Reklama

Reklama

Jezero vs. Anakonda

  • USA Lake Placid vs. Anaconda (více)
Trailer

VOD (1)

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Recenze (50)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

To byl paskvil, až se mi chce brečet. Ale... Bavil jsem se výborně. Všechny efekty jsou tak špatné, že by nebyly vhodné ani do videoklipu Ríši Krajča a to včetně samotných krokoušů, hadic a krokokond. Hrozný, ani takhle propracovaný scénář to nemůže zachránit. Všechno... opravdu všechno je tu tak špatně, že to do sebe tak zapadlo a zabavilo celou hodinu a půl. To je jasnej plnej počet. ()

inuisibilis 

všechny recenze uživatele

Typická hovadina která si jako vždy zaslouží pět hvězdiček.Pipinky v plavkách jsou loveny a tyranizovány krokodýly a zmutovanými anakondami které utečou z laboratoře.Lidé umírají a místní šerifka se znaží tomu všemu přijít na kloub.Podle mě nejlepší SYFY somarina :) ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri super mega Dčkových sračkových "horov", je toto to najlepšie. Skončilo to naozaj záhadne, možno sa dočkáme dvojky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Často sa stáva, že do prvotriednej hovadiny obsadia známu tvár, ale ani tá nemôže úroveň takéhoto filmu vylepšiť. Tento krát je reč o Robertovi Eanglundovi, ktorý si z času na čas odbehne k projektom, ktoré ho nepreslávia, ale nejaký ten dolár mu dajú. Ani neviem, ktoré časti som videl a ktoré nie, ale je to úplne jedno, vždy ide o iný infantilný príbeh, ale tento krát sa mi páčila milá zábavnosť. Hlavne, keď do príbehu vstúpilo sesterstvo a jej hlavná hviezda a tá to tam válala, normálne som jej držal palce aby prežila, no niekto bol asi proti.  Hovoriť o blbých dialógoch, zlých hercoch, či úbohých trikoch je v tomto prípade zbytočné, každý kto už ma niečo napozerane z tejto kategórie filmov vie, čo má čakať a ja som vedel a normálne som sa bavil. Slabé 3* ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ale houby! Nechci bejt v potravním řetězci.“ Konečně zvířecí béčko, které pobaví! K tomuto filmu mě nalákalo jméno Corina Nemece, který se dokáže pořádně odvázat. Tady plnil svou roli biologického experta jen průměrně. Veškerou zábavu zde má na starost banda tupých děvčat z jakéhosi studentského spolku, a především pak jejich vůdkyně, tupá blondýna, a pak hlavně souboje anakond s krokodýly. Jejich nápaditost je značná a já dostal, co jsem očekával. Český dabing je dobrý a nabízí pár pěkných hlášek. Celkově vzato se jedná o svěží závan mezi zvířecí béčka, na ty nejlepší však zdaleka nemá. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Ingredience pro vytvoření 18. dílu céčkové "hororové" série: obří krokodýlové, zmutované anakondy, Freddy Krueger, parta polodementních vysokoškolaček, "drsná" šerifka s retardovaným asistentem, "agent" přes ochranu přírody a bezskrupulózní majitelka mutantů a její komando žoldáků. Stupidní, ale docela zábavné. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Z tajného laboratória uniknú anakondy a krokodíl, takže mestečko Lake Placid sa ocitne pod obrovskou hrozbou. Šerifka má za úlohu ochrániť mesto, a tak sa spojí s ochrancom prírody, ktorý sem prišiel zachrániť svoju dcéru. Proti nim však stoja nezastavitelné zvieratá a ich majitelka. - Čo urobí hororový fanúšik keď má chuť na komédiu? V mojom prípade to väčšinou dopadne tak, že si pustím niečo, čo má v názve dva pojmy a medzi nimi je skratka vs., pretože viem, že všetky tieto súboje pochádzajú zo štúdia SyFy alebo Asylum a sú tak trápne, že sa na nich dá jedine smiať. Lake Placid vs. Anaconda samozrejme nie je výnimkou. Po dlhej dobe som si pozrel horor s CZ dabingom a opäť som si uvedomil, že predabované filmy sú pre mňa nevhodné. Dabing bol tak úbohý, že herci rozprávali a v sluchátkach bolo ticho, pretože v preklade už veta skončila. Digitálny krokodíl bol maximálne úbohý, ale anakonda vyzerala o trošku lepšie. Herecké výkony boli naprosto katastrofálne, ale našlo sa pár dievčín na ktoré sa dalo pozerať. Svojou trápnosťou ma tento horor mierne pobavil, a tak tomu nedám úplne najhoršie hodnotenie. V blízkej dobe plánujem pozrieť aj Sharktopus vs. Whalewolf, takže som zvedavý, ako sa bude dariť tomuto kúsku. + herec z Hatchet, seriálu Fear Clinic a Fear Clinic ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Typická SyFy somarinka, ktorá tento krát predstavuje stret piatych častí dvoch polomŕtvych, béčkových „animal terror“ sérií, resp. ich monštier. A podľa očakávania ich z biedy ani nevytrhne, ani nepredstaví žiadne ich dôstojné uzavretie, o čo tu však (samo)zrejme ani nešlo. Ako to však bohužiaľ býva u takýchto filmov zvykom, o niečo viac než krokodílom či hadom (btw. tradične slabo spracovaným) sa to venuje