Reklama

Reklama

The Late Late Show with James Corden

(pořad)
Talk-show
USA, 2015, 45 min

Účinkují:

James Corden, Tom Hanks, Mila Kunis, Patricia Arquette, Chris Pine, Simon Cowell, Billy Crystal, Will Ferrell, Chelsea Handler, Kevin Hart, Allison Janney (více)
(další profese)

Recenze (14)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

James Corden mě jako komik baví a díky jeho Late Late Show jsem se dostal k tomu, aby se podíval na Gavin & Stacey. Zvláštní jak ho jako osobnost úplně jinak berou lidi v Anglii a v USA. Mimochodem některá jeho videa jsou dokonalá a to hlavně díky jeho bezprostřednosti a nebojácnosti se ztrapnit. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není tak vtipné jako s Craigem Fergussonem. James Corden na něj prostě nemá a není ani tak vtipný... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

James Corden goes American. Full-on. --- Zpočátku poněkud rozpačitá a úvodem pilotu i zbytečně podbízivá, zároveň ale taky osvěžujícim způsobem nespoutaná (Mila Kunis se třeba v novym formátu diskuze vůbec nechytala) a výletem za provizorním nahrávacim studiem i velice "cordenovská"... taková je zhruba tahleta nová Late Late Show. Guess Google a Apptitude jsou docela prima nápady na to jak okořenit obligátní product placement. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Late Late Show with James Corden sice není v tomto odvětví žádným velkým překvapením, nicméně tato show má jedno velké plus a to konkrétně sekci Drop the Mic, která je prostě dokonalost sama! ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Skvělá show, uváděná bývalou hvězdou seriálu Doctor Who! Jamesova vystoupení, která oslavovala Damonovu, Hanksovu a Arnoldovu kariéru jsou vynikající a hodně se mi líbí i carpool karaoke. Navíc teď, krátce po oscarovém failu, udělal právě James tu nejlepší parodii. 5* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Uletené ,bláznivé a za každú cenu usmievavé a snažiace sa byť vtipné. Proti Cordenovi nič nemám, ale často podľa mňa až príliš tlačí na pílu( menej je niekedy viac). Ako celok fajn, najmä čo sa týka rôznych prankov (napr. socha Beckhama) a bláznivých hier ala Pravda na nepríjemnú otázku alebo zožer červíky, surové býčie gule alebo iné šmakocinky (napr Schwarzenegger), či Rapové battly (napr. Samuel L Jackson) je asi momentálne najlepší. I keď tú hru, ktorú tu väčšina vyzdvihuje (Carpool Karaoke), ja naopak nemôžem vystáť a lezie mi na nervy... 70% ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Mám rád najmä carpool karaoke - síce to nie je formát, ktorý James vynašiel, ale je v tom najlepší. Samotné interviews sú fajn, hoci u publika boduje najmä vďaka britskému šarmu, keďže Američania radi počujú britský akcent. ()

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

James Corden je odporná a falešná lidská bytost což prokázal v minulosti mnohokrát. Kolik ptáků musel vykouřit aby dostal LateLate si ani nepředstavovat. Když nějaká hollywoodská osobnost mluví o tom jak jsou lidé v šoubyznysu falešní, odporní a mají dvě tváře. Corden je ultimátní zosobnění všeho falešného ve městě andělů. Je těžké nahradit osobnost jakou byl Craig Ferguson.....obzvláště když jste bezpáteřní falešná tlustá míca jako Corden. Příští rok končí....tak snad LateLate dostane jednou zase kvalitního moderátora ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

prijemny prirustek, ktery hlavne osvezuje format hromadne diskuze vsech hostu, coz je fajn zmena a Corden je sympatak, porovnavat s Craigem nema ani smysl. tohle je jina show, casem se ustali a bude to jeste lepsi ()

Teringer 

všechny recenze uživatele

Skvělá svěží show v čele s Jamesem, který je velký sympaťák. Pátá hvězda je za Carpool Karaoke, které je určitě highlightem celé late late show. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Pro mě bezkonkurenčně nejzábavnější late show, která v současnosti běží. James Corden je boží, pohotový, sympatický a kombinuje britský a americký humor. Od autorů pořadu skvělé nápady typu "Carpool Karaoke", hra o tetování živě ve studiu, zpívající přání... Samozřejmě teď záleží, jak mu to dlouho vydrží, po jaké době se začne opakovat a sklouzne do takové té rutiny, kde předem můžete tušit, jak bude rozhovor probíhat. Toho se teď naštěstí bát nemusíte a každý rozhovor je originální, baví mě i ty s neznámými lidmi, i ty s mými neoblíbenými celebritami. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Asi jediná talkshow, ktorú pravidelne sledujem. James Corden je neskutočný cvok, ktorý má zmysel pre humor mne najbližší. Scénky tu sú parádne a z nich vedie najviac asi Drop the Mic, tá je božská. Inak aj Carpool Karaoke je super nápad. Nechcem zrovnávať Cordena s Fergusonom, pretože obidvaja boli v podstate iný a James neskôr priniesol novší a sviežejší štýl. A je príjemné, že Late Late Show moderuje konečne niekto, kto má pod 40. :D ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

James sa snaží, ale po pár zhliadnutých epizódach ma vyslovene otravujú silené dramatické odmlky a pohľady do kamier ktoré robí - o to jasnejšie je vidieť ako to má všetko dopredu pripravené. ()

Reklama

Reklama