosti. Z toho mám celkem radost, protože se vymódily poměrně zajímavě a přesto při boji neřešily nějaký ten zlomený nehtík. Jenže tím pozitiva končí a to z prostého důvodu, že se to celé bere hrozně vážně. Vždyť tohle volá po parodickém zpracování tak hlasitě, že i Vlk se z toho postavil na zadní. Škoda promarněné šance, ale kdo chce vidět sebevraždu rampouchem nebo slyšet špatně promazaného Železného Johna, ten si může jít s holkama v poklidu zachraňovat svět. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cha chá! Parádní pomsta Marvelu!!! Asylum se s tím prostě nemaže a cokoliv natočit pro ně nepředstavuje problém. Jasně, že tohle je další sračka z tragickými triky a jeblým dějem, ale já se škodolibě bavil a neměl jsem pocit, že by to bylo horší než ty hrdinský superblbosti co na nás chrlí kina. Takže za 2*? Proč ne.30% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Proč u tohoto filmu ztrácet drahocený čas? V mém případě to byl bývalý kulturista a (ne)herec Lou Ferrigno, protože jeho Iron John (Železný John) je taková lacinější verze Hulka. Casper Van Dien nepředvedl herecky vůbec nic a má pouze zajímavé jméno Rumpelstiltskin (Rumplcimprcampr nebo Rampelník). ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že se budu opakovat, ale nic jiného napsat asi ani nejde... Proč se tyhle kusy musí brát sakra tak vážně? Přitom potenciál by tady na luxusní parodii rozhodně byl, sem tam se ve filmu dokonce objeví sebeparodické střípky, ale tohle mi prostě už nestačí... 4 princezny a Červená Karkulka stojí proti zlému Rumpelstiltskinovi a ani jedna neukáže kozy? Kde to kurva jsme? Za mě je tohle jednoduše sračka s promrhaným potenciálem... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jak to ten Asylum dělá, že dokáže vytvořit takovýhle levný bláboly. Já myslím, že to občas nemají fakt jednoduchý. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mně to docela bavilo. Bylo to dokonce vtipnější než Specialisté, ten seriál na Nově. Tam třeba neběhají vyžilé super hrdinky v botách na podpatcích, aby padouchům nakopali zadnici. Dopředu jsem rezignoval na logiku příběhu (třeba proč pořád chodí do radnice, z radnice, do radnice, z radnice, do radnice když vědí, že tam stačí počkat a Rumplcimprcampr tam jednou dojde; nebo jak může polda vědět, ve kterém sklepení z celého NY měla Sněhurka asi doupě), ale některé zvraty, což mne překvapilo, jsou docela logické, a přitom nečekané (třeba ty výměny stran, takže nikdo není zcela černý, ani - ehm, Sněhurka dovolí - bílý). Je to taková svěží ptákovina, kterou mám pocit si nejvíce užil Casper Van Dien, pro oddech jako dělaná, a ne až tak pitomá, jak by se podle zdejšího hodnocení zdálo. V podstatě to samé, s blbějším dějem, ale s vysokým rozpočtem a známějšími herci, chrlí na diváky marvelovky, a diváci z toho slintají blahem. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ta fialová byla (asi?) Popelka a Červená (karkulka) umí kopat. A ty neúspěšné modelky (čti pornoherečky) ty "pohádkové bytosti" zahrály se ctí. [1. Kladenský festiválek] ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo štyroch naivnučkých rozprávkových princezničiek, spravil The Asylum štyri superschopnosti ovládajúce sexy tetušky, z ktorých každú si vieme predstaviť v najdivokejších erotických snoch. A nezabúdajme na prostunkú Karkulku, ktorá sa ale svojim správaním asi ťažko v živote dočká nejakého búchača, ktorý by ju po večeroch sexuálne obšťastňoval. No a táto pätica ´´avengerov´´ behá-lieta po filme s ultrasprostým dejom a zachraňuje svet ( snímok sa im ale podariť nezachránilo ). V možnom pokračovaní, by tvorcovia mohli trochu krotiť svoj kladný postoj k feminizmu a pridať k našim hrdinkám aj mužských zástupcov rozprávkovej ríše bratov Grimmovcov, aby si medzi prestávkami v boji mohli aj intímne zablbnúť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem věděl, že tohle bude béčko, ale doufal jsem, že to bude dobré béčko, takové to zábavné, kdy se alespoň zasmějete. Bohužel to se nekonalo a nezachrání to i výborný Lou Ferrigno, který zase hraje "to svoje". Myšlenka celkem vtipná, přece jen ty moderní verze pohádek a jejich mišmaše celkem letí, ale tohle opravdu nepřináší nic zásadního, co by dokázalo strhnout. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ać tyhle bláboly moc nemusím, tenhle mě od Asyla velice příjemně překvapil a potěšil. Smekám klobouk a třeba se dočkám i pokračování. 80% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Má to na svědomí Asylum a jmenuje se to Avengers Grimm, může to být dobré? Samozřejmě že ne. Ten nápad úplně debilní není, udělat superhrdiny a superpadouchy z pohádkových postav, teda jenom kdyby to byla parodie. Tohle se teda bohužel bere strašně vážně, ale i tak, ten nápad je tak bizarní, že se tomu prostě nejde nesmát. Jinak to ale celé stojí za prd, je to nudné, tupé, má to hrozné efekty a nedává to smysl, (a já si neodpustím rýpnutí) takže je to stejné jako Avengers od Marvelu, akorát tam ty efekty byly dobré, jinak je to ale úplně stejné. Každopádně to bylo tak blbé, jak jsem podle názvu čekal a místy jsem se celkem dobře tou blbostí bavil, takže 2*. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem stáhla omylem a když jsem to pustila nestačila jsem se divit , akční princezny a říkám si , to snad ne , to si se mě někdo snad dělá prdel a bylo to přesně tak trapné , jak by se dalo očekávat .Sněhurka se omylem dostala do země lidí a zbytek princezen + červená karkulka jí šli zachránit . Jediné , co celkem ušlo byly ty akční scény ,ale ty princezny mi k tomu fakt vůbec nešli . ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Přidejme něco z námětu seriálu Once Upon A Time, něco na způsob zombií, dejme tomu název Avengers, který nemá s obsahem filmu vlastně vůbec nic společného a voilá, máme tu další slátaninu od The Asylum. Popravdě ale mohu říct, že to nakonec nebyla taková tragédie. Děj se za těchto okolností dal, efekty by jakž takž ušly... od Asylum jsem čekal mnohem méně. Ale pořád to je docela blbost, která se ovšem sledovat dá. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Parta cosplayerek trajdá po ulicích a vydává se za princezny, které mají pocit, že jsou ty pravé k záchraně světa před zlem. Nevhodné líčení, přebytek pudru, neforemné paruky a špatná velikost podprsenek z nich dělá nepěknou podívanou. Drobná Karkulka fyzicky napadne 130ti kilového Lou Ferrigna, který podává velmi dobrý a citlivý herecký výkon. Absurdní věta, ale je tomu tak. Vítejte v cirkusu The Asylum! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pitomé Asylum céčko, dostal jsem pitomé Asylum céčko. Aspoňže mstitelská mise čtveřice pohádkových princezen a lučištnice Karkulky - přes všechnu svou lacinost a neumětelskost - neotravovala, jen nudila. Dokonce občas byla znát i určitá snaha, minimálně Casper Van Dien si záporáckou roli Rumpelstiltskina užíval (a jako jediný předváděl cosi vzdáleně připomínajícího herecký výkon). Víc záměrného humoru by taky neuškodilo. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jediné co mě napadalo při sledování tohoto...no jinak se to říct nedá....filmu, sem furt přemýšlel, jak to vůbec někdo dokázal natočit, protože tvůrci museli jet v tak tvrdých drogách, že přece nemohli být schopní ani zapnout kameru.... ()

Reklama

Reklama