Reklama

Reklama

Sázka na nejistotu

  • USA The Big Short (více)
Trailer 1
USA, 2015, 130 min (Alternativní 125 min)

Režie:

Adam McKay

Předloha:

Michael Lewis (kniha)

Kamera:

Barry Ackroyd

Hrají:

Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Marisa Tomei, Finn Wittrock, Max Greenfield, Melissa Leo, Rafe Spall, Hamish Linklater, Byron Mann (více)
(další profese)

Sázka na nejistotu vypráví příběh čtyř outsiderů, kteří všechny vlky z Wall Street proměnili v obětní beránky. Tihle čtyři byli jediní, kdo si spočítal, že světová ekonomika nemůže růst do nekonečna. Vsadili na jednu kartu, srazili banky na kolena a krutě se napakovali. V roce 2005 jste mohli v Americe dostat stoprocentní hypotéku na luxusní vilu s dvaceti ložnicemi a bazénem a nikdo se vás neptal, jestli ji dokážete a máte z čeho splácet. Excentrický finančník a fanoušek heavy metalu Michael Burry (Christian Bale) si uvědomil, že podobných riskantních hypoték je takové množství, že se mohou stát časovanou bombou, která dřív nebo později odpálí celou americkou ekonomiku. Vyvinul proto důmyslný finanční nástroj, který mu měl přihrát obrovský balík peněz v případě, že hypoteční bublina praskne, a investoval do něj celé jmění. Sázka na nejistotu se jemu a třem podobným vizionářům vyplatila o tři roky později, kdy milióny Američanů přišly o střechy nad hlavou a o práci a navíc ze svých daní kryly ztráty nenažraných bank. (CinemArt)

(více)

Recenze (831)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Pravda je jako poezie. A většina lidí kurva nenávidí poezii." Ten film je jako kdyby Margin Call na steroidech měl sex s Vlkem z Wall Street. Plus Margot Robbie ve vaně. 9/10 (btw. co se sakra stalo je smutný, nicméně fakt, že to posral úplně každej, mě na tom osobně baví naprosto nejvíc) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mimořádná jízda přílivem nedávné finanční katastrofy. Viděl jsem sice INSIDE JOB a prošel si tou dobou komplet studiem na ekonomce, i tak jsem byl teď v tom bordelu cenných papírů místy celkem bezradnej - rád si dočtu a podívám na BIG SHORT opětovně, protože tu sakra stojí za to o nic nepřijít. Bál jsem se nějaký sotisfikovaný suchárny, teď furt ještě žásnu nad tak zajímavou, hravou, zábavnou a provokativní "slideshow" formou, která spolu s top herci (především 3x sláva téhle trojici) a nářezovým soundtrackem zakončeným peckou Led Zeppelin, udělala i tak náročnou látku krásně stravitelnou. McKayho bohatá komediální praxe v tom zapadá dokonale. Jsem na hraně pěti hvězd a jen mi to celý připomnělo na co se tak lehce zapomíná - jak fascinující je tahle doba a náš svět. "Truth is like poetry. And most people fucking hate poetry." ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byla chvílemi oblast sci fi, ale obeznalý divák s výrazy týkající se různých finančních machinací si musel na100% pochutnat. Pro mě bylo podstatné, že o tom vím asi jako mnozí už dlouho a že to lepší nebude, je nad slunce jasný. Kluci hráli výborně a docela by mě zajímalo, jestli věděli s naprostou jistotou v některých částech, která bije? ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Chce to být strašně epické jako Vlk z Wallstreet a zároveň děsně rekonstruující a uvědomělé. Výsledkem je perfektně obsazený hraný dokument s takovou salvou odborných termínů z bankovnictví a hypotečních úvěrů, že jsem po hodině sledování zoufale čuměl na obrazovku a vzdal jakékoliv snahy pochopit všechna ta zlodějská zákoutí amerického bankovnictví, jeho vlivu na celosvětovou ekonomiku a co se vlastně aktuálně děje hlavním postavám. CDC (nebo co to bylo za zkratku), CDC horší kvality, CDC na druhou, CDC zabalené do jiného CDC, stávajícího z neprodejné CDC, rating AAA, rating B, rating BB, rating vysraného hovna Trumpa kandidujícího na prezidenta, to vše na druhou... Kurva, STOP! Od toho se snad studuje vysoká škola daného oboru (OK, v USA to může dělat i pošťák), snad si fakt nemysleli, že se v tom zorientuju za dvě hodiny monologů a dialogů herců a budu říkat: "No to snad nemysleli vážně, ty bankéřský svině, fuj, fuj, fuj!"? Důvod, proč hypoteční úvěry v USA dokázaly položit ekonomiku celého světa je předpokládám prostý, "normální" lidi jim nerozuměli, neměli na ně a přesto si je houfně brali, díky tomu si s nimi bankéři mohli vytírat prdele a z úroků živit milenky po celém světě. Pokud se pak pro ty samé lidi natočí hollywoodský film, budou na tom úplně stejně jako s vlastní nesplatitelnou hypotékou, nebudou tušit, která bije. Vysloveně film určen pro úzký okruh diváků, kteří danému oboru rozumí a dokážou v tom vidět všechno, co tvůrci chtějí aby v tom viděli. Případně film pro pozéry, kteří nebudou tušit, která bije, ale budou předstírat, že to úplně všechno chápali na základě pochopení té desetinné čárky u procent, které čmáral Bale na tabuli. Já v tom viděl asi každou druhou věc, z matiky jsem měl na střední vždycky čtyřku, dokud jsem nezačal chodit na doučování, to jsem pak dokonce dostával i jedničky, tak co po mě zatraceně chceš, Adame McKayi? 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takže CDO je hromada hoven zabalená v hnoji." Lépe a hlavně odborněji bych to neřekl. Moje touha koupit si nějaký trojbéčkový derivát stoupla na maximum. Hlavně, ať je zajištěný hypotečními úvěry lidí, kteří nejsou schopní splácet své dluhy. To by bylo nejlepší. Tedy nejlepší pro finanční žraloky, jejichž banky stejně nakonec zachrání ten daňový poplatník, kterého předtím okradli. To je geniální - deriváty sem. A přestože se neumím tvářit, že jsem principy podvodů na investora pochopil až do hloubky úvěru nemajetné striptérky, tak tohle mě bavilo. Vynikající byli zejména pánové Burry, Baum a Rickert, jejichž filmoví představitelé mi pomohli mou krizovou finanční ztrátu, i když jsem ji nikdy neutrpěl, překonat velmi zábavnou formou. To samozřejmě neznamená, že budu od nynějška na bankéře milý a přestanu je v sebeobraně věšet na nejbližší větev. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Peníze jsou vděčné téma a je zde lehká inspirace Vlkem z Wall Street citelná. Ovšem na rozdíl od něj se Sázka na nejistotu soustředí více na fakta a přesné vykreslení ekonomické situace, než na příběhy postav, kterým se nevěnuje vlastně vůbec. Vyprávění se tak odehrává spíše v zábavně-dokumentárním stylu, kdy není nouze ani o složité ekonomické pojmy, ale za to adekvátně protkané humorem. Rychlejší tempo filmu a trošku ujeté herectví hlavních postav je jedině plus. 8/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) -"Tell me the difference between stupid and illegal and I'll have my wife's brother arrested." S roztěkaným stylem tohoto filmu jsem musela hodně, a vlastně celou dobu, bojovat, ale nakonec mi ten jeho message přece jen obměkčil srdce. Hlavně bych řekla, že je ten film (morálně) asi tak tisíc pět set krát lepší než Vlk z Wall Street, a přesto/proto po něm za chvíli ani pes neštěkne, kdežto z Leonarda si budou všichni sedat na zadek nadosmrti, bože to mě tak štve. Nicméně i tak si ale myslím, že by měl Adam McKay trochu ubrat na těch siláckých řečech, alespoň pro začátek. A zdá se, že to bude moje nejoblíbenější role Steva Carella. (Původně tam prý měla být místo Margot Robbie v bublinkové koupeli Scarlett Johansson pod vodopádem a to bych viděla mnohem radši - protože Scarlett je herečka schopná vyjádřit ironii, Margot Robbie nikoli.) -"The small investing he still does is all focused on one commodity: water." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně po zhlédnutí jsem - sice bez nadšení a vlastně i po značném váhání - nadělil snímku ušmudlané čtyři hvězdičky, protože kritiky chamtivosti a bezpáteřnosti nikdy není dost. Jenže komentář píšu s bezpečným odstupem, kdy se naplno odhalily nedostatky scénáře. Ten sice analyzuje příčiny hospodářské krizi památného roku 2008, jenže tak činí způsobem pro běžného diváka poněkud těžkopádným a hůře srozumitelným. Sázka na nejistotu nefunguje jako strhující příběh s charismatickými postavami, jakým byl Vlk z Wall Street, a není ani intimním dramatem, které až na dřeň odhaluje lidské charaktery v mezní situaci, tak jako tomu bylo v Margin Call. V rámci filmů tepajících zlořády finančních institucí a pojednávající o krizi důvěry v moderní západní společnosti titul mezi špičku jednoduše nepatří. Celkový dojem: 60 %. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Hm, takže voda…Jeden by řekl, že tohle nezáživné (jakkoliv skutečně důležité) téma nejde rozehrát na celé 2 hodiny a přitom publikum totálně neunudit. Jenže Sázka na nejistotu člověka přesvědčí o opaku, i když místy přece jen ztrácí dech. Dokud si „jen hraje“, tedy sází na humor, je naprosto excelentní. V těchto momentech skutečně královsky baví (nejvíc jsem se asi rozchechtal u „kluka z Číny“). A to platí i o hercích (vládnou Bale a Gosling). Jenže ve chvílích, kdy film jede zcela na vážno, mu jakoby trochu dochází šťáva. A nepřispívá tomu ani armáda (pro „normálního“ člověka) nic neříkajících termínů, které se sice tvůrci snaží co nejvíc vysvětlit a přiblížit publiku (právě i pomocí toho humoru), jenže ono to ve výsledku prostě moc nejde, zvlášť, když Sázka na jistotu vyžaduje takřka stoprocentní a neustálou divákovu pozornost. Na druhou stranu, tu základní (důležitou) myšlenku pochopí každý, o což jde (a mělo by jít) především. Celkově dávám solidní 4*, ale s upozorněním, že by se na film měl člověk dívat nejlépe odpočatý a koncentrovaný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Truth is like a poetry. And most people fucking hate poetry...“ Peníze nejsou jako pára nad hrncem. Pokud někde zmizí, na jiném místě se zase objeví a vy, hluboko v srdci čekajíc na konec světa, tam můžete být. Jen pak prosím kvůli důstojnosti těch chudších netancujte.. V salvách finančních terminologií a spekulantského žargonu se bude dokonale orientovat asi jen pár vyvolených, ale ten celkový obraz morální pustiny nemůže minout nikoho. Podobně zábavně jako v šelmě z Wall Streetu se ukazuje, jak sexy mohou být peníze těch druhých, nicméně u Big Short si cením důraznější přítomnosti apelu, že tudy by cesta vést neměla. Miluji poezii… ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Shortujeme o sto šest, swapujeme CDO na druhou, vytvoříme tranše sekuritizací a miliony jsou v kapse! Filmy s podobným tématem nedokázaly látku podat tak přístupně a záživně dohromady. ///Snímek je naplněn vtipnými hláškami, vzrušenými výkřiky a opepřenou hantýrkou amerických finančníků. Kapitolou samou pro sebe je vizáž aktérů, která je svou přehnaností skoro až podvratná. Pitt má ohavný účes s brýlemi á la „strýček pedo“, Gosling tmavou paruku a solárkový mejkap, Carell ošklivě odbarvené obočí a světlou kštici, jednooký Bale pak naducanou parukou ve stylu devadesátek. Světoví hezounci tak dobrovolně podstoupili zohyzdění. Vyprávění jako kdyby za hlavní postavu zvolilo swap úvěrového selhání (CDS), kterému sekunduje zajištěná dluhová obligace (CDO) a vyvrcholením běžných narativních vzorců, kdy se například dvojice dá dohromady nebo se vypátrá vrah, je nalezení viníka, kterým je zcela nehmatatelná syntetická CDO. Postavy tak slouží spíše jako vysvětlovači událostí, které se kolem nich v zatím abstraktním světě financí odehrávají. Vzájemně si vysvětlují složité operace (a tím i nám), což graduje, když se Goslingova postava otočí do kamery a začne oslovovat přímo diváky./// S dravým stylem filmu úzce souvisí právě kamera, která velice rychle snímá aktéry, a to hlavně v polodetailech. Styl kameramana Ackroyda je okamžitě rozpoznatelný a citlivému pozorovateli se může zvednout žaludek jako třeba u Letu číslo 93 nebo Kapitána Phillipse. Kamera během scén zaostřuje a pátrá, jako kdyby se nejednalo o předem secvičené scény. Dojem autenticity zvyšuje použití skutečných záběrů různých osobností, opuštěných domů a živořících lidí, kteří v důsledku krize přišli o dům, práci nebo obojí. Rychlý střih v kombinaci se zoomováním vyvolává dojem okamžitého a nepřipraveného zachycení události jako v dokumentech, čemuž nahrává i určitá míra improvizace, kterou McKay hercům dovolil.¨/// Jeden z nej filmů roku 2016. [Kino] ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se a přistupoval k Big Short velmi skepticky a s obavami, vzhledem k zmínkám o silně popisné ekonomické složce a taky kvůli tomu, o čem film měl pojednávat - hospodářské krize a jejich rekonstrukce, přes jejich zásadnost pro svět, nejsou něco, na co bych se zrovna s nadšením chtěl dívat víc jak 5 minut. Ale rozhodl jsem se to zkusit. No, tento pro mě no-name režisér nakonec ohromně překvapil. Ne že bych z většiny ekonomických pojmů a výrazů, postupů a smyček, které jsou komentovány a taky využívány pro děj, byl příliš moudrý, ale i díky velmi vtipným a originálním vstupům celebrit v čele s již teď kultovní scénou Margot Robbie v bublinkové koupeli (čím navazuje na svou nezapomenutelnost jako vrcholové ozdoby filmu na Vlka) jsem pochopil dost (základ) na to, abych měl v jistých okamžicích pocit, že sleduji buď opravdu velkou satiru nebo parodii na americké finančnictví nebo děsivě autentický hororový příběh. Samozřejmě byl správný druhý pocit. A tak přes to, jak uvolněný a ztřeštěně laděný tento film je, doslova prosycený situačním, obrazovým, dokonce i hudebním humorem, hyperaktivně, cynicky sdělující divákovi všechny ty šílenosti (doslova šílenosti, nakonec jsou paradoxně ale hlavní postavy nejvíc normální, i když rozhodně nejsou žádní hrdinové bez bázně a hany), které vedly k osudovému pádu světového hospodářství, je to prvořadě uvědomělá a bolestivá ukázka toho, že peníze dělají z lidí hovada. A taky že v americkém peněžním sektoru je zvlášť obrovský počet debilů (ne že bych byl příliš optimistický o tom, že ve většině ostatních zemí je to lepší). Občas mi málem spolu se Stevem Carellem naskakovala vyrážka, když jsem sledoval, jak i mezi úplnými špičkami bankovnictví, ekonomiky a trhu, se nacházejí zcela nezodpovědní, sebestřední, jen miliónů chtiví lidé, přistupující k tvorbě státního rozpočtu jako k hraní si na pískovišti s lego figurkami - lidmi. A to se samozřejmě předává dál do nižších stupňů zodpovědnosti a celá ta pyramida je tak prohnilá, že netřeba mnoho úsilí a vše padá. Je mi jasné, že některé části filmu mohly být do jisté míry ovlivněny McKayovým politickým postojem či jeho pohledem na věc, ale nemyslím si, že by tu někdy došlo k záměrné manipulaci, vlastně bych byl nejraději kdyby celý film byl jen nějakou tou satirou nebo i kdyby ne, aspoň by byl pravdivý ten vtip v závěru. Ale to by byla utopie. Nicméně děkuji filmu nejen za rozšíření mých znalostí a obzorů, ale taky za to, jak zábavné a dobře zahrané to bylo. Co se zobrazení osudů konkrétních osob, které to předvídaly, týče, bylo to opravdu tak bravurně zábavně podané, že věřím, že by pro některé lidi mohl být tento film jenom výbornou, originální komedií. Formálně je to pecka, obsahově je to pecka. Herecká esa jsou peckoidně využitá, ať už jde o další oscarový výkon Christiana Balea, hrajícího autistického asociála se skleněným okem nebo o Stevea Carrela, který si agresivního, psychicky labilního bojovníka proti korporacím zřetelně vychutnával a podal jeden ze svých nejlepších výkonů v kariéře. Pobavil i občas se zjevující vousatý Brad Pitt, Ryan Gosling naopak hrál čistokrevné hovado, ale na té osvícenější straně. Takže tato kombinace hraného dokumentu, prokládaného celebritami, statickými fotkami, prezentacemi, hudebními klipy, dynamickými a ulítlými dialogy prostě fungovala náramně. A 130 minut nakonec uteklo překvapivě rychle. Kdybych tak ještě rozuměl více jako 50% toho, co se říkalo, šel bych v hodnocení výš. Takto 8/10 a možná překvapení roku. () (méně) (více)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 133.4 miliónov $ | Pre nezasvetených, ako aj pre mňa, trošku suchá a rozťahaná rošáda o hypotekárnych bublinách. Z filmovej stránky chýba hravosť a sviežosť. Zo stránky ponaučenia bolo i takto pár vecí, ktoré si človek mohol zobrať za svoje. The Big Short je prísny, nekompromisne antimainstreemový film, ktorého výpovedná hodnota je 5x väčšia, než Vlka z Wall Street, ale jeho zábavnosť pre masy je tomu ekvivalentne menšia. (The Wolf of Wall Street nepatrí ani z ďaleka medzi moje obľúbené kusy) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sázka na nejistotu přináší snímek "based on true story", který je od začátku do konce natřískaný brilantně napsanými dialogy, které mě ani na chvíli nepřestaly vyvádět z úžasu nad tím, že něčemu takovému někdo dokáže rozumět, a hlavně, že herci si to všechno dokázali zapamatovat:) Plejáda hereckých osobností hvězdných jmen i těch ne tak Mega slavných odvádí výborné výkony, v čele se Stevem Carellem, jemuž postavička výbušného chlapíka sedla jako šitá na míru. Ryan Gosling v roli vypravěče, s černým přelivem, i Brad Pitt (už zase jí:) zastávají poněkud klidnější charaktery. A Patrick Bateman přestal poslouchat Huey Lewis and the News a Phila Collinse, Dorsiu vyměnil za "vůbec nějaké to jídlo" a dal se na drsný metál. Kancelář se mu otřásá v základech pod tíhou metalových nářezů od Metallicy a Mastodon, zatímco občas napíše na tabuli nějaký výpočet, na který během dní i nocí přišel. Nějaký spánek je tu na vedlejší koleji. Potěšila role Finna Wittrocka i jeho parťáka. Všichni ti kravaťáci se zápalem diskutují o AAA, BB a COD a já hltala každý dialog i scénu, aniž bych věděla, o čem se vlastně baví. A bylo mi to jedno. Člověk se i tak může přiučit, aniž by něčemu z toho porozuměl:) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Bomba! Atomovka. Hypoteční strašák ve své nejděsivější podobě. Znovu je zde napřetřes mé oblíbené téma hloupých a nezodpovědných lidí. Nechci se tvářit jako, že jsem všechno pochopil, to ne. A Margot Robbie ve vaně spíš rozptylovala, než aby mi to pomohla vysvětlit, ale mám pocit, že to ve své podstatě zase tak složité není. Staré dobré výmysly a lži. Herecky je The Big Short výživné, Balem počínaje Pittem konče. Všichni si tu svou roli vyždímají na maximum, Steve Carell znovu vládne (kde byl celé ty roky, když dramata ťukala na dveře?), tady se znovu našel. Adam McKay překvapil. S humorem a napětím podaný konec amerického snu. Nutno vidět vícekrát. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay režíruje potenciální oscarovku s luxusním obsazením? Až do samotného oznámení csfd projekce jsem tomu nechtěl věřit. Je to ale tak a vylezla z toho naprostá pecka! A to opravdu bez přehánění a ačkoliv tempo několikrát výrazně poleví, po většinu stopáže si McKay režijně i scénáristicky zachovává svůj xicht, jakoby sejmutý z podobně tématického velebijáku Wolf of Wall Street a bazíruje na vybraných scénách, které stojí za to. Jako ty bořící čtvrtou stěnu, v podstatě jakákoliv scéna s brilantním Stevem Carellem či ty, kam se připletl humor jinak čistě komediálního McKeye. Těžko říct, zda-li se jedná o neskutečnou souhru náhod, to ukáže až čas, my, fanoušci filmu, jsme ovšem dostali lahodu, která místy baví, místy poučuje a místy (hlavně ke konci až k samotnému závěru) mrazí a zarazí člověka do sedačky takovým způsobem, jaký jsme letos ještě neviděli (jo to je humor, ale pokud budu mít stejný pocit i napodruhé, jistě si na tento kousek vzpomenu i na konci roku): I napodruhé skvělý poučný kinematografický zážitek....96%...[4.1.2016_ČSFD projekce_Kino Atlas] ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle filmy vypadají naprosto stejně a za chvíli splynou v jeden iBoyle. I když tady to mělo alespoň ty WTF vtípky se Selenou a spol. #čsfdprojekce ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Inspirace od Vlka z Wall Street (vedení herců, dynamika), skvěle zvolení protagonisté a Steve Carell, který hraje mě. Srdcovka pro lidi z branže a recipienti, kteří tomu nerozumí, budou hořekovat nad tím jak je tam málo příběhu a jak je to moc o číslech a hypotékách. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou to sice finančníci, ale možná právě díky dosud komediálnímu režisérovi Adamu McKayovi je tenhle pro mnohé svět divných výrazů, čísel a těsně uvázaných kravat srozumitelný, hravý a polidštěný. K tomu připočítejme několik výtečných herců (u mě vede asi asociální Christian Bale, cameo Margot Robbie ve vaně je zase nadmíru cool) a solidní drama s černohumornými prvky je na světě. Samozřejmě na úplně jinak dravého Vlka z Wall Street to nemá, nicméně těch konverzačně hutných 130 minut se zvládnout dá. Tak na 70%. ()

Související novinky

Nový film režiséra Harry Potterů má obsazení

Nový film režiséra Harry Potterů má obsazení

07.07.2022

Sérii Fantastická zvířata, spin-offu populární potterovské franšízy, se nedaří ani trochu tak dobře, jak asi studio i tvůrci doufali. Na nové díly tudíž nikdo nespěchá, což naopak uvolnilo ruce… (více)

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Sam Rockwell si zahraje George W. Bushe

Sam Rockwell si zahraje George W. Bushe

01.09.2017

Adam McKay (Zprávař, Bratři z donucení) byl dlouho známý jako režisér šílených komedií. Předloni však utekl k „ekonomické" Sázce na nejistotu, za níž mu spadl do klína Oscar za scénář. Zůstane tedy u… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Reklama

Reklama