Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od smrti slavného italského herce Saveria Crispa uplynulo už deset let. Zanechal po sobě pět dcer, které měl s pěti různými ženami. Při příležitosti výročí jeho smrti se matky a dcery sejdou v Saveriově domě, aby uctily jeho památku... Slavný italský herec Saverio Crispo je už deset let po smrti. Na počest Saveriovy památky probíhají v jeho rodném městě přípravy na velké shledání. Saverio byl opravdový klasický milovník, "který dokázal přimět ženy snít". V jeho velkém domě se sjedou zástupy bývalých manželek, dcer a pravnoučat. Navzdory krásnému prostředí i vzpomínkám však na světlo začnou vyplouvat (rodinné) problémy. Šokující odhalení, hádky, láska a žárlivost... vila se promění v divadelní jeviště tohoto bouřlivého setkání. Režisérka Cristina Comenciniová nám ve filmu, který vzdává hold bohaté historii italské komedie, přibližuje dějiny žen a jejich pohled na muže. (Cinemax)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Italové si vymysleli parádní nápad a chtěli ho založit na dialogovém humoru tak, jak umí hlavně Francouzi. To se jim bohužel nepovedlo a tak tahle komedie osciluje mezi občasnými vtipnými záchvěvy a většinovou trapností a nudou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Typický italský bordel ve kterým nevíte kdo je magor a kdo Ital . Těch odpadů si tady moc nevšímej, to jen děti si nemají kde hrát s klávesnicí a myší, ve filmu je pár momentů která považuju za vtipné. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Výborný !! Fakt výbornej Italskej film, pro například romantický večer, se svíčkou u piva, nebo na deštivé odpoledne strávené na kanapi se zavřenými víčky. Fakt báječné dílo, které mi opět prokázalo laskavost, že se nechalo po dvaceti minutách vypnout a nenechalo na mě vážnější následky krom škubání hlavy. Rejža Ital Italo Pipičione mě opět přesvědčil, že Makaróni patřej do Mafiánských pohádek, případně do pizzerií. Do jiných oblastí života jsou tak nějak škoda.. :-¨) ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo ohodnotí tento film negativně, tak jediný důvod, který mě napadá je, že nedokáže pochopit italskou náturu. Tento film je jednoduše pořádná italská familia, se kterou se nudit nebudete a smát se pomalu nepřestanete. Jsem rád, že jsem tento komický snímek mohl vidět na Mittel Cinema Festu a zažít jak se směje celé kino. Rodiné vztahy jsou ze začátku velmi zapletené a hercům život také, ale vše se postupně a vtipně vyjasní. Této lehce vyšinuté komedii nemohu dát sice plný počet, ale naprosto zasloužené 4* ano. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Film je pro mě za silný čtyři hvězdy. Ta parta bab je úžasná. Manžel respektive tatínek se na nich silně podepsal. Ale ta hodina a půl s nimi mě fakt bavila. Jsem rád, že jsem na tenhle film na Netflixu narazil. Nechápu sice zdejších 39 %, ale je mi to u zadku. Každý nemá stejný vkus jako já. No a proto jsem nakonec dal pět hvězd. Takže nebojte se těch 39 % a zkuste tenhle film zkouknout, vypnout ho můžete vždycky. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Je to poslední film, který natočila Virna Lisi. Při natáčení byla v pokročilém stádiu rakoviny plic a krátce po dokončení filmu zemřela. Film je věnován její památce. (p.a.douch)

Související novinky

Italský film v Praze a Brně

Italský film v Praze a Brně

03.12.2015

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XIII. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2015. V Praze v kině Lucerna proběhne v… (více)

Reklama

Reklama