Reklama

Reklama

Recenze (5)

H34D 

všechny recenze uživatele

Na první pohled amatérská, ale vlastně dost dobře dotáhnutá produkce, která má za úkol, nás přesvědčit o krásách wrestlingu. Postavy wrestlerů jsou zahrány až podezřele sexy kundičkami, což trošku odvádí pozornost, ale budiž... Závěrečný monolog je skutečně trefnou obhajobou wrestlingu, proti které nelze nic namítat. :) 8/10 ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Max zase jednou dokazuje, že je to kreativní borec. Wrestling nesleduju a po tomhle asi ani nezačnu, rozhodně mu ale rozumím ještě o něco víc než po přečtení Barthesovy výborné eseje v Mytologii. Jo a Andi Layneová je fakt z jinýho světa. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Vtipna esej o smyslu wrestlingu. Max umi zajimave vypravet o cemkoli, zde ke svemu kecani i natocil zabavne ilustracni scenky + necekana camea navic. I lidi nedotceni wrestlingem, jako ja, se budou bavit, kdyz se naladi na Landisuv specificky styl. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Wrestling, to je euforické objímání dvou chlápků tělo na tělo. Wrestling, to je denní chléb vozemboucha. Wrestling, to jsou zkorumpované společnosti, které řídí machističtí zfetovaní idioti. Wrestling, to je život na anabolických koktejlech a denně prošťouchnutém análu, protože chcete-li dosáhnout vrcholu, zadarmo to nebude. Wrestling, to je zábava pro vypatlané Amíky, kteří si myslí, že Al Bundy je bratrem King Kong Bundyho. Wrestling, to je showbiz. Wrestling je kurva. Wrestling je váš přítel a zároveň noční můra. Wrestling je bába, co křičí "Cena sucks". Wrestling je ponížení i radost. Wrestling, to jsou miliony za debilní hrnečky s xichty. Wrestling vlastně není wrestling. ()

Reklama

Reklama