Reklama

Reklama

Kontrakt

(studentský film)
Celý film
Česko, 2015, 7 min

Režie:

Jakub Spousta

Scénář:

Jakub Spousta

Hudba:

Peter Kováč

Hrají:

Jordan Haj

Obsahy(1)

Při návratu z ranního běhání, dostane Tereza do schránky dopis, kdo a proč jí dopis do schránky strčil? (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele

Po rannom rozbehu čaká slečnu v poštovej schránke list s inštrukciami a kopa peňazí. Peniaze zaplatené sú (to je dnes hlavné). Ostáva splniť inštrukcie. O tom je nasledujúci dej. O vybavovaní zákazky. Bez dialógov. Dej je dostatočne zrozumiteľný z obrazu. Výsledok je teda režijne zvládnutý dobre. Miestami rušila hlučná a nevhodne zvolená hudba. Žeby snaha nahradiť hovorené slovo? 60% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ále tak, jo, pokus o thriller s nájemnou vražedkyní, no proč taky ne? Řemeslně ok, herecky ok, spodní prádlo hlavní hrdinky ok... Ale jako celek je to prapodivně nedochucené, absolutně netuším proč to tak působí, ale chybí tu něco podstatného, byť prostě nejsem schopnej přijít na to co.. Kurník na fňátou. Tak jako tak, slušnej píseckej film (na prvák určitě). [ SVOŠ písek ; cvičení prvního ročníku ]. ................. A nebo jsem se jenom přechlemtal čaje, kdo ví. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Před několika lety jsem měla možnost zhlédnout přibližně hodinový "amatérský" snímek mladého režiséra, který byl dokonce s velkou slávou promítán v našem maloměstském kině. Bohužel jsem nepochopila příběh ani smysl jeho vzniku (a na mou obranu, nebyla jsem se svým názorem sama). Od té doby jsem se podobným dílům a různým studentským cvičením spíše vyhýbala, ale krátký snímek party z SVOŠF mi nemohl uniknout už jenom proto, že se na něm jako střihač podílel můj bývalý spolužák. A jaké bylo moje překvapení, když jsem se na ploše pouhých 6 minut dočkala nejen zajímavých herců, ale hlavně příběhu, který má hlavu a patu. Skvělá byla i hudba, kamera a pochopitelně také střih! :) Ale vážně, hodně povedené cvičení, těším se na celovečerák. ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Budeme s hrát na prvotřídní americký thriller a přitom obsadíme film mladými studentíky, kterým nevěříme absolutně nic. Ne že by to herecky bylo tak zlý, ale prostě už jen typově jsou ti herci vybraní špatně. Narveme tam přehnanou hudbu, která upozornuje spíš na sebe sama, než aby doprovázela film. Budeme tam cpát steadycamy, aby to vše vypadalo vypiplaně. ... Ale příběhově se tu váže klišé na klišé... mohla to zachránit jen pointa... a ta tam samozřejmě není. ()

M1911 

všechny recenze uživatele

K amatérským, studentským a všelijakým ostatním filmům z pochybných zdrojů mám jistou averzi, ať už jde o vysokorozpočtové snímky natočené na telefon (patrně ještě s tlačítky) nebo "fakt peckový filmíky!" (jak mi bylo jednou s obdivuhodným entuziasem řečeno), které mají sice kvalitní zpracování, ale obsahově se jedná buďto o circlejerk režiséra a jeho přátel, nebo o "umělěcké" dílo, které sice nechápe ani autor, ale to ani nemusí, protože je to umění přece! Nicméně tento kousek se rozhodně mezi ně nezařazuje, jelikož technicky nemám námitek a obsahově ačkoliv nenadchne, rozhodně neurazí. Takže až/jestli tvůrci roztáhnou stopáž a promyslí scénář, rád se podívám. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Největší problém zaznamenávám v ději, kterému nerozumím. Je to špatně čitelné. Kamera a obsazení ale není špatné tak, jako uvádí například náš absolvent Killda. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Dokonale natočené a zpracované, ukázkové. Ale co jsem moc nepochopila/spíš vůbec, byl děj. A i když nechci, tak kvůli tomu musím dát jenom 4hvězdy. ()

Reklama

Reklama