Reklama

Reklama

Když čtyřiačtyřicetiletý Boris, řidič kamionu se silnou a podmanivou osobností a taky láska jejího života, zemře při nehodě, šestatřicetiletá Nina zjistí, že vedl dvojí život. Ukáže se, že byl celou dobu jejich desetiletého vztahu ženatý s někým jiným a měl druhou rodinu. Šok z náhlé ztráty i odhalení dlouhotrvajícího podvodu připraví Ninu o pevnou půdu pod nohama. V zoufalé snaze utéct před vlastní minulostí putuje po evropských dálnicích. Potká německého řidiče kamionu Matthiase a připojí se k němu na jeho cestách... (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocuji. Hlavně za fakt, že si tenhle film a to hlavně svým námětem trefil přesně do noty. Někdy můžete žít s někým hezkou řádku let, ale poznáte ho, až už tady není. A jestli je to dobře, nebo špatně? Lámal jsem si s tím hlavu, ale sám za sebe? Fakt nevím. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by sme pokladali optimizmus za duševnú chorobu, tak je na ňu Zurich veľmi účinným liekom. Týmto si Helena van der Meulen vyslúžila vyškrtnutie spomedzi mojich obľúbených scenáristov. Toto je už jej druhý film behom posledných 2 mesiacov, čo mi absolútne nesadol. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Někdy dokáže život připravit velké a zdrcující šoky. Tohle byl moc smutný a depresivní film a aby toho nebylo málo, tak nám tam ještě pár prvků přihodili, aby to bylo ještě smutnější. To bych asi vytkla, nevím proč ještě podtrhovat už tak zdánlivě bezvýchodnou situaci? Ale já to nezažila a ani nevím o nikom, kdo ano, tak se to i těžko hodnotí. Nicméně je faktem, že v silně vypjatých situacích mnozí jednají neadekvátně, ale divíte se tomu? To nejde..........projít si nějakým citovým šokem, prožívá každý jinak. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama