Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate a Meg jsou přítelkyně od mateřské školky. Teď už jsou dospělé a sdílejí spolu byt v Seattlu. Ani jedné se moc nedaří v práci. Kate je učitelka na střední škole, se kterou není příliš spokojený ředitel, Meg se neúspěšně pokouší prodávat kosmetiku vyrobenou v Severní Koreji. Jednoho večera spolu zapíjejí stres a dobrodružně založená Meg navrhne, aby si udělaly výlet na Floridu, má nějaké uspořené míle u letecké společnosti. V letadle mezi ně posadí blonďatého mladíka, o kterého obě okamžitě začnou usilovat. Mladík jim o sobě prozradí, že se jmenuje Ryan, je hasič a na Floridu letí, aby se zúčastnil loučení se svobodu a kamarádovy svatby. Letadlo ale musí kvůli hurikánu místo ve Fort Lauerdale neplánovaně přistát v San Louis. Tam se dívky ubytují v hotelu a nadšeně zjistí, že Ryan v něm skončil taky. Pokračuje závod o to, která ho dostane dřív do postele. Druhý den se všichni tři vydají na let balónem, který ovšem skončí dost neslavně, když Meg trefí zátkou ze šampaňského pilota balonu do oka, bohužel jediného... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

Olík 

všechny recenze uživatele

V první řadě překvapení, že v kolence režisér je u této lacině nenáročné womadie napsáno jméno William H. Macy….nějak to k sobě nepasuje. Překvapení číslo dvě, Alexandra Daddario strká, co se týká atraktivity, s přehledem do kapsy zalmarovatělou Kate Upton. Trojka, Matt Jones  by si mohl do svého portfolia připsat dvojník výtěze MasterChefa z roku 2020 Romana Staši. Number four, Matt Barr má penis do zatáčky. Pět, šest, sedm…..ale nechme překvapení překvapeními. Podle jedné šablony fungující komedie s minimem humoru, lákající především na sex-appeal hlavních hrdinek….dokoukal jsem, ale žádný floridský zázrak se nakonal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

William H.Macy se musel asi zbláznit,že se dokázal upsat něčemu podobnému.Jediné co v Layover stojí za zmínku jsou obě hlavní herečky,protože jak na Kate Upton,tak hlavně na Alexandru Daddario se moc hezky kouká,nicméně v celém filmu se obě dvě chovají jako totalní krávy,takže divákovi brzo začnou lézt na nervy.Dějem se asi nemá cenu moc zaobírat protože ten si jede podle šablony a žádný vtip v něm není potřeba hledat...20% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dve výstavne obdarené "herečky" súperia o chlapa. Komédia, ktorá má nečakane aj fekálny humor. Dostanete ultra tuctovú, ultra nenáročnú, ultra oddychovku, ktorá sa snaží odlíšiť hlavne nadupanými výstrihami. Ale treba uznať, že kamarátska/súperiaca chémia medzi Daddario a Upton sem tam funguje. A dostanete občas aj vydarenú scénu (krivý penis, smrteľný úder,...). Keby však tvorcovia smerovali celkové vyznenie humoru viac k Pařbe ve Vegas, tak sme mohli dostať v poslednej dobe tak veľmi populárnu ženskú prerábku už raz existujúceho (možno by 101. pokus vyšiel, kto vie). Takto sme dostali vyprsenú verziu komediálnej rutiny. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režírující William H. Macy v zajetí vlastní režijní bezradnosti, triviálního scénáře a dvou kozatých zjevů jménem Kate Upton a Alexandra Daddario. A zbývá si jen položit otázku, co seriozního umělce jeho kvalit uchvátilo na seštupovaném příběhu dvou blbek, které si vyjely na relaxační výlet a přetahují se o přízeň maníka, kterého na něm střetly, co před nimi tají, že má před svatbou. A výsledek? Není ničím pozoruhodný, ehm, tedy je, jenže v tom horším významu slova. Je přinejmenším pozoruhodné, že film nemá pořádnou zápletku, vaří 90 minut v prázdném hrnci, kde se buď gagy rozvařily, nebo jsou blbě režijně podané. Všechny gagy zavání improvizací, prostě, jak když režisér v polovině natáčení usoudil, že scénář je definitivně příšerný, načež jej zahodil, a vymýšlel na place narychlo humorné scénky. Velmi žalostně vyznívající humory. Tak třeba toto: Dádo, půjdeš na nehorázně znečištěné toalety, Kačka tě na nich zavře, ty se obalíš toaleťákem, scéna vrcholí tvým vysoukáním se větracím okénkem. Mám popisovat i jiné humory? Netřeba. A co takhle vrznout do té zoufalosti trochu erotiky. Ano, je zde k mání scéna v plavkách, v nichž oběma mladým dámám přetékají vnady. A sex? Taky na něj dojde. Jenže Dáda si zapomněla sundat vrchní díl, ovšem pestrost milostných poloh udržela moji bdělost. Rozhodně nejlepší moment, jinak velmi špatně napsaného, zrežírovaného a zahraného filmu. Píšu "špatně zahraného"?! Tohle je přímo noční můra všech JAMU, DAMU, oblastních i maňáskových divadel. Když je Kate Upton ve filmu nejlepší herečkou, jistě si dokážete představit, jak hrál zbytek. Dáda za to vzala tak, že celou dobu vydatně přehrává. Její komické výstupy jsou památeční. Pomohly mně přežít tenhle zoufalý film. Ať mě nikdo nelakuje, že Macy nevěděl, že točí exkrement. Většinu bodů uzmulo vzorně se dmoucí poprsí hlavních hrdinek a také solidní nasnímání filmu. 4/10 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz, že když jde o chlapa, kamarádství jde stranou. A že jsou holky v úkladech šikovnější než chlapi, je jasné. Ti si dají do huby, ale ženy ty ne. Není to komedie, kdy se člověk bouchá čelem o stůl, ale humornější momenty se najdou. Komedie totiž je komedií už v klišé, že muž je blonďák a je hasič. Z holek se rázem stanou nepřítelkyně - sokyně a neznají hranic. Nejvíc mě pobavilo, kterak byl trefen do oka pilot balonu - jediného oka. A i pointa je nakonec překvapivá. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama