Reklama

Reklama

Numb

Trailer 1

Obsahy(1)

Will sa spolu s manželkou ocitá vo finančnej tiesni. Keď sa jedného dňa znenazdajky vďaka dvojici stopárov dostávajú k mape s GPS súradnicami, ktoré by ich mali doviesť k obrovskému bohatstvu, rozhodnú sa poskytnutú príležitosť využiť vo svoj prospech. Lenže okolnosti v mnohých prípadoch nebývajú natoľko priaznivé, ako by človek mohol dúfať. Obzvlášť, keď sa samotné zlato nachádza v hlbokých horách, kde panuje ukrutná zima. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller o nenažranosti, která zajde až na samou hranici bytí. Příběh sám nic nového nepřináší a i přes určité sympatie výrazněji nezaujmou ani herci. Ale film může sázet na mrazivou atmosféru, která se zadírá pod kůži a ta zima je místy téměř hmatatelná. Stoprocentně využité prostředí tak tahá film lehce přes průměr. Ale i tak jeho trochu škoda. 60% ()

Lord_Denvil 

všechny recenze uživatele

Kanaďane by snad měli vědět, co to je zima, ne? Kanada je to v podstatě americká Sibiř :) Ale to, že banda idiotů se vypráví do kdoví-kolika-minus stupňů zimy, BEZ vybavení, bez oblečení, dokonce bez rukavic a čepic!!! Co to je za pohádku? Ryjí tam sníh holými rukama, holými rukama se berou za kov!... Kdo byl aspoň chvíli ve skutečnem mrazu – ví, že to není možný. Ale Ree mám rád, a dneska má narozeniny, tak dávám slabších 60% (ale 4 hvězdy – jednu navíc jenom pro Ree k narozeninám) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ťažké rozhodovanie. Na jednej strane je príbeh až príliš jednoduchý a šablónovitý a samozrejme vo veľkej miere predvídateľný, na strane druhej je tu však úžasná mrazivá atmosféra, tak mrazivá že by sa za ňu nemuseli hanbiť ani ľudia zo snímku Ľad (1998). Vidím to na lepší priemer. 65/100 ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

Dost často mívám při spojení slov Kanada a thriller (potažmo jakýkoliv žánr:)) zimnici, třesavku, bílou tmu a neestické omrzliny. Můžou za to televizní zrůdnosti, kdysi v čarobedně hojně vysílané do našich pokojů. Ovšem zde se chlapci pochlapili. Numb má dva obrovské plusy: herce a masky. Navíc má příjemnou stopáž, takže film uteče jako tříšť. Na nic si nehraje, nikdo tu nemudruje a po krátkém prologu se jde rychle na V.Ě.C. Ale i tak - slečna Logika se zřejmě pěkně zcákala ledově vychlazenou Black Velvet, neb nápad jít 50 km ve sněhu bez žádného vybavení je vážně imbecilní nápad. Hodněkrát jsem si vzpomněl na pana Beara jak by ty javorovce z toho vysekal a ještě jim upekl voňavou pečínku a uložil je do vyhřátého iglů. Možná si příště dám i dalšího kanadského stakana, kdo ví... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pútavý plagát tentokrát výnimočne vystihuje kvalitu filmu. Dva páriky vyrazia do lesov hľadať stratené zlato, avšak dôvera medzi nimi je na bode mrazu. A ten spomenutý bod mrazu je ďalší problém, na ktorý očividne neboli pripravení, takže sa to zmení na pekný boj o prežitie. Veľmi pekne nakrútený thriller so znesiteľnými postavami, ktoré akonáhle začali pomaly zamŕzať, bola normálne zima aj mne. Napínavé až do samotného záveru. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama