Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

VOD (1)

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak už se sem šine. Je to výstavní kousek............. Robert Englund je borec. Sice je to céčkový film, ale to maskování mu sluší - páska přes oko, hák místo ruky a protéza na noze - já se prostě musel smát. CITÁT - Ten krokodýl se probudil.............. Pro ty, kterým se líbilo první Jezero a nebo první dvě Anakondy - hoďte se do klidu, tohle s tím vůbec nemá - filmově - nic společného. Sice je tu zmíněno pár aspektů z těchto filmů, celek s tím však nemá co dělat. Scénář je příšerný, z hudebního doprovodu vám slezou nehty a raději skočíte do akvária plného anakond a herecké obsazení bych, krom Englunda, naházel krokodýlům. Jediná dobrá je kamera, v rámci svých možností a některé vtipné scény u kterých jsem se zasmál. CITÁT - Nudím se, ať jdou plavat. Všichni do vody, no tak blbky.......................... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas nelegálneho biologického experimentu utiekli z tajného laboratória dvaja zmutovaní predátori. Agresívny krokodíl a obrovská anakonda. Samozrejme, že ihneď začnú ohrozovať nič netušiacich občanov a turistov pri Čiernom jazere. Je to nízkorozpočtový brak s hlúpym scénarom, mizernými digitálnymi trikmi a príšernými hercami. V jednej z úloh sa objavil i Robert Englund. Je smutné vidieť predstaviteľa legendárneho Freddy Kruegera v takejto sračke. Pán Englund padol na úplne dno. * ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ale houby! Nechci bejt v potravním řetězci.“ Konečně zvířecí béčko, které pobaví! K tomuto filmu mě nalákalo jméno Corina Nemece, který se dokáže pořádně odvázat. Tady plnil svou roli biologického experta jen průměrně. Veškerou zábavu zde má na starost banda tupých děvčat z jakéhosi studentského spolku, a především pak jejich vůdkyně, tupá blondýna, a pak hlavně souboje anakond s krokodýly. Jejich nápaditost je značná a já dostal, co jsem očekával. Český dabing je dobrý a nabízí pár pěkných hlášek. Celkově vzato se jedná o svěží závan mezi zvířecí béčka, na ty nejlepší však zdaleka nemá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel moc mě to nenadchlo. I když co čekat od takovýhleho filmu. Jen mě už udivuje do čeho Englund leze. Tohle je prostě další béčko od SYFY. Problém je v tom že i když se to tváří suprově díky názvu tak to suprový není. Akce je tu málo a dost často hodně špatná. Efekty tu jsou horší než v ostatních Lake placid a Anakondách, a samotný Englund se tu moc nepředře. Bohužel slabota i pro člověka který tyhle typy filmů vyzdvihuje. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Typická SyFy somarinka, ktorá tento krát predstavuje stret piatych častí dvoch polomŕtvych, béčkových „animal terror“ sérií, resp. ich monštier. A podľa očakávania ich z biedy ani nevytrhne, ani nepredstaví žiadne ich dôstojné uzavretie, o čo tu však (samo)zrejme ani nešlo. Ako to však bohužiaľ býva u takýchto filmov zvykom, o niečo viac než krokodílom či hadom (btw. tradične slabo spracovaným) sa to venuje zbytočným ľudským postavám a ich opotrebovanému deju. Dokopy nič moc. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama