Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 1
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SPOILER: Jen mě tak napadá... při té scéně pozpátku, když jel pod nima... Jak to že to bylo zrcadlově obráceně když jel proti nim? Neměl prvního potkat právě Konga? 

Jinak, na tu první hádanku přijít.... je vidět že Oeziss žádná velké myslitele zrovna neobsahovalo. B)

mě to napadlo hned při tom startu. :)

na příspěvěk reagoval MasterMagic, Vecernicek

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak takhle nějak vypadá POCTA VŠEM HERNÍM ADAPTACÍM!  :)

I když je to v podstatě paradox že to žádná pocta není... a už vůbec né herní adaptace. Jen obsahuje jejich fragmenty. 

Přesto tento virtuální počin neuvěřitelné herní budoucnosti... všem těmto doposud herním adaptacím dokonale vypálil rybník. :D

MARVEL MÁ KONEČNĚ SILNÉHO KONKURENTA.... Kde selhal Snider... tam nastrčí Spilberga... :) 

WB ještě rozhodně neřekl své poslední slovo.... "Vzdávám se ty hnusnej zlej MYŠÁKU!  :)

 

Tedy až na tu první hádanku... ta mi pčišla až infantilně jednoduchá... z těch dvou zbývající jsem nechápal vůbec. :D

 

Ale zase to dalo vzniknout perfektnímu "konečně" hororovému zpracování předělávky jednoho z nejblbějších a nejpřeměňovanější hororů... minulých let. :) 

Zatím co u třetí to možná až moc okaté pomrkávání po SW klišé... mě fakt pobavilo. 

Jako všechno v tomhle perfektně setříděným chaosu lidské představivosti a pravidel jejich hranice... že žádné HRANICE PROSTĚ NEJSOU!  :D

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Lukinsons-

Neřekl bych, že točí špatné filmy. Jsou o něco slabší než dříve, ale rozhodně bych neřekl, že jsou špatné.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Lukinsons-

V tom případě si ale není nač stěžovat. Myslím že neznám žádného tvůrce (ať už filmaře, spisovatele nebo hudebníka), který by byl ve stáří stejně dobrý jako když byl mladý a na vrcholu tvůrčích sil. Takže i kdyby bylo tvé tvrzení pravdivé, nebylo by na tom nic divného a nenormálního. Pozoruhodný by byl spíš opak.

na příspěvěk reagoval AndreyCSFD

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Tož to nemůžeš být taková cíťa ;) a věř, že by Ti to ani nepřišlo, naopak vykání by u nás působilo poněkud divně. A tyká si tu i viceprezident s lidmi na junior pozicích, taky to nikomu není divné. Prostě taková přátelská atmoška, dneska je to v zahraničních firmách vesměs standard. A do prdele mě zatím nikdo neposlal, snažím svoji kontroverzi trošku krotit :)))

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama