Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 4
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Já jsem měl chvíli obavy, ale snad to bude super. Ty reakce mě trochu uklidnily, AngryJoe absolutně nadšený, i když ten se nadchne pro všechno možné, ale tady mu budu prozatím věřit :) 

A prostě z toho cítím Spielberga a to mi stačí.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Anarvin

Princ Perský? Vážně? O_o

 

Ty Stracení chlapci.... :D

A MATRIX.... XD

BR je taky dobrý.. ale to mě moc nebere. 

 

Nechybí třeba ještě Vetřelec? 8)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Já to vidím pořád nadějně hlavně díky Ernestovi, který je psaný jako scénarista. Podle dosavadních informací nechal hru "zmodernizovat" vzhledem k době. Knihu jsem ještě bohužel nečetl, takže neporovnám.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak popravdě ani bych se nedivil, celkově mám z trailerů dost rozporuplné pocity. Nevěřím že to bude stejně kvalitní a zábavný jako kniha, celkově mám takový pocit, že to bude patřit spíš k těm horším adaptacím co si vezmou jen jméno, aby nalákali a nějakou tu myšlenku.  Ale mám strach že z toho bude film jako Pacific Rim 2, kde prostě půjde člověk do kina a musí nechat mozek doma XD, jen se si užívat akci, rádoby cool kecy a nepřemýšlet nad tím, proč tu super uber zbraň nepoužili dřív :D  Jenže na takový druh filmu je RPO škoda :/ Snad se budu mýlit.

na příspěvěk reagoval Nevka

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Tento film prý bude jen dalším hřebíčkem do Spielbergovy tvůrcovské rakve, jak jsem předpokládal.

na příspěvěk reagoval Dadel

KaPr3

KaPr3 (hodnocení, recenze)

'80 sú teraz populárne (Stranger Things). Myslím že film bude mať úspech.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

To je v podstate hlavni duvod preco by zarobky mali byt nikzke ty madare, jakej jinej by to mel byt hlavne duviod, nez kdyz je film srcka pro deti a kvazi intelektualy :DDD a ano rukama si taky v podstate vydelavam :DDD

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama