Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

VOD (1)

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Recenze (50)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Z tajného laboratória uniknú anakondy a krokodíl, takže mestečko Lake Placid sa ocitne pod obrovskou hrozbou. Šerifka má za úlohu ochrániť mesto, a tak sa spojí s ochrancom prírody, ktorý sem prišiel zachrániť svoju dcéru. Proti nim však stoja nezastavitelné zvieratá a ich majitelka. - Čo urobí hororový fanúšik keď má chuť na komédiu? V mojom prípade to väčšinou dopadne tak, že si pustím niečo, čo má v názve dva pojmy a medzi nimi je skratka vs., pretože viem, že všetky tieto súboje pochádzajú zo štúdia SyFy alebo Asylum a sú tak trápne, že sa na nich dá jedine smiať. Lake Placid vs. Anaconda samozrejme nie je výnimkou. Po dlhej dobe som si pozrel horor s CZ dabingom a opäť som si uvedomil, že predabované filmy sú pre mňa nevhodné. Dabing bol tak úbohý, že herci rozprávali a v sluchátkach bolo ticho, pretože v preklade už veta skončila. Digitálny krokodíl bol maximálne úbohý, ale anakonda vyzerala o trošku lepšie. Herecké výkony boli naprosto katastrofálne, ale našlo sa pár dievčín na ktoré sa dalo pozerať. Svojou trápnosťou ma tento horor mierne pobavil, a tak tomu nedám úplne najhoršie hodnotenie. V blízkej dobe plánujem pozrieť aj Sharktopus vs. Whalewolf, takže som zvedavý, ako sa bude dariť tomuto kúsku. + herec z Hatchet, seriálu Fear Clinic a Fear Clinic ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Typická SyFy somarinka, ktorá tento krát predstavuje stret piatych častí dvoch polomŕtvych, béčkových „animal terror“ sérií, resp. ich monštier. A podľa očakávania ich z biedy ani nevytrhne, ani nepredstaví žiadne ich dôstojné uzavretie, o čo tu však (samo)zrejme ani nešlo. Ako to však bohužiaľ býva u takýchto filmov zvykom, o niečo viac než krokodílom či hadom (btw. tradične slabo spracovaným) sa to venuje zbytočným ľudským postavám a ich opotrebovanému deju. Dokopy nič moc. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas nelegálneho biologického experimentu utiekli z tajného laboratória dvaja zmutovaní predátori. Agresívny krokodíl a obrovská anakonda. Samozrejme, že ihneď začnú ohrozovať nič netušiacich občanov a turistov pri Čiernom jazere. Je to nízkorozpočtový brak s hlúpym scénarom, mizernými digitálnymi trikmi a príšernými hercami. V jednej z úloh sa objavil i Robert Englund. Je smutné vidieť predstaviteľa legendárneho Freddy Kruegera v takejto sračke. Pán Englund padol na úplne dno. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokakondy? Tak to mě... V páté části se vrací nejen Reba (Y. Butlerová) - již potřetí, ale i nezničitelný Jim Bickerman (R. Englund), co vypadá, jako by se přikulhal od Pirátů z Karibiku. Prvním motivem je pochybný výzkum jakési korporace, co geneticky upravila anakondy a chtěla je použít ke zkřížení s DNA krokodýlů z Černého jezera. Samozřejmě výsledek je katastrofální. Druhým motivem je uječené a teprve budoucí studentské sesterstvo, anžto děvenky jedou na přijímač k sousednímu jezeru. Nu a jak se všechno pokazí, tak musí čelit nejen krokodýlům, ale i hadům. A pak jsou tu hledání, honičky a spousta mrtvol. Digitální efekty stále mizerné, byť o level lepší než v předchozím dílu. Jinak je tady opět vše, co minule, jen kamera je cudnější, tudíž obnažená prsa mimo kameru, ukousnuté hlavy mimo kameru, ale na krev a požírání nakonec dojde. Koho nakrknul některý z dílů 2 - 4, měl by se na tohle rozhodně vykašlat. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ne, tady nemá smysl psát sáhodlouhý komentář, jedná se totiž o klasickou blbost ze stáje SyFy, která může být pro fanoušky žánru zajímavá jen a pouze přítomností hororové legendy nejtěžšího kalibru, Robertem Englundem, který je po událostech v Lake Placid 4 vylepšen o pásku přes oko, protézu a háku místo ruky... Prostě frajer, který ale stejně jako v předchozím díle hraje spíše křoví, ale i tak patří k tomu nejlepšímu z celého filmy... Další za zmínku stojí hlavní roztleskávačka, něco tak odporně otravného jsem snad ještě neviděl... A zbytek je už jen vata... Včetně digitální hadice a krokouše a rádoby drsňácké Yancy Butler... Při vzpomínce na parádní první Jezero, zůstává jen nepříjemná pachuť... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel moc mě to nenadchlo. I když co čekat od takovýhleho filmu. Jen mě už udivuje do čeho Englund leze. Tohle je prostě další béčko od SYFY. Problém je v tom že i když se to tváří suprově díky názvu tak to suprový není. Akce je tu málo a dost často hodně špatná. Efekty tu jsou horší než v ostatních Lake placid a Anakondách, a samotný Englund se tu moc nepředře. Bohužel slabota i pro člověka který tyhle typy filmů vyzdvihuje. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ehm, hned první strašlivá věc kterou uvidíte je xicht Yancy Butler.Tahle kdysi krásná a roztomilá dračice má pytle pod vočima, že v nich snad měla i nasráno a pleť zdravou jako čtyřicetiletá šlapka s několikaletou závislostí na heroinu.Těžko říct, jestli měli tvůrci tak málo financí, že chudák Yancy neměla ani makeup, ale předpokládám, že tahle herečka už nějakej ten pátek prostě kurefsky chlastá.Další věc je Corin Nemec, ten dopadl od Hvězdné brány na takové dno, že když spláchnete doma hajzl, tak všechny sračky dopadnou k němu před barák, on se v nich pak začne rochnit a z těch opravdu nejlepších kousků si vybírá, čim že nás to zase v televizi potěší příští víkend.Příběh je ubohá somařina, herci jsou strašný, výkony zoufalý a efekty odporný.Typický totálně nulový shit, který parazituje na dvou povedených béčkách, jejiž první díly byly platným přínosem do filmového průmyslu.Tyhle televizní vředy bych vyoperoval za živa všem zůčastněním.Všechno je tak strašně přeafektovaný, že nevěříte svým očím.Tak např. šéfka dívčího spolku je taková píča, že všechny píči ze všech filmů a všech omega, beta, gama atd. píčách nesahají téhle ultramega svini ani po růžový ponožky Hello Kitty.Zástupce šerifky je tak moc vymaštěnej, zbrklej a zoufalej, že ani Martin Short a Pierre Richard dohromady by nestačili na jeho demenci.Šéfka multimiliardové společnosti přijede na místo činu v teplákách, s jednou krabicií na vejce, třema přesteroidovanejma komparzistma co maj air softky a jdou lovit dvacetimetrového hada a to vše v lese za režisérovou chatou někde ve Wyomingu......za pár scén a partu polohanejch kurev dám jednu *, ale asi už fakt měknu.15%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tři roky jsem pevně věřil, že mé přání o nepokračování Lake Placid bylo vyslyšeno, ovšem jak se ukázalo marně. Syfy se přece jenom rozhodla pokračovat v podobném trendu jako Asylum a spojilo dvě hororové monstra dohromady. A to doslovně. Jak série Lake Placid, tak i Anakondy se do podvědomí diváků zapsaly především prvními díly. Jejich pokračování však měla, co se kvality týče sestupnou tendenci. A tento film je jen „podtržením“ zmaru a tvůrčí neschopnosti a to ve všech směrech. Scénárista vědomý si slabin svého díla se snažil do děje navrátit ústřední dvojici z předchozího filmu, ovšem jak Yancy Butler, tak Robert Englund už mají svá nejlepší léta i životní role dávno za sebou a tak si rádi přivydělávají na podobných bracích. Bohužel tentokrát to nezachránila ani masivní vlna polonahých hereček, které sice v necenzurované verzi ukáží své přednosti, ale to bylo tak všechno. Co se hereckého talentu týče, tak ten jim do vínku dán nebyl. Takže jediný, kdo film alespoň trošku táhl, byl Corin Nemec. Oproti tomu postava Sarah Murdochové (dcery posedlého doktora Murdocha z filmů Anaconda 3: Offspring a Anacondas: Trail of Blood), mi byla nesympatická po celou dobu její přítomnosti. Jde o nejhorší díl celé série Lake Placid. A bohužel se k tomuto jezeru asi brzy opět vrátíme. 