Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 1
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Anarvin

Mně popravdě taky ne. Spousta věcí nevysvětlena nebo je dost nejasná, hlavně ohledně IOI. Nechci ale spoilerovat. 

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli už tu někdo linkoval podobný článek, ale tady je (určitě ne 100%) seznam popkulturních odkazů ve filmu. Kdo neviděl, tak samozřejmě neklikejte, abyste si nezkazili překvapení. 

na příspěvěk reagoval Spiker01, alienemo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Sabrewulf smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Za mňa... úžasný film. Knižnú predlohu nepoznám, ale všetky tie odkazy vo filme... niečo geniálne. Tých 140min stopáže som si ani neuvedomil, megarýchlo to zbehlo :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Dadel

Že im nevadí takto chodiť na filmy je ich vec. Ale oni sú potom schopní o nich aj písať.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Na sedadlo vedle mě naopak PŘIŠLA až po půlhodině od začátku filmu slečna, které držel místo místo její přítel o sedačku dál.

Nechápu tyhle lidi, kteří klidně koukají na film od půlky a vůbec jim to nevadí.

na příspěvěk reagoval mm13, higuain

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama