Reklama

Reklama

Zpackané operace

(pořad)
  • USA Botched (více)
Reality-TV
USA, 2014, 63x42 min

Obsahy(1)

Zkušenosti doktorů Nassifa a Dubrowa prochází zatěžkávací zkouškou, když se jejich ordinace plní známými i neznámými obličeji. V tomto populárním pořadu, ve kterém tito umělci napravují zpackaná díla jiných "doktorů", uvidíte šokující příběhy těch, jejichž operace se hrozivě vymkla z rukou. Touha vypadat perfektně, může některé lidi zanechat s překvapivým až katastrofálním výsledkem. Sledujte, jak extrémní plastická chirurgie může obrátit perfektní zákrok v nejhorší noční můru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Relácia o retardoch, ktorí posúvajú dôstojnosť človeka na úroveň plastovej figuríny. Dokonca tu boli dvojičky, ktoré sa po kozmetických úpravach, že by im ani Mengele nestačil, zmenili natoľko, že sa už na seba nepodobajú. Ani na seba predtým, ani ma seba navzájom. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Videl som už všeličo. Rôzne bizarné TV relácie, ale toto je ten najdrsnejší. Mal som čo robiť aby som si nekryl pred niektorými scénkami oči. Samozrejme sa mi z marketingu ktorý zarába na postihnutých ľuďoch zdvíha žalúdok (však ma Vilko pozná). Ale nie na mentálne postihnutých ktorý si takto doničia telo. Doteraz mám pred očami niektoré nepodarené operácie ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Plastická chirurgia dokáže byť naozaj prospešná, najmä v prípadoch, keď dokáže napraviť výrazné fyzické nedostatky, ktoré veľkou mierou komplikujú ľuďom životy. Áno, vtedy je to naozaj veľké plus a obdivuhodné. A potom je tu druhá kategória ľudí, ktorí sa silou mocou snažia vyniknúť, napriek tomu, že ich prirodzený vzhľad bol v podstate normálny. To mi príde naozaj až choré, no a neviem či som mal len smolu, ale narazil som práve na diel kde boli traja takíto narcistickí vymetenci (krówa s mega-prsiami, teplý thajčan a chalan posadnutý vzhľadom Justina Biebera) - sami seba snažia presvedčiť že takéto neprirodzené úpravy sú normálne... ale nie, nie sú - je to choré a absurdné! Ehm, odmietam sa pozerať na takéto zrúdy... ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Fakt spackaná reality show..... Proste dívate sa na nechutné spackané operácie a na doktorov, ktorý to potom opravujú. Fúha... Fakt bizár... ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

toto by mali púšťať tínedžerom aj druhotínedžerom......nerobím si zárezy, ale mám po pár dieloch pocit, že kritický je vek 15-18 a 40-60 ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Výborný pořád s "umělci" v akci. S umělci, kteří dokáží téměř nemožné. Dal bych klidně vyšší hodnocení, ale poradu hodně ubírá jeho opatrnost ukázat to nejpodstatnější a to stav před a po operaci. Je to takové polovičaté. Přitom tohle je nevyčerpatelné téma. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Nechápem tie hodnotenia ... veď toto je geniálne ... To je komediálny HOROR ... Ja sa nedokážem prestať pozerať a udivovať sa nad tým ako niektorým ľuďom ... ehm ... HRABE! (nebudem vulgárny) ... Neuveriteľné ... Žena čo robí všetko možné preto, aby vyzerala ako sexdoll ... žena čo si dala do pŕs vložiť bowlingové gule? WTF ?!?! Ja len nechápem, že ľudia, ktorí sú takto chorí odniekiaľ berú peniaze na tieto nezmyselné činy ... a ťažké peniaze! A ľudia čo za to stoja a čo by mohli meniť svet k lepšiemu živoria a nemajú ani na štúdium ... Neuveriteľné ... Na druhej strane občas sa tu vyskytnú aj ľudia, kt. riešia skutočné problémy a opravy, pretože sa s nimi zahrala príroda či nejaké nehody (vrodený rázštep, prsia zničené po autonehode) ... ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Nuž, mňa to baví. Páčia sa mi jednotlivé "opravy" a niekedy fakt žasnem nad tými ľuďmi,čo tam vystupujú. Občas je to naozaj choré, ale to neznamená, že to nie je zaujímavé. ()

Chorch3e 

všechny recenze uživatele

Trochu skřípou rozpačité scény, kdy chirurgové čekají na dalšího pacienta a čas vyplňují debatou, která má ukázat, jaké jsou to veselé kopy - "Asi si koupím miniprasátko..." "To nedělej, pořiď si radši přítelkyni" "Mohli bychom pak spolu vyrazit ve dvou párech?" "Jo, ale já už jsem tě několikrát někam zval a ty jsi nechtěl" "To je tím, že vždy zavoláš ve chvíli, kdy už jsi nachystaný!" "No nic, koho tu máme dneska..." ()

Reklama

Reklama