zbytočným ľudským postavám a ich opotrebovanému deju. Dokopy nič moc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokakondy? Tak to mě... V páté části se vrací nejen Reba (Y. Butlerová) - již potřetí, ale i nezničitelný Jim Bickerman (R. Englund), co vypadá, jako by se přikulhal od Pirátů z Karibiku. Prvním motivem je pochybný výzkum jakési korporace, co geneticky upravila anakondy a chtěla je použít ke zkřížení s DNA krokodýlů z Černého jezera. Samozřejmě výsledek je katastrofální. Druhým motivem je uječené a teprve budoucí studentské sesterstvo, anžto děvenky jedou na přijímač k sousednímu jezeru. Nu a jak se všechno pokazí, tak musí čelit nejen krokodýlům, ale i hadům. A pak jsou tu hledání, honičky a spousta mrtvol. Digitální efekty stále mizerné, byť o level lepší než v předchozím dílu. Jinak je tady opět vše, co minule, jen kamera je cudnější, tudíž obnažená prsa mimo kameru, ukousnuté hlavy mimo kameru, ale na krev a požírání nakonec dojde. Koho nakrknul některý z dílů 2 - 4, měl by se na tohle rozhodně vykašlat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel moc mě to nenadchlo. I když co čekat od takovýhleho filmu. Jen mě už udivuje do čeho Englund leze. Tohle je prostě další béčko od SYFY. Problém je v tom že i když se to tváří suprově díky názvu tak to suprový není. Akce je tu málo a dost často hodně špatná. Efekty tu jsou horší než v ostatních Lake placid a Anakondách, a samotný Englund se tu moc nepředře. Bohužel slabota i pro člověka který tyhle typy filmů vyzdvihuje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tři roky jsem pevně věřil, že mé přání o nepokračování Lake Placid bylo vyslyšeno, ovšem jak se ukázalo marně. Syfy se přece jenom rozhodla pokračovat v podobném trendu jako Asylum a spojilo dvě hororové monstra dohromady. A to doslovně. Jak série Lake Placid, tak i Anakondy se do podvědomí diváků zapsaly především prvními díly. Jejich pokračování však měla, co se kvality týče sestupnou tendenci. A tento film je jen „podtržením“ zmaru a tvůrčí neschopnosti a to ve všech směrech. Scénárista vědomý si slabin svého díla se snažil do děje navrátit ústřední dvojici z předchozího filmu, ovšem jak Yancy Butler, tak Robert Englund už mají svá nejlepší léta i životní role dávno za sebou a tak si rádi přivydělávají na podobných bracích. Bohužel tentokrát to nezachránila ani masivní vlna polonahých hereček, které sice v necenzurované verzi ukáží své přednosti, ale to bylo tak všechno. Co se hereckého talentu týče, tak ten jim do vínku dán nebyl. Takže jediný, kdo film alespoň trošku táhl, byl Corin Nemec. Oproti tomu postava Sarah Murdochové (dcery posedlého doktora Murdocha z filmů Anaconda 3: Offspring a Anacondas: Trail of Blood), mi byla nesympatická po celou dobu její přítomnosti. Jde o nejhorší díl celé série Lake Placid. A bohužel se k tomuto jezeru asi brzy opět vrátíme. 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak už se sem šine. Je to výstavní kousek............. Robert Englund je borec. Sice je to céčkový film, ale to maskování mu sluší - páska přes oko, hák místo ruky a protéza na noze - já se prostě musel smát. CITÁT - Ten krokodýl se probudil.............. Pro ty, kterým se líbilo první Jezero a nebo první dvě Anakondy - hoďte se do klidu, tohle s tím vůbec nemá - filmově - nic společného. Sice je tu zmíněno pár aspektů z těchto filmů, celek s tím však nemá co dělat. Scénář je příšerný, z hudebního doprovodu vám slezou nehty a raději skočíte do akvária plného anakond a herecké obsazení bych, krom Englunda, naházel krokodýlům. Jediná dobrá je kamera, v rámci svých možností a některé vtipné scény u kterých jsem se zasmál. CITÁT - Nudím se, ať jdou plavat. Všichni do vody, no tak blbky.......................... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V očakávaní monumentálnej kraviny, milé malé prekvápko. Snažiť sa hlavne ignorovať strašné CGI a ak máte v ´´obľube´´ uvrieskané, namyslené verzie moderných dievčat, pri nich sa vám bude zdvíhať žalúdok aj napriek tomu, že v bikinkách vyzerajú chutne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Lake Placid vs. Anaconda“ nezachrání ani nějaký sem tam celkem povedený vtip, protože tohle je béčko, které se nebere vážně. I tak je to ale zlé a místy tak klišovité, až se z toho budete ošívat. Herci si jedou svůj standard a jsou snesitelní, příběh je však vyčpělý a nemá v sobě nic. Sem tam se ale i nějaký ten trik povede, třeba jako na konci. Nahota nechybí, takže nakonec slabý podprůměr. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byla zase píčovina béčko jak vyšitý. Ale na to jak to bylo blbý tak to bylo až vtipný. Křížit krokodýla a anakondu kam na to ty tvůrci chodí. Ty holky byli na sežrání všechny za svojí tupost. ()

Pod 

všechny recenze uživatele

Akční? Ne. Horor? Už vůbec ne... Dvě hvězdy z úcty k prvním dílům obou sérií, které jsou nezapomenutelné klasiky... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Laciné, debilní, ale vtipné. Yancy Butler bohužel nepatří mezi ženy, co zrají jako víno ... ale jako sušené švestky. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia z rady hororovych sra*iek,v ktorej su najvacsou katastrofou herci a triky,ked som videl tie mlade sliepky v bikinach,mal som chut ich poslat do pi*e za tie ich debilne herecke vykony,ale zase to bolo smiesne a aj akcne,takze aspon nieco...:-) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Súboj štvrtých pokračovaní Lake Placid a Anacondy zaváňal obrovským prešvihom, na počudovanie to však nakoniec nebolo až také hrozné, ako som očakával. Samozrejme, všetko je to ultra lacné, počítačová animácia úbohá, dej kopíruje takmer otrocky množstvo svojich predchodcov - pošahaní výskumníci financovaní ešte pomätenejším boháčom robia genetický pokus na najnebezpečnejších zvieratách, aké sa im podarilo splašiť a na prekvapenie všetkých im tie zdrhnú. Aj keď by to mal byť súboj anakond a krokodílov, oveľa väčší priestor dostanú plazy s končatinami, ktoré si labužnícky pochutnávajú na skupinke miestnych hlupaní z istého vysoko váženého sesterstva. A práve ich super nafúkaná šéfka a jej hlášky sú okrem výkonu Freddyho Englunda a Yancy Butler detailami, ktoré zdvíhajú celý film z bahna odpadu. A samozrejme, aj hláška staršej pani, ktorá vysvetľuje policajtom, že ona nie je hlúpa, veď sleduje reality šou... ()

Reklama

Reklama