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak už se sem šine. Je to výstavní kousek............. Robert Englund je borec. Sice je to céčkový film, ale to maskování mu sluší - páska přes oko, hák místo ruky a protéza na noze - já se prostě musel smát. CITÁT - Ten krokodýl se probudil.............. Pro ty, kterým se líbilo první Jezero a nebo první dvě Anakondy - hoďte se do klidu, tohle s tím vůbec nemá - filmově - nic společného. Sice je tu zmíněno pár aspektů z těchto filmů, celek s tím však nemá co dělat. Scénář je příšerný, z hudebního doprovodu vám slezou nehty a raději skočíte do akvária plného anakond a herecké obsazení bych, krom Englunda, naházel krokodýlům. Jediná dobrá je kamera, v rámci svých možností a některé vtipné scény u kterých jsem se zasmál. CITÁT - Nudím se, ať jdou plavat. Všichni do vody, no tak blbky.......................... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V očakávaní monumentálnej kraviny, milé malé prekvápko. Snažiť sa hlavne ignorovať strašné CGI a ak máte v ´´obľube´´ uvrieskané, namyslené verzie moderných dievčat, pri nich sa vám bude zdvíhať žalúdok aj napriek tomu, že v bikinkách vyzerajú chutne. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Často sa stáva, že do prvotriednej hovadiny obsadia známu tvár, ale ani tá nemôže úroveň takéhoto filmu vylepšiť. Tento krát je reč o Robertovi Eanglundovi, ktorý si z času na čas odbehne k projektom, ktoré ho nepreslávia, ale nejaký ten dolár mu dajú. Ani neviem, ktoré časti som videl a ktoré nie, ale je to úplne jedno, vždy ide o iný infantilný príbeh, ale tento krát sa mi páčila milá zábavnosť. Hlavne, keď do príbehu vstúpilo sesterstvo a jej hlavná hviezda a tá to tam válala, normálne som jej držal palce aby prežila, no niekto bol asi proti.  Hovoriť o blbých dialógoch, zlých hercoch, či úbohých trikoch je v tomto prípade zbytočné, každý kto už ma niečo napozerane z tejto kategórie filmov vie, čo má čakať a ja som vedel a normálne som sa bavil. Slabé 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Lake Placid vs. Anaconda“ nezachrání ani nějaký sem tam celkem povedený vtip, protože tohle je béčko, které se nebere vážně. I tak je to ale zlé a místy tak klišovité, až se z toho budete ošívat. Herci si jedou svůj standard a jsou snesitelní, příběh je však vyčpělý a nemá v sobě nic. Sem tam se ale i nějaký ten trik povede, třeba jako na konci. Nahota nechybí, takže nakonec slabý podprůměr. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Zvládol som Sharknado hádam zvládnem aj Lake Placid sériu. V porovnaní s týmto filmom však väčšina epizód Sharknada však pôsobí ešte ako solídny projekt. Toto pozriem vtedy keď potrebujem stráviť viac casu na telefóne ako sledovaním filmu ale chcem pridať nejaké hodnotenie... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další zářez na pažbu, protože tohle jsou otřesné snímky. Zase na druhou stranu se člověk pěkně pobaví. A bohužel zjistí, kam se jeho oblíbené hvězdy zahrabávají :-( Roberte máš na víc! 15% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byla zase píčovina béčko jak vyšitý. Ale na to jak to bylo blbý tak to bylo až vtipný. Křížit krokodýla a anakondu kam na to ty tvůrci chodí. Ty holky byli na sežrání všechny za svojí tupost. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri super mega Dčkových sračkových "horov", je toto to najlepšie. Skončilo to naozaj záhadne, možno sa dočkáme dvojky. ()

Reklama

Reklama