Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 3
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Dadel

Dobrovský se tváří, že zítra bude mít v Liberci dva kusy. Martinus hlásí 1. 12. :)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Tak mají to někde? V Luxoru na webu tvrdí že jo, ale když jsem si to objednal, tak mi řekli, že to ještě nemají

na příspěvěk reagoval Nevka

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Spamu není nikdy dost sorry jako, Napsal jsme na Knížní Klub, tam je pokačování zalistované v nabídce ale pouze v ANG a uveden zase jiný vydavatel: Cornerstone (Bohemian Ventures, spol. s r.o.) .... tak se nechám překvapit.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Hmm, takže na stránkách knihkupectví Dobrovský je uveden další nakladatel: Random House což je zahraniční subjekt.... nic zkusím ten Knižní Klub.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Dadel

Kdoví jak to bude s češtinou.... Kniha (první díl) původně vyšel pod nakladatelstvím Jota, dohledal jsem e-mail z ledna 2016 kdy jsem jim psal zda bude dotisk s ohledem na nadcházející film, který byl za rok a čtvrt v kinech - odpověděli že nebude dotisk. Pak cca pulroku na to( možná později) už bylo v knihkupectvích v jiné vazbě ale už od Knižního klubu. Knižnímu klubu jsem nepsal, tak to zkisím a dám vědět co mi napíší ohledně překladu a termínu.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

ad0lph

Si na mňa príliš hlboký, neviem teraz, či som kokot, či som neni. Skús to znova a vlastnými slovami.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Dadel

Česky nebo anglicky? Originálku jsem u nás viděl na předobjednávku už asi dva měsíce zpátky.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Melios

Tak Nolifer byl v knize i Wade, že jo. Tlusťoch, který si pak musel dát appku na pálení kalorií, aby ho to vůbec pustilo ke hře. :D

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Co bys chtěl, když to děcko může vyhrát pěkný balík peněz a kvůli mrtvým rodičům nemá jiný smysl života :D Ale jo, prakticky ho vychoval Halliday. Mamka se celkem snažila, ale pak sklouzla k drogám, a tak to dopadlo.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Však vychoval... Jestli jsi to nepochopil. 

Tak ho v podstatě James vychoval, protože na nêm i vyrostl... 

Jeho vzorem nebyl otčín nebo matka... Vychovali ho doslova hry. 

Dítě Světa Oasiss... 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Mě to zní, jako by se dal cestou Hollywoodského sequelu, kdy je dvojka o tom samém, ale prostě větší. Tady nám to beztak otevře tajemství, že Halliday opravdu přenesl své vědomí do Oasis a vytvořil tak jakýsi Matrix, kde pak budou moci lidé žít. Takže kromě sequelu k RPO nám tam dají tedy i SAO a Matrix. :D

na příspěvěk reagoval CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Nemám z toho moc dobrý pocit, měl se spíš vydat cestou jiné hlavní postavy ale jen dál pokračovat v tom univerzu. Pokud chtěl takhle kopírovat jedničku, tak prostě měl to posunout do budoucnosti kde by Wade udělal to samé, aby našel nástupce za sebe .

Ale třeba to jenom zní podobně a ve výsledku to bude své.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Nevka

Jako bylo by zajímavé, kdyby Wade dospěl a stal se z něj korporátní blb nebo bychom sledovali jiného hrdinu, jak jej třeba zachraňuje, protože uvízl v systému kvůli hackerům či něco takového. Takhle tu budeme mít zřejmě jenom další soutěž + zřejmě zabíjení hráčů jako ve Sword Art Online...

na příspěvěk reagoval Nevka

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Charpy

Armada byl zjevný plagiát War Games, diametrálně horší než RP1, nicméně pro zarputilé honiče u Atari určitě měla své kouzlo.

na příspěvěk reagoval ad0lph

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama