Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Šíp vás v přímém přenosu provede slavnostním večerem z Divadla na Vinohradech, v němž budou populárním osobnostem televizních obrazovek předány ceny Týdeníku Televize za rok 2014. V letošním roce probíhá 24. ročník populární ankety Týdeníku Televize TýTý, ve které televizní diváci a čtenáři Týdeníku Televize hlasují v kategoriích Osobnost televizního zpravodajství, Osobnost televizní publicistiky, Osobnost televizní zábavy, Sportovní moderátor, Herec, Herečka, Zpěvák, Zpěvačka, Pořad roku a Seriál roku. I tento rok vyhlásíme osobnost, která vstoupí do Dvorany slávy.
Kdo vyhraje, a získá tak největší přízeň diváků, se dozvíte v přímém přenosu České televize z Divadla Na Vinohradech v sobotu 11. dubna 2015 ve 20:00 na ČT1. Slavnostním večerem bude provázet Karel Šíp. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Jejda mane, my už hodnotíme i toto?! Také jsem se díval a mám podobné pocity jako Sofiapetra, ač jsem nežehlil. -Jsem z generace, která šetřila sešitů a školních pomůcek obecně, aby tyto mohly být poslány potřebnému neznámému kamarádovi v Áfrice (či s kým jsme to tehdy právě kamarádili), proto mi (čím hrneček navře...) dost vadí bombastičnost podobných akcí. Věru, nevadilo by mi přečíst si výsledky ankety na netu – vždyť někdo vyhrát musí. Oběživo, vynaložené na zadní projekce, laserová děla, blyštící se podlahu a umělecky pojednané džingly či „hlas shůry“, se mi jeví jako vyhozené. Milejší by mi bylo, kdyby ho TV vrhla na něco rozumného a vyrobila pěkný pořad třeba s božským Františkem Dvořákem (jak dlouho zde ještě bude?). -Pan Šíp coby moderátor není špatný i „jeho“ Všechnopárty je lepší, než jiné podobné, neb s pozvanými hovoří rozumně a nemá ambici z nich udělat podivné trubky. I „chrochtavý“ smích velmi omezil... -Překvapilo, leč potěšilo mne vítězství Lucky Vondráčkové Plekancové v kategorii zpěvaček. Nějaká CD bych od ní doma našel, i podepsanou fotku, ale spíš si ji vážím za všestrannou šikovnost a její postoje. Je to příjemná (nyní už) paní a byl bych poctěn mít ji za kámošku. -Kladně hodnotím volbu hostesky, neb jak se zdá, skončilo protežování nemocných (anorektických) dívek. -Dlužno poznamenat, že jsem v prvním kole prosazoval Neviditelné, leč žalováno bohu nepropracovaly se do druhého kola. S mojí nejmilejší v tom tušíme církevní lobbing – dostávali tam co proto (doufám, že Bůh má větší smysl pro humor!). Je mi záhadou, že zabodovala zpackaná a nekoukatelná „První republika“... -Z čeho jsem ovšem po celu dobu hlasování jihnul, byla první cena! Něčím takovým totiž denně obcuji. Je zde někdo podobně stižený? Jo-li, nechť mi PLS napíše krz SZ. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Důvěryhodnost těchto anket (cen) je opravdu prachmizerná, takže jsem byl hlavně zvědavý na výkon Šípa, který mě ovšem tentokrát moc nepotěšil. Snažil se být sice vtipný, ale místy to zavánělo spíše trapností. Stejně jako každoroční výhry „permanentkového“ Gotta. Takže jediným světlým okamžikem vidím vyhlášení Pepy Klímy a uvedení do Dvorany slávy Janžurové. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Letos bez Novy, ale nikterak nově. Nejvíc se vždy těším na Šípovy kiksy. A dočkal jsem se i tentokrát. Zase to nezvládl. A obdivuji jeho brilantní angličtinu. Rok co rok to samé. Bez jiskry, bez prožitku. Uniformní podání, které měl Šíp efektně nabourávat břitkými bonmoty. To jsme se nasmáli. Ještě teď mně bolí bránice a z potlesku mě pálí dlaně. Má smysl vyjadřovat se k ubohé scéně a ještě ubožejší prezentaci na ní?! Píše se rok 2015 a ještě pořád se rozdávají divácké ceny, ale divák se musí rozplakat, jak otřesně uhozené to celé je. A kde jsou moje hlasy pro Penka za Zpěváka roku. kam se započítaly hlasy pro Wetlinskou za Hlasatelku roku a kde jsou moje hlasy pro Macuru za Baviče roku. Zase je to celé zmanipulované. Nova se distancovala a já bláhově uvěřil, že vyhraje někdo jiný, ale pochopitelně z dvaceti stále stejných provařených sereblit, nelze vytáhnout na světlo nějaký normální objev roku. I když pravda, přece jen se toho večera událo jedno překvápko. Moderátorská dvojice Kratochvílová a Šebrle nezískala "prestižní" cenu Objev roku, ale vyfoukl jim ji jakýsi kandrdas z ČT. Tomu já říkám pech. I když Gábince by tam slušel a Šebrle se na zprávaře hodí, asi jak já na Ramba. Scéna, kdy dojem, že Husák přestřihl pásku teprve předevčírem, je markantní a opravdu žalostná prezentace může jen a pouze fungovat jako dokonalý antipořad, ve kterém se ceny našly na smetišti a moderátor snad na něm bydlí. Tak asi takové bylo Týtý 2015. Hrozné! 0% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp se svými tradičními bonmoty, jež občas vyzněly trapně nebo mimo mísu, a jindy zase přesně, snaha, aby to nebylo celé jen o ČT, ale aby se dostalo i na jiné televize, takže si Voříšek mohl rýpnout, a zprzněné Presleyho písničky českými pseudozpěváky, kteří prostě nevyzpívají ani dvě oktávy. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Po několika letech jsem se zase díval na nějaké to televizní vyhlašování...a od slavnostního večera jsem samozřejmě nečekal jen strohé a suché vyhlašování, přirozeně jsem očekával i zábavu...no a všehovšudy jsem se asi 2x zasmál, ale zbytek času, nezlobte se na mě, ale byl jsem otrávený (naposledy jsem se pobavil, když Jaroslav Dušek uváděl Českého lva a když Leoš Mareš uváděl Českého slavíka)....Potěšil mě Daniel Stach, ten opravdu vyčnívá a jistě vyčnívat bude. ()

Zajímavosti (1)

  • Jde o první ročník, kterého se oficiálně nezúčastnila televizní stanice Nova. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama