Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku roku 1900 byl Davenport House známý jako dům milostných schůzek. Ale když mladá prostitutka Alice spáchala sebevraždu, areál byl uzavřen. Zjistilo se, že v domě zůstal duch zesnulé ženy. O sto let později krásná renovovaná budova přechází do vlastnictví nového majitele. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Malá Alice mala ťažký život. Už v roku páně tisícosemstodevadesátémosmém musela začať robiť kurvu a poznačilo ju to natoľko, že v sídle bývalého kurvinca straší ešte dnes. O tom sa presvedčí aj partička vypatlaných, zábavy-chtivých mlaďasov, čo sa tu ocitnú. Lacná, nevýrazná kravina, ktorá nestojí za pozornosť a ktorú nejdem viac degradovať len kvôli prítomnosti môjho žánrového obľúbenca Kanea, ktorý tiež vlezie do každej druhej shitoviny. A tak tu nahrbene zazerá z flashbackov v akomsi historickom mundúre. Ináč NUDA a to bohužiaľ poriadna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Alice D“ je nudný horor, na kterém je asi nejzajímavější to, pod jakými jmény je možné ho najít. Kromě „Alice D“ je to také „The Haunting of Alice D“, což řekne všechno, anebo „Tainted“. Je to jedno, protože dostanete bezzubý horor, který nemá žádnou atmosféru, jen několik těch nepříjemných scén, které jste ale viděli už jinde a rozhodně lépe natočené. Kane Hodder to nezachrání. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama