Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (1)

One Punch Man (2015) 

První pohled: Ok, čekal jsem nějakou bláznivinu. Ale toto je drsné! :-D Četl jsem o to jen dobré věci před rokem, viditelně se vyplnili. Snad to bude, jak doufá Starletka, pokračovat :-) Po 1. ep: 85% || 2. ep: Boha to je dokonalý. Naprosto to prozatím vévodí. Zbytek zrecenzuji, jak to skončí. Prozatím 90% | Po shlédnutí: Trochu jsem vystřízlivěl a sám uznal, že to taková paráda není. Vtip s jednou ranou se za chvíli ohrál, ostatní postavy prakticky zbytečné, kresba, to je to, co jsem si na tom užíval. Věčně "cool" blond se za chvíli taky ohrál, prostě okolo poloviny to začne být takové... Meh, 60% ()

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama